NaslovnicaVijestiWolves dovodi Cristiana Ronalda?

Wolves dovodi Cristiana Ronalda?

Wolves bi mnogo bolje odgovarao Cristianu Ronaldu nego Manchester United, a Troy Deeney ga je savjetovao da pređe u ekipu Vukova.

Wolves dovodi Cristiana

Ronaldo je povezan sa povratkom na Old Trafford otkako je otišao u srpnju 2009. godine, a u srijedu su se te veze ponovo vratile.

Juventus je navodno spreman prodati peterostrukog osvajača Zlatne lopte, kako bi uskladili finansije, pa to naravno znači potencijalni povratak u United.

Međutim, Deeney misli da momčad Uniteda ne odgovara Portugalcu u ovom trenutku, te mu je savjetovao da umjesto toga potpiše za Wolves.

“Više bih gledao na klub poput Wolvesa, koji ima mnoštvo portugalskih igrača – to bi definitivno uspjelo”, rekao je napadač Watforda.

“Tko god ga dovede, definitivno dobiva nevjerojatnog igrača, čak iako ima 35. godina.”

“Nećete dobiti istog Ronalda kao u Manchester Unitedu. To će uvijek biti usporedba.”

“Sada pogledate Garetha Balea na primjer, vratio se u Tottenham i već ga uspoređujete sa onim koji je otišao.”

“Koji god klub ga dovede, Cristiano će sigurno postizati golove, ali on mora postići 30+ i više golova, kao što je to prethodno radio u Unitedu. Svi na Old Traffordu će se pitati da li može dostići taj nivo.”

“Stariji je, ali sjajan u zraku i izgleda da se ne zaustavlja, čak i u ovim poznim godinama.”

“Fizički je zvijer i iz marketinške perspektive dodaje toliko vrijednosti bilo kojem klubu, pa bi prodaja dresova definitivno dostigla vrhunac svih vrhunaca.”

Osim što ima portugalskog menadžera, Wolves u svom sastavu ima i devet igrača iz te zemlje, od kojih su nekoliko njih suigrači sa Ronaldom u reprezentaciji.

Agent bivšeg igrača Real Madrida Jorge Mendes je također povezan sa klubom kroz prijateljstvo sa njihovim vlasnikom, a također predstavlja nekoliko njihovih igrača.

Deeney misli da će portugalska veza dovesti Ronalda na Molineux: “Vukovi tamo stvaraju nešto nevjerojatno sa igračima koje imaju i definitivno očekujem da se bore za prvih šest pozicija u sljedećih nekoliko godina.”

“Povezanost sa Portugalom, kao što sam rekao, također je pozitivna. Ako pokušavaju prijeći na sljedeću razinu, to je vrsta igrača kojeg trebaju dovesti.”

“Da je na raspolaganju, iznenadio bih se da nisu među deset timova koji ga žele vratiti u Premier ligu.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!