NaslovnicaVijestiBOMBA SA OTOKA: Carlo Ancelotti mijenja Louisa van Gaala!?

BOMBA SA OTOKA: Carlo Ancelotti mijenja Louisa van Gaala!?

Kako pišu engleski mediji, Van Gaalovo vrijeme u Manchester Unitedu je prošlo, a zamijeniće ga doskorašnji trener Real Madrida, Carlo Ancelotti.

ancelotti

Ugovor Nizozemca ističe 2017. godine, a na “teatru snova” razmatraju njegovu zamjenu, koja bi stigla već sljedećeg ljeta. Pored Uniteda, u pregovore sa Ancelottijem se uključio i Bayern Munchen, koji traži zamjenu za Guardiolu ukoliko ovaj odluči napustiti klub nakon što mu istekne ugovor.

Ancelotti je prošlog ljeta napustio Real Madrid, godinu dana nakon što im je donio desetu titulu Lige prvaka. Zamijenili su ga Rafaelom Benitezom, koji ima i previše problema da izgradi odnos s igračima koji je Ancelotti imao.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Trenerska karijera Talijana izgleda impresivno. Vodio je neke od najvećih europskih klubova, prije svih Juventus, AC Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain, te Real Madrid. Jedini je trener koji je osvojio Ligu prvaka tri puta, te igrao u finalu istog takmičenja četiri puta. Nedavno je i sam izjavio da bi bio oduševljen povratkom na otok.

“Imao sam fantastično iskustvo u Francuskoj i Španjolskoj. Najvažnija stvar je naći klub sa dobrim planovima za budućnost i biti konkurentan s tim klubom. Ukoliko je taj klub iz Engleske, onda još bolje. Neću preuzimati nikoga do kraja sezone, početkom sljedeće ću početi sa potragom. Ne samo u Engleskoj, to može biti i u drugoj državi, ali to se neće desiti još neko vrijeme.”

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!