NaslovnicaVijestiŽalio se na rasizam sucu, pa dobio žuti karton!

Žalio se na rasizam sucu, pa dobio žuti karton!

I to je moguće! Igrač gostujućeg tima se požalio na rasizam sucu, pa dobio žuti karton, nakon čega je napustio teren!

rasizam

Utakmica između Cagliarija i Pescare je jučer bila u centru pažnje, ali ne zbog nogometa, već zbog razloga koji imaju najmanje veze s najvažnijom sporednom stvari na svijetu. Igrač gostiju Sulley Muntari se našao na meti navijača domaćeg tima koji su ga vrijeđali na rasnoj osnovi.

Pokušao je bivši reprezentativac Gane zatražiti zaštitu od suca Minellija, tražio je da opomene publiku, a umjesto toga je dobio žuti karton zbog prigovora.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Arbitar mi je rekao da ne smijem pričati s publikom. Pitao sam ga je li čuo uvrede i objasnio sam mu da treba biti hrabar i da prekine meč, ne može samo stajati na terenu i puhati u zviždaljku, mora pratiti i dešavanja izvan terena.”

“Suci moraju biti svjesni ovakvih stvari, ne pravim žrtvu od sebe, ali ako se utakmice budu prekidale onda se ovakve stvari neće događati”, rekao je Muntari.

Nekadašnji igrač Udinesea, Intera, Milana, Portsmoutha i Sunderlanda je objasnio što se događalo.

“Među njima je bilo i dijete koje je sjedilo sa svojim roditeljima. Otišao sam do njega i rekao mu da to ne treba raditi i da nije lijepo. Poklonio sam mu i svoj dres kako bih ga naučio da takve stvari više ne čini”, poručio je Muntari koji je poslije odluke suca da mu pokaže žuti karton otišao u svlačionicu.

Trener Pescare je stao u obranu svog igrača, uz napomenu da nije trebalo tako odreagirati.

>>Ovosezonska senzacija Monaca potvrdila da napušta klub?

>>Paulo Dybala: Postoji jedan igrač čiji dres bih volio imati

>>Lukaku odlazi iz Evertona: Želi ostati u Premier ligi, a evo i u kojem klubu!

“Muntari je napustio teren zbog rasističkih poruka, ali nije trebao pravdu uzimati u svoje ruke. Godinama govorimo da rasizam kao problem postoji u nogometu, ali se ne radi ništa što bi ga riješilo. Sada se to dogodilo Sulleya koji nije jučer stigao u Italiju, već duže vrijeme igra ovdje. Zbog svega toga moramo promijeniti mentalitet i ponašanje ljudi na tribinama”, zaključio je Zdenek Zeman.

Cagliari je ovom pobjedom došao do 12. pozicije na tablici, dok je Pescara odavno ispala. Imaju samo 14 bodova iz 34 utakmica i završiće u Seriji B.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!