Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

darko56

Članovi
  • Posts

    842
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    30

Reputation Activity

  1. Odličan listić!
    darko56 got a reaction from tome1993 in ATP CH Morelos (Mexico, Hard)   
    19:30h Benjamin Lock-Skander Mansouri    1   2,00  5/10  bet365
    U 1.kolu CH Morelos sastaju se Benjamin Lock(Zim) i Skander Masouri (Tun).
    Do sada još nemaju ni jedan službeni meč, ovo će im biti prvi danas. Prošli tjedana su odigrali jedan double turnir gdje su nastupili zajedno i ispali u 1/4 finalu.
    Benjamin Lock je prošao kroz dva kola kvala,gdje je dobio nimalo naivne protivnike na CH razini. Igrao je u 1. kolu kvala protiv V.Vacherot-a 7:5 6:7 (2:7) 6:3 i jučer je dobio osvajača ovog turnira 2019.g. M.F.Descotte 6:1 6:4 (istina bilo je par čudnih odluka i grešaka umpire-a  što se vidjelo da su loptice bile IN što je Argentinca izbacilo iz ritma,nažalost)
    Skander Masouri ima ove godine omjer na hardu 16-5,ali  to su sve rezultati ITF turnira gdje je nastupao. Zadnja 4 CH turnira nije prošao 1.kolo. Razlika u formi je očigledno na strani B.Locka koji od početka turnira igra dosta kvalitetne mečeve. Iznenadio me kako dobro reternira servise i koliko može izluditi protivnika sa vraćanjem teških loptica u gotovo svakom poenu. Također visok je 198cm i ima jak početni udarac, tj. obojica dobro serviraju, ali Lock je i bolje reternirao u prošlim mečevima što je bitno i nadam se da će tu svoju igru ponoviti i danas. Gledao sam oba meča i vjerujem da može do još jedne pobjede i proći u 1/16 finala gdje ga čeka španjolac A.M.Maceiras.  Sretno tko isprati! 

                                                                          (Koeficijenti  26.04.2022.g.  u  17:34h)
                                                                         Koeficijenti su podložni promjenama.
    EDIT: Won 🙂
  2. Sviđa mi se
    darko56 got a reaction from IzudinB in ATP CH Morelos (Mexico, Hard)   
  3. Sviđa mi se
    darko56 got a reaction from IzudinB in ATP CH Morelos (Mexico, Hard)   
    Morelos Kicks Off Mexican Swing
    The first of six tournaments in Mexico, the Morelos Open kicks off a celebration of tennis in the country. Located at the Hotel Camino Real Sumiya, the hard-court event has featured Alexander Bublik as its champion in 2017. It is followed by tournaments in Guadalajara, Monterrey, San Luis Potosi, Leon and Puerto Vallarta.
    Izvor: ATP
  4. Pratim
    darko56 got a reaction from IzudinB in ATP Challenger Ostrava   
    15:30h Zdenek Kolar-Oscar Otte 2   1,66   1,66   5/10  bet365
    1/4 finale turnira u Ostravi gdje se sastaju domaći predstavnik Zdenek Kolar 225. tenisač svijeta i 219. na ATP listi Nijemac Oscar Otte. Zdenek je odigrao solidan turnir do sada, ali sve mečeve koje je odigrao su bili sa puno dozvoljenih break lopti i UE. Jedan od razloga što igram protiv njega jer je jučer igrao meč protiv Popka od gotovo 3 i po sata, gdje je Popko imao 7:5 i u 2.setu 3-1 i 4-2, u 3. setu *5-3 i meč loptu da bi na kraju izgubio 5-7. Otte je jučer dobio Rosola 6:2 6:0. Po meni Otte je ovdje kvalitetniji igrač, ima razoran servis kao i udarce, podloga je nešto brža i to mu odgovara, svježiji je. Igram ga za 5u.Sretno tko isprati!
     
       (Koeficijenti 04.09.2020.g. u 13:19 CET) 
         Koeficijenti su podložni promjenama 
  5. Sviđa mi se
    darko56 got a reaction from Robica in US Open 2020   
    20:30h C. O'Connell-Laslo Djere  1  1,57  5/10  bet365
    O'Connell je igrao UTR Pro tennis series i predao zadnji meč i od tada nije igrao. Radi se o jednom kvalitetnom igraču, snažnog servisa i forehanda koji voli igrati na hardu. Djere je najbolji na clayu, ne odgovara mu hard podloga. Prošli tjedan je izgubio od M. Giron-a 2:6 2:6 jako slab meč je odigrao. Vjerujem da O'Connell može ovo dobiti i uzimam ga za 5u.Sretno tko isprati! 
     
     
                                                                                            (Koeficijenti 01.09.2020.g. u 16:03 CET) 
                                                                                              Koeficijenti su podložni promjenama
     
     
  6. Sviđa mi se
    darko56 got a reaction from armada20 in US Open 2020   
    20:30h C. O'Connell-Laslo Djere  1  1,57  5/10  bet365
    O'Connell je igrao UTR Pro tennis series i predao zadnji meč i od tada nije igrao. Radi se o jednom kvalitetnom igraču, snažnog servisa i forehanda koji voli igrati na hardu. Djere je najbolji na clayu, ne odgovara mu hard podloga. Prošli tjedan je izgubio od M. Giron-a 2:6 2:6 jako slab meč je odigrao. Vjerujem da O'Connell može ovo dobiti i uzimam ga za 5u.Sretno tko isprati! 
     
     
                                                                                            (Koeficijenti 01.09.2020.g. u 16:03 CET) 
                                                                                              Koeficijenti su podložni promjenama
     
