NaslovnicaVijestiZvijezda Arsenala zainteresirana za prelazak u PSG

Zvijezda Arsenala zainteresirana za prelazak u PSG

PSG je navodno zainteresiran za potpisivanje braniča Arsenala Williama Salibe – no branič je i dalje u pregovorima sa Topnicima oko novog ugovora.

Saliba je bio u nevjerojatnoj formi za momčad Mikela Artete ove sezone, počinjući svaku utakmicu u Premier ligi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bio je dio obrane Topnika koja je primila samo 11 golova – najbolja obrana u ligi uz Newcastle.

Francuski internacionalac je brz, dobar sa loptom i sposoban iskoristiti svoju snagu, što ga čini jednim od trenutno najkompletnijih braniča u ligi. Postigao je i dva gola.

Njegova forma je rezultirala pozivom na Svjetsko prvenstvo, a izvještaji su prošli tjedan tvrdili da bi Saliba mogao početi za momčad Didiera Deschampsa u njihovoj prvoj utakmici.

Salibin ugovor istječe na ljeto 2024. godine, ali mediji javljaju kako je klub već započeo pregovore o novom, poboljšanom ugovoru.

Ali 21-godišnjak navodno ima interesa iz Francuske.

PSG je navodno oduševljen Salibom i žele ga potpisati kako bi ojačali svoju obranu. Mediji tvrde da bi on bio vrlo zainteresiran za pariški projekat.

Takav bi transfer bio veliki udarac za PSG-ovog žestokog rivala Marseillea, za koji je Saliba igrao prošle sezone na posudbi.

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!