NaslovnicaVijestiJohn Terry na kraju sezone napušta Chelsea!?

John Terry na kraju sezone napušta Chelsea!?

Krilni napadač Chelseaja Willian izjavio je da očekuje da će John Terry napustiti Stamford Bridge na kraju sezone, iako je situacija vezana za njegovo produženje ugovora i dalje neizvjesna.

Brzi i žestoki John Terry

35-godišnjak je u posljednjim mjesecima svog ugovora, kojeg je potpisao u martu prošle godine. Terry je javno priznao da ga nitko iz Chelseaja nije kontaktirao oko produženja ugovora, te je najavio da bi ovog ljeta mogao postati slobodan igrač.

John Terry je nakon utakmice protiv Manchester Uniteda (1-1) izjavio da uopšte nema nikakav odnos sa trenerom, a Willian smatra da je njegovo vrijeme u timu iz zapadnog Londona gotovo.

“Mislim da bi on volio duže ostati u klubu, ali nažalost, čini se da neće biti mogućnosti za tako nešto. Klub vjerovatno neće produžiti ugovor s njim. Mogu mu samo poželjeti mnogo sreće u ostatku karijere.”

“On je definitivno jedan od najboljih, a možda i najbolji igrač Chelseaja u povijesti. Osvojio je sve u ovom klubu, zaslužuje poštovanje od strane svih nas.”

Terry je cijelu svoju profesionalnu karijeru proveo u Chelseaju, samo nakratko je bio na posudbi u Nottingham Forestu 2000. godine, a ukupno je u dresu “Plavaca” odigrao više od 700 utakmica.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!