NaslovnicazabavaVRUĆE, VRUĆE: Seksi ljepotica iz Bosne i Hercegovine koju prati čak i...

VRUĆE, VRUĆE: Seksi ljepotica iz Bosne i Hercegovine koju prati čak i Cristiano Ronaldo!

Koliko je zapravo djevojka lijepa i privlačna potvrđuje podatak da ju je primjetio čak i Cristiano Ronaldo. Portugalski superstar je ima među profilima koje prati na popularnoj mreži Instagram.

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo ima više od 172 milijuna sljedbenika na društvenoj mreži Instagram. S druge strane, slijedi točno 436 osoba. I jedna od tih osoba je i Ivana Macanović, lijepa djevojka iz Banja Luke.

Zbog čega Ronaldo slijedi Ivanu nije posve jasno, ali kako ju je počeo slijediti jedan od najboljih nogometaša na svijetu, Ivana je postala vrlo popularna među medijima u BiH. Njeazina popularnost na instagramu također je znatno porasla, a trenutno ima više od 105.000 sljedbenika.

https://www.instagram.com/p/BzELiqVg0qI/?utm_source=ig_web_copy_link

Na Instagramu, Ivana uglavnom objavljuje svoje sexy fotografije. Za vas smo pripremili nekoliko slika ove prelijepe Banjalučanke i ne treba čuditi zašto je i Ronaldo prati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!