NaslovnicaVijestiAlternativu za Neymara, Barcelona pronašla u Bundesligi: Stiže veliko pojačanje ovog ljeta!

Alternativu za Neymara, Barcelona pronašla u Bundesligi: Stiže veliko pojačanje ovog ljeta!

Izvještava se da Barcelona razmišlja o transferu za napadača Bayerna iz Minhena, Kingsley Coman-a, gdje žele pojačati svoj napad.

Alternativu za Neymara

Kaže se da se velika imena poput Neymara i Lautara Martineza nalaze na Barcinom radaru, ali mogla bi se okrenuti i potencijalnom ugovoru u iznosu od 60 milijuna eura za Comana kao alternativu, prenosi Sport.

Francuski internacionalac imao je lijepu karijeru u pogledu trofeja osvojenih na klupskoj razini, iako se nikada nije uspio uspostaviti kao redoviti igrač u velikim momčadima poput Paris Saint-Germaina, Juventusa, a sada i Bayerna.

Ipak, čini se da je Coman i dalje cijenjen u Barceloni jer Sport povezuje katalonske divove s mogućim transferom za njega, a bilo bi zanimljivo vidjeti može li oživjeti karijeru na Nou Campu.

23-godišnjak sigurno ima vremena za preokret u karijeri, a ako se njegov talent napokon iskoristi na pravi način, mogao bi stvarno zasjati i napraviti utjecaj za vrhunsku ekipu.

Navijači Barcelone bez sumnje će se nadati da će se veća imena poput Neymara i Martineza, koje Sport također povezuje, umjesto toga uputiti u klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!