     
  7. Sviđa mi se
    darko56 reacted to Goksim in US Open 2020   
    Čilić okrenuo nemoguće protiv 111. igrača svijeta i ušao u 2. kolo US Opena
     0 Foto: Getty Images / Guliver Images
    MARIN ČILIĆ prošao je uz puno muke u 2. kolo US Opena nakon pobjede protiv 111. igrača svijeta Denisa Kudle. Tri sata i 33 minute borio se Čilić s Amerikancem, a na kraju je okrenuo 0:2 u setovima i 3:5 u trećem setu. Pobijedio je 6:7 (3), 3:6, 7:5, 7:5, 6:3.
    Bio je to osmi takav preokret u Čilićevoj karijeri, a polovicu ih je izveo na US Openu, na kojem ove godine nastupa po 12. put. Ovo mu je 33. pobjeda u karijeri u pet setova i sada ih ima najviše od svih aktivnih igrača. Na vrhu je prestigao Rogera Federera koji ih ima 32.
    Pobjednik US Opena 2014. prvi put je pao u zaostatak u petom gemu prvog seta, kad je Kudla do breaka stigao ostavivši Čilića bez poena. Amerikanac rođen u Ukrajini tu je prednost držao do desetog gema u kojem je servirao za osvajanje prve dionice, ali do set-lopte nije stigao.
    Čilić je vratio break, a u 12. gemu je izborio i set-loptu. No ostao je neaktivan što je Kudla iskoristio, izvukao se i izborio tie-break. Početak odlučujućeg gema bio je odličan za Marina koji je poveo s 2:0, ali je tu i stao. Izgubio je šest poena u nizu, a Kudla je drugu realizirao drugu set-loptu. Čilić se teško mogao nadati boljem ishodu seta u kojem je napravio 19 neforsiranih pogrešaka, a imao samo osam izravnih poena.
    Priliku za povratak u meč Čilić je u drugom setu propustio u petom gemu, u kojem je imao tri break-lopte (15:40 i još jednu prednost). Za razliku od hrvatskog tenisača, Kudla je svoju prvu priliku pretvorio u, pokazalo se, nedostižnu prednost. Čilić je Amerikancu darovao break, tako što je napravio dvostruku pogrešku za Kudlino vodstvo 5:3 koje je domaći predstavnik već u sljedećem gemu realizirao i pretvorio u dva seta prednosti.
    Američki 28-godišnji tenisač je oduzeo servis Čiliću za vodstvo 4:3 u drugom setu, ponovno uz statičnu Čilićevu ulogu, došao na korak do velike pobjede, a još mu se više približio kad je u sljedećem gemu asom spasio Čilićevu priliku za oduzimanje servisa.
    Kudla puknuo pod pritiskom
    Suočen s ispadanjem iz turnira, Čilić je iskoristio gem u kojem je Kudla uglavnom promašivao prve servise i agresivnijim pristupom stigao do izjednačenja na 5:5 te tako produžio nadu u još jedan veliki preokret u mečevima na tri osvojena seta.
      Kudla je pod pritiskom jedne od najvećih pobjeda u karijeri počeo više griješiti, što je Čilić iskoristio te mu još jednom oduzeo servis i nizom od četiri gema osvojio treći set sa 7:5.
    Marin je u četvrtom setu nastavio igrati kao u završnici trećeg seta, što je rezultiralo puno uvjerljivijom dojmom u gemovima na početnom udarcu na kojem je u ovoj dionici meča Čilić izgubio svega sedam poena, a samo jedan kad je pogodio prvi servis. Čekao je svoju priliku za oduzimanje servisa i dočekao je kad je Kudla trebao izboriti tie-break. No, kod 30:30 Čilić je izvukao težak retern i pogodio forhend pasing za set-loptu, a u sljedećem poenu je Kudla promašio forhend i tako odveo meč u peti set.
    Čilićeva nadmoć u gemovima na početnom udarcu nastavljena je i u odlučujućoj dionici meča. Baš kao i u prethodom setu, Kudla je skupljao mrvice na reternu i nije bio nikakva prijetnja pa je Marin slobodnije mogao igrati kad je Amerikanac servirao. To je iskoristio u šestom gemu kad je iskoristio prvu priliku za break i poveo sa 4:2.
    Dva gema poslije, nakon tri i pol sata igre, Marin je došao i do prve meč-lopte, ali je pogreškom u izmjeni ostavio Kudlu u meču. Srećom, to nije imalo ozbiljnije posljedice po konačan ishod, jer je u sljedećem gemu, na treću meč-loptu, Čilić pogodio još jedan prvi servis koji 28-godišnji Amerikanac nije uspio vratiti te je nakon tri sata i 33 minute igre po osmi put u karijeri došao do pobjede velikim preokretom, nakon što je izgubio prva dva seta, a konačan rezultat je bio 6:7 (3), 3:6, 7:5, 7:5, 6:3 za pobjednika US Opena iz 2014.
    Konačna statistika će pokazati da je Čilić imao 60 posto prvog servisa uz 83 posto realizacije te da nakon sedmog gema trećeg seta nije bio suočen s break-loptom. Zabio je hrvatski tenisač 26 asova, ali imao i osam dvostrukih pogrešaka. Dvoboj je završio sa 61 izravnim poenom, ali i 69 neforsiranih pogrešaka.
    Marinov bitno aktivniji i agresivniji pristup od kraja trećeg seta te puno sigurnija igra na početnom udarcu, doveli su ga do četvrte pobjede na US Openu u kojoj je hvatao dva seta zaostatka. Prije današnjeg dvoboja, takav je preokret napravio 2009. u 2. kolu protiv Kanađanina Levinea, 2012. u 1. kolu protiv Australca hrvatskog podrijetla Marinka Matoševića te 2018. u 3. kolu protiv Australca Alexa De Minaura. 
    Čilićev sljedeći suparnik je slovački tenisač Norbert Gomnos (ATP - 104.) koji je sa 6:4, 6:1, 6:4 nadigrao Moldavca Radua Albota (ATP - 70.). Bit će to Marinov prvi dvoboj protiv 30-godišnjeg Slovaka koji je pobjedom protiv Albota prvi put prošao prvu prepreku na Grand Slam turnirima. Taj će dvoboj biti na rasporedu u četvrtak.
    Izvor: Index.hr
  8. Pratim
    darko56 got a reaction from Clutch in US Open 2020   
    20:30h C. O'Connell-Laslo Djere  1  1,57  5/10  bet365
    O'Connell je igrao UTR Pro tennis series i predao zadnji meč i od tada nije igrao. Radi se o jednom kvalitetnom igraču, snažnog servisa i forehanda koji voli igrati na hardu. Djere je najbolji na clayu, ne odgovara mu hard podloga. Prošli tjedan je izgubio od M. Giron-a 2:6 2:6 jako slab meč je odigrao. Vjerujem da O'Connell može ovo dobiti i uzimam ga za 5u.Sretno tko isprati! 
     
