NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Uniteda se odrekla svog broja zbog Cristiana Ronalda!

Zvijezda Manchester Uniteda se odrekla svog broja zbog Cristiana Ronalda!

Čini se da je Rio Ferdinand ostavio veliki nagovještaj o tome koji će broj dresa Cristiano Ronaldo nositi nakon senzacionalnog povratka u Manchester United.

Zvijezda Manchester Uniteda

Ronaldo je sa Manchester Unitedom dogovorio uvjete prije dovršetka ljetnog transfera.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

On će biti na liječničkom pregledu u Lisabonu prije nego što se poveže sa Portugalom radi njihovih internacionalnih utakmica.

Ali koji broj dresa će Ronaldo nositi za sezonu 2021/22?

Pa, legenda sa Old Trafforda bi mogla vratiti svoj broj sedam, ali postoji samo jedan problem.

Tako tvrdi Rio Ferdinand koji kaže da će Edinson Cavani rado dati svoj broj Cristianu Ronaldu, jer trenutno on nosi broj 7.

Iako pravila Premier lige navode da igraču nije dopušteno mijenjati brojeve tijekom sezone, ‘rupa u zakonu’ bi mogla to promijeniti, s obzirom da Cavani još uvijek nije nastupio ove sezone.

Govoreći za svoj YouTube kanal, bivši branič Manchester Uniteda je otkrio: “Nevjerojatno je samo pomisliti da bi Cavani mogao biti podrška Ronaldu.”

“Cavani, moram reći, kakav čovjek. Vidio je tko dolazi u grad i odrekao se broja 7.”

“Možda bi na kraju dana mogao biti problem samo što su brojevi već registrirani. Dakle, ipak možda neće moći nositi broj 7. Vidjet ćemo.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!