NaslovnicaVijesti(VIDEO) Jordi Alba položio vozački ispit u 31 godini: Pogledajte kako se...

(VIDEO) Jordi Alba položio vozački ispit u 31 godini: Pogledajte kako se dovezao na trening!

Barcelonin lijevi bek Jordi Alba konačno je dobio svoju vozačku dozvolu u dobi od 31 godine.

Jordi Alba položio vozački

Španjolski intenacionalac je učinio svoj udio u nogometu na Nou Campu, ali je bio kasni procvat kada je riječ o vožnji na cesti.

U stvari, prošle godine je Gerrard Pique otkrio da će Alba svaki dan dolaziti na treninge sa ocem Miguelom – baš kao 17-godišnji mladić Ansu Fati – premda je u voom trenutku premlad za vožnju.

“Njegov tata ga dovodi. Baš kao i Jordi Albu”, rekao je Pique prije nego što se nasmijao u razgovoru sa ‘La Resistencijom’.

A Alba koji prethodno nije imao vozačku dozvolu ismijavao je i braniča Real Madrida Raphaela Varanea kada su se njih dvojica u prosincu sukobili na El Clasicu.

Ali sada se pokazalo da je osvajač Svjetskog prvenstva prošao svoju teoriju i praktične testove te sada može legalno voziti.

Bivši branič Valencije je kupio Range Rovera kao svoje prvo auto i snimke kako vozi na trening u Citutat Esportiva Joan Gamper podijelio je sa nama David Ibanez.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!