NaslovnicaVijesti(VIDEO) Igrač Midtjyllanda Mikael Anderson pokazao čudnu tehniku oblačenja dresa!

(VIDEO) Igrač Midtjyllanda Mikael Anderson pokazao čudnu tehniku oblačenja dresa!

Igrač FC Midtjyllanda Mikael Anderson zbunio je navijače dok se pripremao da uđe kao zamjena u sinoćnjem susretu u Ligi prvaka protiv Liverpoola.

Igrač Midtjyllanda

22-godišnji islandski krilni igrač spremao se zamijeniti veznjaka Awera Mabila u 66. minuti kada su kamere uočile kako se oblači.

Anderson pogleda svoj dres sa brojem 34, baci ga preko glave i tijela prije nego što je na kraju navukao i rukave u jednoj od najčudnijih tehnika oblačenja dresa koje smo ikada vidjeli.

Dovoljno je pogledati snimku koju je objavio BT Sport nedugo nakon završetka utakmice na Anfieldu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!