Ryan Giggs predložio novog izbornika za englesku reprezentaciju

Ryan Giggs predložio novog izbornika za englesku reprezentaciju. Ryan Giggs vjeruje da bi bivši menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal mogao biti doveden od strane nogometnog saveza kao sljedeći engleski izbornik.

Ryan Giggs predložio

FA je trenutno u potrazi za nasljednikom Roy Hodgsona nakon što je podnio ostavku na mjestu izbornika Engleske kada je ispao iz Eura 2016 od Islanda u ponedjeljak.

Engleski U21 trener Gareth Southgate je jedno od imena vezanih uz posao, iako je navodno isključio sebe iz te utrke, a Giggs osjeća da je takva figura bi mogla biti pravi čovjek za taj posao, ali da bi i neko kao Louis van Gaal sa iskustvom mogao biti isto tako dobar.

Screenshot_52

UPLATI

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Engleska ima viziju, imenovati nekoga u roku i trebaju da se drže te odluke”, rekao je Giggs za ITV. “Tko je sljedeći na redu? Gareth Southgate. Možda ste to otkrili prerano, možda možete dovesti nekoga ko bi mu pomogao u narednih nekoliko godina.”

“On je trener, on može biti selektor, ali dovedite nekog ko ima iskustva u velikim turnirima, neko ko ima iskustva u Premier ligi. Postoji mnogo imena. Glenn Hoddle, Terry Venables, Sir Alex Ferguson, Louis van Gaal. Razmišljajte izvan okvira mogućnosti.”

Southgate je jedan od brojnih Engleza koji su povezani sa mjestom engleskog selektora, uz imena poput Alana Pardewa, Sam Allardycea, Eddie Howea i Glenn Hoddlea.

Prema Guardianu, međutim, engleski igrači bi bili oduševljeni kada bi se imenovao neki inostrani menadžer.

FA će se posavjetovati sa iskusnim kvartetom Wayne Rooneyem, Joe Hartom, James Milnerom i Gary Cahillom u potrazi za novim selektorom, gdje će izraziti svoje želje i želje iz svlačionice.

Dok će večeras Belgija gledati da sačuva ugled engleskog nogometa i Premier lige, jer imaju čak 11 igrača koji igraju u engleskim klubovima. Naime, Belgija igra protiv Velsa večeras u 21:00h.

Screenshot_45

UPLATI

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Oznake: