NaslovnicaVijestiTalijanski mediji tvrde: Cristiano Ronaldo je već odlučio gdje nastavlja svoju karijeru!

Talijanski mediji tvrde: Cristiano Ronaldo je već odlučio gdje nastavlja svoju karijeru!

Unatoč tome što razni svjetski mediji navode kako će Cristiano Ronaldo napustiti Juventus ovog ljeta, Pavel Nedved je jučer rekao kako klub nije dobio signal od Ronalda da želi otići.

Talijanski mediji tvrde

Dodao je kako ga uskoro očekuje u Torinu, jer bi se klubu trebao priključiti 25. srpnja, a do tada će biti na odmoru nakon završetka Europskog prvenstva.

Sada talijanski mediji pišu kako će 36-godišnji Cristiano Ronaldo ostati u Juventusu i iduće sezone, te da mu klub namjerava ponuditi novi ugovor. Trenutni mu istječe sljedećeg ljeta, zbog čega su i krenule sve te glasine o odlasku, dok se Juve želi osigurati, jer ga ne žele izgubiti u besplatnom transferu.

No, s obzirom na njegove godine, ta naknada za transfer svakako ne bi bila velika, pogotovo ako se odluči vratiti u Sporting u kojem je ponikao.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!