NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Granada šokirala Barcu na Camp Nou

(VIDEO) Pogledajte kako je Granada šokirala Barcu na Camp Nou

Barcelona je doživjela šokantan poraz na Camp Nou od Granade (1:2), propustivši tako priliku da od Atletica preuzmu prvo mjesto na tabeli španjolske La Lige.

Ništa nije slutilo da će se utakmica ovako završiti, posebno nakon 23. minuta kada je Lionel Messi na asistenciju Antoinea Griezmanna doveo tim Ronalda Koemana do prednosti. Nastavila je Barcelona da napada, ali promjene rezultata nije bilo. Granada se nije predavala i uspjela je da dođe do izjednačenja.

Igrao se 63. minut kada je Darwin Machis iskoristio grešku Oscara Mingueze i lako savladao Ter Stegena. To kao da je gostima dalo krila, pa su krenuli po sva tri boda. Nedugo poslije gola protivnika, crveni karton dobio je trener Katalonaca Ronald Koeman i gosti su iskoristili sve loše što je zadesilo ekipu sa Camp Noua.

Domaće je šokirao Jorge Molina koji je u 79. minutu sjajnim udarcem glavom zatresao mrežu Barcelone i donio veliku pobjedu svom timu. Katalonci se sada nalaze na trećem mjestu na tabeli i imaju 71 bod, kao i Real Madrid. Granada je na osmom mjestu sa 45 bodova. Čelnu poziciju i dalje drži Atletico sa 73 boda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!