NaslovnicaVijestiOve momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju četiri...

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju četiri pobjede

Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena – aktualni prvaci imaju sve u svojim rukama. Arsenal je pobijedio u derbiju protiv Tottenhama rezultatom 3:2, dok je Manchester City pobijedio protiv Nottingham Foresta s 2:0. To znači da je razlika na vrhu tabele ostala ista, dok Liverpool definitivno ispada iz utrke.

Arsenal ima jedan bod više od Manchester Cityja na vrhu tabele, ali Građani imaju odigranu utakmicu manje i drže sve u svojim rukama. S obzirom na dosadašnje uspjehe Manchester Cityja u završnici svake sezone, očekuje se da će pobijediti u preostalim utakmicama i osvojiti još jednu titulu engleskog prvaka.

S druge strane, Arsenal će nastojati pobijediti u preostale tri utakmice i navijati za Cityjeve protivnike u nadi da će im netko “oteti” bodove. Arsenal se uzda u to da će neki od timova poput Wolverhamptona, Fulhama, Tottenhama ili West Hama iznenaditi City i spriječiti ih u osvajanju titule.

Ovo su preostale četiri utakmice Manchester Cityja:

(4. maj) Manchester City – Wolverhampton

(11. maj) Fulham – Manchester City

(14. maj) Tottenham – Manchester City

(19. maj) Manchester City – West Ham

Ovo su preostale tri utakmice Arsenala:

(4. maj) Arsenal – Bournemouth

(12. maj) Manchester United – Arsenal

(19. maj) Arsenal – Everton

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!