     
                                                                                            (Koeficijenti 01.09.2020.g. u 16:03 CET) 
                                                                                              Koeficijenti su podložni promjenama
     
     
  9. Pratim
    darko56 got a reaction from Clutch in US Open 2020   
    20:00h G. Pella-J.J.Wolf   2   1,57  5/10  bet365 
    Wolf igra bez pauze u ovoj korona krizi dok Pella od 19.02. nema ni jedan meč. Wolf je prošli tjedan prošao 2.kola gdje je pobijedio E.Gerasimov 6:3 6:1, J. Munar 2:6 6:2 6:4 i izgubio od Gasquet-a 4:6 4:6.U dosta dobroj je formi što je bitno, u meču protiv Francuza je imao dosta UE. Pella je neugodan igrač ali bez službenog meča 6 i po mjeseci, to bi se trebalo osjetiti večeras na njegovoj igri. Sretno tko isprati! 
     
                                                                                                (Koeficijenti 01.09.2020.g. u 15:46 CET) 
                                                                                                   Koeficijenti su podložni promjenama
  10. Sviđa mi se
    darko56 got a reaction from IzudinB in US Open 2020   
    17:00h M.McDonald   +3,5  1,83  5/10  bet365
    Ovdje očekujem jedan egal meč, Mackenzie-u je ovo podloga na kojoj najviše voli igrati, dok Ruud svoje najbolje rezultate ima na clayu. Ako je u ritmu Amerikanac može biti jako neugodan, forehand mu je najjači udarac s kojim možete pogoditi svaki kut terena, na riternu isto. Svaki Ruud-ov 2.servis će biti u opasnosti. Biti će to jedan zanimljiv meč i vjerujem da McDonald može pokriti ovaj hendi. Sretno tko isprati!
    EDIT: Lost
     
                                                                                          (Koeficijenti 01.09.2020.g. u 15:32 CET) 
                                                                                              Koeficijenti su podložni promjenama 
  11. Sviđa mi se
    darko56 got a reaction from IzudinB in US Open 2020   
    20:00h G. Pella-J.J.Wolf   2   1,57  5/10  bet365 
    Wolf igra bez pauze u ovoj korona krizi dok Pella od 19.02. nema ni jedan meč. Wolf je prošli tjedan prošao 2.kola gdje je pobijedio E.Gerasimov 6:3 6:1, J. Munar 2:6 6:2 6:4 i izgubio od Gasquet-a 4:6 4:6.U dosta dobroj je formi što je bitno, u meču protiv Francuza je imao dosta UE. Pella je neugodan igrač ali bez službenog meča 6 i po mjeseci, to bi se trebalo osjetiti večeras na njegovoj igri. Sretno tko isprati! 
     
                                                                                                (Koeficijenti 01.09.2020.g. u 15:46 CET) 
                                                                                                   Koeficijenti su podložni promjenama
  12. Sviđa mi se
    darko56 got a reaction from IzudinB in US Open 2020   
    20:30h C. O'Connell-Laslo Djere  1  1,57  5/10  bet365
    O'Connell je igrao UTR Pro tennis series i predao zadnji meč i od tada nije igrao. Radi se o jednom kvalitetnom igraču, snažnog servisa i forehanda koji voli igrati na hardu. Djere je najbolji na clayu, ne odgovara mu hard podloga. Prošli tjedan je izgubio od M. Giron-a 2:6 2:6 jako slab meč je odigrao. Vjerujem da O'Connell može ovo dobiti i uzimam ga za 5u.Sretno tko isprati! 
     
     
                                                                                            (Koeficijenti 01.09.2020.g. u 16:03 CET) 
                                                                                              Koeficijenti su podložni promjenama
     
     
  13. Sviđa mi se
    darko56 reacted to IzudinB in US Open 2020   
    Jiri Vesely - Corentin Moutet | Više od 36.5 (1.71) 1xbet
    Ova dva tenisera izgledaju prilično izjednačeno, što pokazuju i koeficijenti. Moutet je blagi favorit. Mislim da bi ovdje mogli gledati više od 36.5 gemova po prilično dobrom koeficijentu u 1xbet kladionici.
    Slabije rangirani Moutet je blagi favorit zbog toga što je igrao na Ultimate Tennisu na jugu Francuske tijekom karantene, gdje je igrao protiv nekih vrlo kvalitetnih protivnika. Nije pobijedio mnogo mečeva, ali je igrao na tom nivou, što će mu definitivno pomoći kada se vrati u u ovo natjecanje.
    Tijekom suspenzije turneje Vesely je pobijedio dosta utakmica u Češkoj, iako je protiv ograničenih protivnika. Trebao bi uživati u uvjetima u New Yorku, kao što je to radio u Puneu u veljači, kada je sjajno servirao na putu do titule. Taj tjedan je šest od njegovih 13 setova otišlo na tie-break i ne bi me iznenadilo kada bi to ponovo vidjeli u ovom meču. Sretno!

  14. Sviđa mi se
    darko56 reacted to IzudinB in US Open 2020   
    (Koeficijenti 31.8. u 15:05 CET)
    Koeficijenti su podložni promjenama
  15. Sviđa mi se
    darko56 reacted to IzudinB in US Open 2020   
    US OPEN 2020 će biti 140 izdanje ovog turnira, te drugi Grand Slam događaj ove godine. Održat će se na otvorenom i na tvrdoj površini u Billie Jean King nacionalnom tenis centru u New York Cityju.
    Zbog zabrinutosti koje se odnose na pandemiju koja je u toku, tijekom lipnja 2020. godine najavljeno je da će se ovaj događaj održati bez gledatelja (prvi put u povijesti turnira i 143-godišnje povijesti Grand Slam-a) nakon što ga je odobrio Andrew Cuomo, guverner New Yorka. Igrači koji ulaze u Sjedinjene Države ne bi trebali biti pod karantinom, već se moraju testirati na virus prije odlaska u New York City te moraju nastaviti testirati tijekom turnira. Ako igrači budu pozitivni na virus, bit će prisiljeni napustiti turnir. Igrači i osoblje moraju nositi masku za lice prilikom ulaska u teren, osim za vrijeme vježbanja, treninga i vježbanja, u skladu s propisima Centra za kontrolu i prevenciju bolesti.

    Kladionica bet365 prenosi sve mečeve sa US OPENa!

    DIREKTNI LINK ZA MEČEVE US OPENA!
    (Koeficijenti 31.8. u 15:01 CET)
    Koeficijenti su podložni promjenama
  16. Sviđa mi se
    darko56 reacted to bjorn in stefancubic tips   
    Ništa od tog prijatelju. Kao što reče kolega iznad, onaj ko ima 'dojavu' ide traži kladionice sa najvećim maxbet limitima i trpa što više može, ne stigneš ni doručkovati, a ne ići žicati 200€ od nekoga.
  17. Sviđa mi se
    darko56 reacted to trottel1950 in stefancubic tips   
    nisam ga znao pa sad otisao da vidim profil, dakle profil je vjerovatno kupljen.. zasto? vidi pratitelje, nisu to neki nasi nego amerikanci i botovi, kupljen je iz razloga da ima social proof. sta to znaci, to znaci da kad vidis waauu prate ga 20tisuca ljudi, da mislis "pa eeej to mora da nije fejk".
     
    a sad pitanje zasto neke poznatije osobe prave reklame za njega? pa zato te poznate ljudi i mogu da zive od instagrama, samo radi reklama... ako uzmu ajmo rec 500€ za taj jedan video, pa ja bi ga isto napravio.
     
    nemam pojma koliko se placaju njegove dojave, ali na insta imas toliko tih profila kao i njega... cim vidis da neko prodaje dojave zapitaj se ZASTO oni prodavaju dojave za nekih mozda 500€ ili nemam pojma, kad oni mogu da stave cilu kucu i obogate? da ja imam sigurnu kvotu od 2, mislis da bi trazio od nekoga 500€ da mu dam tu dojavu? pa ulozio bi nekih 10.000€ iako ih nemam hahahah al bi ih posudio...
     
