NaslovnicaVijestiGerrard imenovao pet najboljih klubova na svijetu

Gerrard imenovao pet najboljih klubova na svijetu

Gerrard imenovao pet najboljih klubova na svijetu. Steven Gerrard možda živi u SAD-u ovih dana, ali kao dio svoje uloge kao honorarnog učenjaka za BT sport, još uvijek prati sva događanja u europskom fudbalu.

Gerrard imenovao pet najboljih klubova

35-godišnjak je sniman dok je imenovao pet timova za koje on smatra da su najbolji na svijetu u ovom trenutku – a teško se raspravljati sa njegova četiri izbora.

Peti i konačni izbor Gerrarda je, međutim, bio iz srca, a ne iz glave, a to je Liverpool.

Gerrard je sniman govoreći za ESPN: “Dakle, mojih top pet timova u svijetu u ovom trenutku su: Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid, Bayern i Liverpool…”.

Steven George Gerrard rođen u Whistonu, Merseyside, Engleska, 30. maja 1980., engleski je nogometaš koji trenutačno nastupa za Los Angeles Galaxy.

Od malih nogu vezan uz klub s Anfielda, te je za razliku od nekih drugih Liverpoolovih legendi koji su navijali za Everton, oduvijek bio navijač Liverpoola, te je išao u katoličku školu Cardinal Heenan Catholic high school u West Derbyju.

Svoj prvi nastup zabilježio je kao zamjena u utakmici protiv Blackburn Roversa u novembar 1998. godine. Prvi nastup od prve minute zabilježio je protiv Celte iz Viga kada je pokazao iznimnu kvalitetu te nagovijestio veliku karijeru. U oktobru 2003. Gerard Houllier, tadašnji trener Liverpoola dodijelio mu je kapetansku traku koju od tada nosi.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Tijekom posljednjih godina nositelj igre svog kluba, te strijelac gotovo svih najvažnijih golova, od kojih je dovoljno napomenuti onaj protiv Milana u finalu lige prvaka, te onaj protiv West Hama u finalu FA kupa 2006. godine s više od 40 metara. U ljeto 2005.

Gerrard je bio na meti bogatog vlasnika Chelsea Romana Abramoviča, no ljubav prema voljenom klubu, i bogata Liverpoolova ponuda u posljednji trenutak su ga zadržali na Anfieldu.

Steven Gerrard je dobitnik mnogih priznatih nagrada od kojih su najistaknutije ona za najkorisnijeg igrača lige prvaka u sezoni 2004./05. i PFA za najboljeg igrača Premier lige u 2006. godini.

U januaru 2015. godine potpisao je ugovor na 18 mjeseci s američkim nogometnim klubom LA Galaxy. Nakon završetka sezone 2014./15. u FA Premier ligi novome klubu i suigračima pridružio se u srpnju iste godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!