NaslovnicaVijestiWayne Rooney objasnio što je Unitedu potrebno da vrati staru slavu

Wayne Rooney objasnio što je Unitedu potrebno da vrati staru slavu

Dok Manchester United prolazi kroz izazovnu sezonu, postoji nada da mogu okrenuti svoju sudbinu pobijedivši Manchester City u finalu FA kupa. No, ako ne uspiju, klub će proći još jednu praznu godinu bez trofeja. Wayne Rooney, legenda kluba s 253 postignuta gola, otkriva svoje misli o tome kako vratiti slavu na Old Trafford.

Prema Rooneyu, ključ za uspjeh leži u izgradnji tima oko Brune Fernandesa, koji se ističe po kvaliteti i borbenosti.

“Momčad treba graditi oko Brune Fernandesa. On je kvalitetan i borben. Što se ostalih igrača tiče, njih bi se trebalo riješiti. Treba zadržati Brunu i mlade. Mora se napraviti ogromna čistka. Ne može se to izvesti u jednoj godini, ali moglo bi se dogoditi u godinama koje slijede”, izjavio je Rooney.

“Da bi se natjecalo u ovoj ligi, potrebni su im dobri igrači. Nemojte me krivo shvatiti, ovi su dobri. Za borbu s Manchester Cityjem, Arsenalom i Liverpoolom trebaju bolji”, izjavila je legenda kluba.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!