11 najboljih koreografija svih vremena (VIDEO)

Ovaj vikend u Italiji, navijači Intera iz Milana kreirali su koreografiju kojom su dirnuli Juventus tamo gdje najviše boli.

OIR_resizer

Naime, na njihovoj koreografiji nalazi se fotografija navijača Juventusa (u ovom slučaju psi) kako sanjaju o trostrukoj kruni jer su prošle sezone bili blizu. Inter je, pak, osvojio trostruku krunu pod vodstvom jednog jedinog Josea Mourinha.

Koreografija je ubrzo postala hit, a povodom toga donosimo vam 11 najboljih koreografija svih vremena. Ova koreografija ipak nije uvrštena na tu listu, no uistinu je impresivna.

Tko radi te koreografije? Odakle im inspiracija? Koliko su za njih platili? Tko zna, no prelijepe su i ostanu zapamćene.

Ovo je 11 najboljih koreografija svih vremena. Ako koju nismo uvrstili, a zaslužuje biti ovdje, svakako nam javite.

  1. Porto – Benfica

Navijači Porta bili su posebno zapaženi prošli mjesec zahvaljujući svojoj koreografiji na kojoj možete vidjeti ogromnog zmaja kojem gore oči, a pored njega je plavo-bijela boja, boja Porta. Od svog tog dima djeca su imala noćne more.

2) Barcelona – Real Madrid

Navijači Barcelone obećali su specijalnu koreografiju za El Clasico u svibnju ove godine. I nisu razočarali. Camp Nou je izgledao nevjerojatno, a navijači su još samo jednom u nizu pokazali svoju istinsku moć.

3) Galatasaray – Fenerbahce

Vraćamo se u 1996. godinu kada je golema zastava navijača Galatasaraya vodila njihovu momčad do pobjede nad Fenerbahceom u turskom Kupu. Ta koreografija objavljena je tek u listopadu prošle godine.

4) Hapoel Petach Tikva inspirirana Beethovenom

 

5) Dinamo Bukurešt – Steaua

Simfonijski orkestar zasvirao je na terenu, a navijači Dinama uz to imali su i sjajnu koreografiju.

6) Zamalek – AS Douanes

I Egipćani su se našli na listi najboljih zahvaljujući njihovoj briljantnoj koreografiji.

7) Borussia Dortmund – Malaga

Obično fantastične koreografije imamo priliku gledati na velikim derbijima, no jedna je zabilježena u Ligi prvaka 2013. godine, a nju su kreirali poznati navijači BvB-a.

8) Navijači Al Hilala poludjeli

Kako je to samo bilo cool!

9) Borussia Dortmund – Wolfsburg

Borussia Dortmund je jedini klub koji se dvaput našao na ovoj listi zbog sjajnih koreografija. Ova protiv Wolfsburga iz 2011. godine jedna je od najboljih.

10) Kopenhagen – Brondby

Vratimo se u svibanj prošle godine, navijači Kopenhagena na djelu.

11) Ohyun High School

Stara, ali vrijedna koreografija dolazi nam iz Južne Koreje, predstavljena je 2009. godine.

[touchcarousel id=’1′]

Oznake:

Share This