NaslovnicaVijestiVlasnik PSG-a ima jednu veliku želju: Al-Khelaifijev prioritet broj 1

Vlasnik PSG-a ima jednu veliku želju: Al-Khelaifijev prioritet broj 1

Nasser Al-Khelaifi, prebogati vlasnik PSG-a ima jednu veliku želju, a umjesto dovođenja nove superzvijezde na Park prinčeva, prioritet mu je da zadrži najskupljeg igrača na svijetu.

Vlasnik Paris Saint-Germaina Nasser Al-Khelaifi ima kao svoj glavni cilj da obezbijedi ostanak Kyliana Mbappea u timu, a Le Parisien piše da se radi o opsesiji katarskog biznismena.

Ugovor Kyliana Mbappea se završava 2022. godine, a Nasser Al-Kelaifi je svjestan da će Real Madrid na ljeto 2021. godine napraviti veliku ofanzivu kako bi obezbijedio dolazak mladog nogometaša. Iz Reala su javno poručili da 2020. godine neće biti velikih transfera, dok sa druge strane sve svoje resurse mogu da usmjere na 2021. godinu. Tada bi Kylian mogao da bude znatno jefiniji jer mu 2022. ističe ugovor.

Nasser Al-Khelaifi zna da ulazi u rizičan period i da mora da obezbijedi potpis Kyliana Mbappea. Madriđani će se za godinu dana nadati da će Mbappe odbijati potpis novog ugovora te će PSG zato morati baš 2021. da razmišlja da ga proda, kako bi išta zaradio od transfera.

Mbappe je ranije pričao da ima želju da igra za Real, uloga njegovog zemljaka Zinedinea Zidanea takođe može da bude veoma ozbiljna pa se zato katarski biznismen već brine o produžetku suradnje.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!