NaslovnicaVijesti(VIDEO) Olmo ponovo zabija: Prekrasan pogodak protiv Kosova!

(VIDEO) Olmo ponovo zabija: Prekrasan pogodak protiv Kosova!

Španjolska je u trećem kolu skupin B kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ostvarila pobjedu nad Kosovom (3-1).

Olmo ponovo zabija

Kosovo je više od pola sata odolijevalo napadima domaćina, ali je onda loptu dobio Dani Olmo koji je doveo Španjolce u vodstvo sa prekrasnim pogotkom.

Španjolci su završili posao dvije minute kasnije kada je Ferran Torres postigao gol za vodstvo od 2-0. Zatim je Kosovo u 70. minuti susreta postigao gol preko Halimija i to iz samo jednog udarca na gol, ali je Gerard Moreno odmah odgovorio sa još jednim golom za Španjolsku za 3-1 što je bio i konačan rezultat.

Olmu je ovo bio treći gol u 11 nastupa za Španjolsku.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!