NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Eriksen ima novi klub, City pronašao zamjenu za Silvu, Arsenal...

Transfer glasine: Eriksen ima novi klub, City pronašao zamjenu za Silvu, Arsenal šalje ponudu za nogometaša Milana

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

ERIKSEN IPAK ODLAZI

Inter je postigao dogovor s Christianom Eriksenom za ugovor do 2024. godine, tvrdi Gazzetta dello Sport. Međutim, ekipa iz Serije A još uvijek moraju pronaći dogovor s Tottenhamom za visinu transfera. Tvrdi se da će Eriksen imati neto plaću od 7,5 milijuna eura plus bonuse.

Paco Alcacer se vraća u Španjolsku, za njega zainteresovana dva kluba

Pep Guardiola kaže da Manchester City neće potpisati zamjenu za Davida Silvu jer je Phil Foden spreman uskočiti u njegove čizme. Silva je spreman napustiti klub krajem ove sezone, čime će se Fodenu otvoriti slobodno mjesto u početnoj postavi.

Veznjak AC Milana Hakan Calhanoglu moguća je meta Arsenala, prenosi Mirror. Dvadesetpetogodišnjak želi da pronađe novi klub koji će mu osigurati redovno vrijeme igranja prije Eura. Calhanoglu je ove sezone upisao 18 nastupa u Serie A, postigavši dva puta i upisavši jednu asistenciju.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!