NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Tri trenera kandidiati za klupu Barce, Xhaka ima ponudu kluba...

Transfer glasine: Tri trenera kandidiati za klupu Barce, Xhaka ima ponudu kluba iz Premier lige, Juve kupuje u Romi

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Katalonski klub sastavlja kratki popis mogućih zamjena Valverdea. Prošle sezone prvaci u La ligi sastavljaju potencijalne nasljednike Ernesto Valverdea, prenosi španjolska radio postaja El Transistor. Trener River Platea Marcelo Gallardo, Ronald Koeman i Erik ten Hag imena su koja se razmatraju, ali Barcelona neće žuriti u odluci o otpuštanju Valverdea.

REAL PRONAŠAO ALTERNATIVU ZA POGBU U FRANCUSKOJ: Zvijezda iz Ligue 1 će koštati 60 milijuna eura!

Menadžer Newcastlea Steve Bruce upitan je o mogućnosti potpisivanja Arsenalovog Granita Xhaka u siječnju. Bivši kapetan Gunnersa mogao bi napustiti klub nakon što mu je odnos s navijačima pogoršan, zbog čega je izgubio kapitensku traku. Bruce je odbio komentarisati situaciju, ali je priznao da je ljubitelj ovog igrača.

Juventus ne odustaje od potjere za zvijezdom Rome, Nicolo Zaniolom, prenosi Calciomercato. Divovi iz Serie A pokušali su ga dovesti na ljeto, ali u Romi nisu bili spremni da ga puste. Juve je spreman ponovno pokrenuti razgovore i spremni su platiti do 40 milijuna eura.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!