Poznat sudac za polufinalnu utakmicu između Portugala i Walesa

Švedski arbitar, Jonas Eriksson bit će sudac prvog meča polufinala Europskog prvenstva između  Walesa i Portugala koji se igra na Stade de Lyonu u srijedu od 21:00.

sudac

Erikssonu će ovo biti treća utakmica na kojoj je sudio na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, a druga kojoj će suditi reprezentaciji Walesa. Švedski arbitar do sada je već dijelio pravdu u dvoboju između Hrvatske i Turske na Parku prinčeva kada je Hrvatska slavila 1-0 golom Luke Modrića. Šveđanin je sudio i Wales – Rusija (3-0) na stadionu Municipal u Toulouseu kada je Wales pobijedio te osigurao prvo mjesto u skupini B.

To je ujedno bila u prva pobjeda reprezentacije Walesa u kojima im je sudio Eriksson. Wales je plasmanom na ovo Europsko prvenstvo napravio historijski uspjeh. Prethodno je Wales, kada im je sudio 42-godišnji Šveđanin, poražen od Bugarske sa 0-1 u kvalifikacijama za EURO 2012, te na gostovanju u Češkoj (1-2) u kvalifikacijama za Europsko 2008. u Austriji i Švicarskoj.

11

KLADI SE NA POLUFINALE

No, Portugalcima je Eriksson itekako u dobrom sjećanju s obzirom da je u kvalfikacijama za ovo Europsko prvenstov idjelio pravdu na gostovanju Portugala u Albaniji kada je momčad Fernanda Santosa slavila sa 1-0.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Wales će u srijedu biti lišen usluga Bena Daviesa i veznjaka Aarona Ramseyja koji odrađuju suspenziju zbog dobijena dva žuta kartona, a iz istog razloga u redovima Portugala neće moći igrati William Carvalho.

Oznake: