NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Joao Cancelo preuzeo punu odgovornost za poraz Cityja...

(VIDEO) Pogledajte kako je Joao Cancelo preuzeo punu odgovornost za poraz Cityja na Anfieldu!

Joao Cancelo je priznao da je odgovoran za prvi poraz Manchester Cityja ove sezone od Liverpoola. Pobjedu je Redsima u 76. minuti donio Mohamed Salah, ali greška Cancela omogućila je egipćaninu da pojuri prema golu i savlada Edersona.

Nakon ispucavanja Alissona Beckera, portugalski internacionalac je bio prekratak i lopta je odskočila ka Salahu koji je pojurio prema golu.

Prvi dodir Salaha bio je izvrstan, ali je to bila naivna obrana od Cancela, koji je bio posljednji igrač Cityja.

Bivši igrač Juventusa nije bio najbolji za City protiv Liverpoola, ali je preuzeo odgovornost za svoju grešku.

Na kraju utakmice kamere su zabilježile kako se Cancelo tapša po prsima i izgovara: “Ja sam kriv”.

Phil Foden, kojemu je poništen pogodak u 53. minuti, prišao je i utješio suigrača zagrlivši ga i šapnuvši mu riječi ohrabrenja.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!