NaslovnicaVijestiNavijači Uniteda nisu oduševljeni: "Ako ga dovedemo, prestajem gledati nogomet!"

Navijači Uniteda nisu oduševljeni: “Ako ga dovedemo, prestajem gledati nogomet!”

Prema najnovijim spekulacijama, Manchester United je zainteresovan za Kaspera Schmeichela, no navijači Uniteda nisu oduševljeni potencijalnim pojačanjem.

navijači Uniteda

S obzirom na sve glasnije priče o odlasku prvog vratara Davida De Gee u Real Madrid, i želju 26-godišnjeg Španjolca da se vrati u domovinu, klub sa Old Trafforda se bacio u potragu za njegovom zamjenom.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Kako izvještavaju mediji sa Otoka, Kasper Schmeichel, vratar još uvijek aktualnog prvaka Leicestera, i sin bivše Unitedove legende Petera, prvi je favorit da naslijedi De Geu na vratima “Crvenih vragova”.

Konkurencija bi mogao da im bude gradski rival Manchester City, s obzirom da Čileanac Claudio Bravo nije opravdao povjerenje nakon dolaska iz Barcelone.

Glasine su podgrijane viješću da je Schmeichel nedavno promijenio menadžera, pa bi 30-godišnjak tako mogao nastaviti stopama svog slavnog oca, koji je na Old Traffordu osvojio pregršt trofeja.

>>BIZARNA SCENA U SERIE A: Žalio se na rasizam sucu, pa dobio žuti karton!

>>Paulo Dybala: Postoji jedan igrač čiji dres bih volio imati

>>Lukaku odlazi iz Evertona: Želi ostati u Premier ligi, a evo i u kojem klubu!

Međutim, navijači Uniteda, najblaže rečeno, nisu oduševljeni tom idejom, te smatraju da danski vratar nikako ne može biti dostojna zamjena za fenomenalnog Davida De Geu.

“Ako potpišemo Schmeichela, prestajem da gledam nogomet!”

“Schmeichel je solidan vratar, ali da se razumijemo, United je lud ukoliko žele De Geu da zamijene njime”

“Ukoliko se De Gea vrati u Španjolsku ovog ljeta, molim se da ga ne zamijenimo Schmeichelom”, samo su neki od komentara navijača Uniteda na društvenim mrežama.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!