Reprezentativac Walesa kum preko Skypea, drugi morao odgoditi vjenčanje

Reprezentacija Walesa igrat će u polufinalu Europskog prvenstva u Francuskoj protiv Portugala. Velašni su sa Islandom, vjerojatno najveća senzacija na ovogodišnjem europskom nogometnom šampionatu. Njihov plasman u polufinale iznenadio je sve, pa tako i same igrače.

vjenčanje

Rijetko ko iz Walesa je očekivao da će doći do polufinala, a veznjak Walesa, Joe Leadly morao je odgoditi vjenačanje koje je zakazo za ovu subotu prije početka prvenstva. Branič, Chris Gunter je bio kum na bratovom vjenčanju preko Skypea, dok je još jedan igrač iz posljednje linije, Neil Tayloru propalo iznenađenje namjenjeno supruzi.

Vezni igrač Cristal Palacea i reprezentacije Walesa, Joe Leadly trebao se vjenčati sa djevojkom Rubu May Ridgeway na Ibizi, a ovaj par već ima dvije djevojčice 6-godišnju Laylu i petogodišnju Reevu, a dugogodišnju vezu željeli su okruniti brakom.

“Joe je termin za vjenčanje rezervirao još dok smo igrali u kvalifikacijama. Tko bi tada povjerovao da ćemo ovako daleko dogurati. No, ne brinite, sve misli igrača su usmjeren prema Portugalu”, kazala je prva zvijezda velške ekipe Gareth Bale.

Chris Gunter je bio kum svome bratu u meksičkom gradu Cancunu preko Skypea.

[su_bet365_euro2016_copy]

“Nema šanse da propustim polufinale europskog prvenstva. Ovo je povijesni trenutak za našu zemlju. Tko zna kada ćemo opet biti u polufinalu,” kazao je Gerald Gunter dodavši: “Mojoj supruzi je daleko teže. Nije znala što izabrati, vjenčanje ili utakmicu. Sinovi su izazvali kaos, ha, ha. Što je na koncu izabrala? Utakmicu, naravno,” kazao je tata Gunter.

Igraču Swanseaja, Neilu Tayloru je propao poklon za suprgu.

“Mislio sam da sam sredio poklon za njen rođendan, nisam ni gledao koji je datum. Kasnije mi je supruga rekla da je to na dan utakmice. Vjerujem kako se i na utakmici dobro provela,” kazao je Taylor sa smiješkom

walesportugal

UPLATI TIKET

Oznake: