NaslovnicaVijestiLukaku odlazi iz Evertona: Želi ostati u Premier ligi, a evo i...

Lukaku odlazi iz Evertona: Želi ostati u Premier ligi, a evo i u kojem klubu!

Lukaku odlazi ovog ljeta, što vi mislite? Naime, Belgijanac je rekao svojim prijateljima u koji klub želi otići. Postigao je 24 gola u 32 utakmice u Premier ligi, a to vam govori sve što trebate znati o Romelu Lukaku ove sezone.

Lukaku odlazi

 

On je trenutno na vrhu tabele, tri gola ispred Harry Kanea i pet ispred Alexis Sancheza i Diega Coste. Everton je sretan što ima Belgijanca – ali to možda neće trajati još dugo.

Prema izvještajima različitih izvora, Lukaku želi da napusti Goodison Park ovog ljeta u potrazi za Ligom prvaka nakon odbijanja produljenja ugovora.

Na pitanje da li može postati jedan od najboljih na svijetu prošlog mjeseca, Lukaku je odgovorio: “Definitivno, ali za to trebate platformu.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Onda govorite o Ligi prvaka. Ne želim ući u detalje stim, ali samo slijedite put koji je ispred vas.”

Među zainteresovanim za Lukakua su Manchester United, Chelsea i Arsenal, iako bi Evertonova cijena od 100 milijuna funti za 23-godišnjaka mogla biti problem.

Međutim, prema Telegraphu, Lukaku je već odlučio o svom sljedećem klubu.

U izvješću se navodi da je rekao prijateljima kako želi da se ponovo pridruži Chelseaju i da igra pod vodstvom Antonio Contea, unatoč natjecanju za ulogu u prvom timu.

[su_bet365__1m_spectacular]

Lukaku ima ‘nedovršen posao’ na Stamford Bridgeu i to bi mogao biti potez za koji on vjeruje kao motivacioni transfer.

Ali, njegova cijena nije jedini problem. Telegraph također tvrdi da bi Everton prodao Lukakua Unitedu zbog transfera sa John Stonesom s Chelseajem 2015. godine.

Everton se i dalje sjeća neugodnosti zbog onoga što se dogodilo prije dvije godine, što bi moglo spriječiti Lukakuov povratak iz snova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!