NaslovnicaVijesti(VIDEO) Rio Ferdinand ne može da vjeruje što je Messi uradio protiv...

(VIDEO) Rio Ferdinand ne može da vjeruje što je Messi uradio protiv Manchester Cityja!

Lionel Messi je postigao drugi pogodak PSG-a u sinoćnjoj utakmici Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Međutim, prije toga se dogodilo nešto nepojmljivo za Ferdinanda.

Naime, u emisiji nakon utakmice, Ferdinand je komentarisao utakmicu i igru PSG-a nakon završetka. Manchester City se pripremao izvesti slobodan udarac, a posao ležanja iza živog zida radi sprečavanja prolaska lopte ispod, Lionel Messi je legao nakon što to nijedan drugi igrač PSG-a nije želio uraditi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Legendarnom igraču Manchester Uniteda Riju Ferdinandu je to bilo nepojmljivo, pa je komentarisao: “Ne, ne, ne, to je nepoštovanje, ne bi to uradio da sam ja Messi”, našalio se Ferdinand.

“Da ja igram u tom timu, rekao bi, ne, ne, Messi, ja ću leći umjesto tebe.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!