    mozda grijesim, ali ne mislim..
  18. Sviđa mi se
    darko56 got a reaction from tome1993 in ATP Masters 1000 Cincinnati   
    20:00h J.I. Londero-D.Koepfer  2   1,72   5/10  bet365
    1.kolo kvalifikacije između argentinca J.I.Londera i njemca D.Koepfera. H2H između ova dva igrača je 1-1,a oba susreta su odigrana na clay podlozi.Zna se da je Londero igrač zemljane podloge i tu ima vrlo dobre rezultate s obzirom da se nešto kasnije probio na ATP turnire,ujedno mu je i zemlja najdraža podloga i tu ostvaruje najbolje rezultate.U karijeri na hardu ima omjer 39-44. Koepfer neugodni ljevoruki njemac koji voli igrati na američkom betonu gdje ima omjer 102-56,i ima dosta kvalitetnu igru za tu podlogu.Mišljenja sam da je Koepfer u ovom meču bliže pobjedi i uzimam ga za 5u.Sretno tko isprati!
                                    
                                                                                                              (Koeficijenti 20.08.2020.g. u 18:24 CET)
                                                                                                                Koeficijenti su podložni promjenama
     
    EDIT: Won  
  19. Pratim
    darko56 got a reaction from Clutch in ATP Masters 1000 Cincinnati   
    18:30h M.Giron-L.Djere  1    1,53  5/10  bet365
    Još jedan meč kvalifikacija gdje se sastaju 102. igrač svijeta amerikanac Marcos Giron i 80. igrač svijeta iz Srbije Laslo Djere.Giron najbolje igra na američkom betonu gdje ima i najviše Itf i CH osvojenih turnira.Radi se o jednom jako neugodnom igraču koji može vračati lopticu do iznemoglosti. Forehand mu je najjači udarac i sa njim gradi svaki poen,izrazito moćan udarac s kojim može napraviti dosta štete protivniku bilo to kod reterna ili iz poena. Po meni Djere će imati jako težak zadatak jer hard nije podloga na kojoj on voli igrati,gdje ima omjer 32-37.Laslo nabolje igra na šljaci.Uzimam Girona za 5u.Sretno tko isprati!  
     
                                                                                           (Koeficijenti 20.08.2020.g. u 16:26 CET)
                                                                                             Koeficijenti su podložni promjenama
    EDIT: Won  
     
  20. Odličan tip!
    darko56 got a reaction from bjorn in ATP Masters 1000 Cincinnati   
    18:30h M.Giron-L.Djere  1    1,53  5/10  bet365
    Još jedan meč kvalifikacija gdje se sastaju 102. igrač svijeta amerikanac Marcos Giron i 80. igrač svijeta iz Srbije Laslo Djere.Giron najbolje igra na američkom betonu gdje ima i najviše Itf i CH osvojenih turnira.Radi se o jednom jako neugodnom igraču koji može vračati lopticu do iznemoglosti. Forehand mu je najjači udarac i sa njim gradi svaki poen,izrazito moćan udarac s kojim može napraviti dosta štete protivniku bilo to kod reterna ili iz poena. Po meni Djere će imati jako težak zadatak jer hard nije podloga na kojoj on voli igrati,gdje ima omjer 32-37.Laslo nabolje igra na šljaci.Uzimam Girona za 5u.Sretno tko isprati!  
     
                                                                                           (Koeficijenti 20.08.2020.g. u 16:26 CET)
                                                                                             Koeficijenti su podložni promjenama
    EDIT: Won  
     
  21. Odličan tip!
    darko56 got a reaction from SKImperator in ATP Masters 1000 Cincinnati   
    18:30h M.Giron-L.Djere  1    1,53  5/10  bet365
    Još jedan meč kvalifikacija gdje se sastaju 102. igrač svijeta amerikanac Marcos Giron i 80. igrač svijeta iz Srbije Laslo Djere.Giron najbolje igra na američkom betonu gdje ima i najviše Itf i CH osvojenih turnira.Radi se o jednom jako neugodnom igraču koji može vračati lopticu do iznemoglosti. Forehand mu je najjači udarac i sa njim gradi svaki poen,izrazito moćan udarac s kojim može napraviti dosta štete protivniku bilo to kod reterna ili iz poena. Po meni Djere će imati jako težak zadatak jer hard nije podloga na kojoj on voli igrati,gdje ima omjer 32-37.Laslo nabolje igra na šljaci.Uzimam Girona za 5u.Sretno tko isprati!  
     
                                                                                           (Koeficijenti 20.08.2020.g. u 16:26 CET)
                                                                                             Koeficijenti su podložni promjenama
    EDIT: Won  
     
  22. Sviđa mi se
    darko56 got a reaction from bjorn in UTR Pro Tennis Series   
    Spain Summer Liga:
    15:20h L. Giustino-J.Barranco Cosano   
    2     2,00
    5/10 bet365
    1/4 finalni meč španjolske lige gdje se sastaju talijan Lorenzo Giustino i domaći predstavnik Javier Barranco Cosano. Gledao sam obojicu na touru i Barranco me iznenadio sa svojom igrom i čvrstim izmjenama. Iako mu je 21.g. Barranco igra jedan vrlo dobar tenis. Igra lijevom rukom što je neugodno za svakog protivnika. Guistino ima iskustvo ali vjerujem da danas Španjolac uzima ovaj meč. Sretno tko isprati!
    Edit: meč počinje nakon završetka meča između P. M Tiffon-B.Z.Mirallesa
     
     
    (Koeficijenti 17.07.2020.g. u 15:04 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
  23. Sretno nam bilo
    darko56 got a reaction from bjorn in German Beach Liga Dusseldorf Man   
    12:00h M.Betzien/D.Westphal-J.Erdmann/T.Timmermann  2   1,72  5/10  bet365
    Prvi susret u nedjelju će biti između  M. Betzien (26.g.) koji je visok 195cm dok je D.Westphal(34.g.) visok 203cm. Ovaj par je jučer imao omjer 2-2  i oba meča su dobili 2-0 u set. 
    S druge strane mreže protivnici će im biti iskusni J. Erdmann (32.g.) 194cm visine koji igra poziciju blokera i jedan od najtrofejnijih igrača njemačke odbojke na pijesku osvajao je brojne turnire do sada. Partner mu je mladi T. Timmermann (23.g.) i visok je 190cm. Nakon prvog dana imaju omjer 1-1.  i ima dosta nastupa sa drugim igračima. Gledao sam oba tima i mišljenja sam da Erdmann/Timmermann mogu iz ovoga meča izaći kao pobjednici Sretno tko isprati!
     
     
       (Koeficijenti 21.06.2020.g. u 01:50 CET)  
                                                                                             Koeficijenti su podložni promjenama
  24. Odličan listić!
    darko56 got a reaction from IzudinB in Exibition games   
    Finale:
    21:00h R. Sarmiento-Felix Corwin  2  2,00 5/10 bet365
    Gledao sam oba tenisača tijekom cijelog turnira. Corwin je puno više pokazao i vjerujem da može doći do titule ovog turnira. Sarmiento je neugodan igrač, ali igru koju je predstavio Corwin tijekom cijelog tjedna kao i u jučerašnjem meču protiv K. Smith-a je na visokoj razini. H2H je 1-0 za  Corwin-a. Sretno tko isprati!
     
                                                                                     (Koeficijenti 15.06.2020.g. u 19:39 CET)  
                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama
     
    EDIT: F. Corwin 7:6 (8:6) 6:1 ?
     
  25. Pratim
    darko56 got a reaction from IzudinB in German Beach Liga Dusseldorf Women   
    Double: 
    13:00h K.Borger/S.Muller-S.Schultz/M.Gernert   1
    1,40
    16:00h S.Overlander/L.Overlander-S.Schultz/M.Gernert   1   1,72
    Koef: 2,40
    5/10 bet365
    Nastavljaju se susreti u skupini. Za prvi par kvaliteta između ova dva para je velika. Svi koji prate odbojku na pijesku, znaju da Karla Borger spada u sami vrh svjetskog beach volley-a.Sada nastupa na ovom turniru sa S.Mullee, odličnom mladom blokericom koja je visoka 193cm i odlično zatvara igru na mreži. 
    Schultz/Gernert su solidan par, ali u današnjem meču im ne dajem prevelike šanse 
    Drugi par koji igram su sestre Overlander, pratio sam ih jučer i da se ne ponavljam kvalitetniji su par od S.Schultz/M.Gernert.Bitan meč za njih jer se nalaze na 3 poziciji. Igram na temelju viđenoga jučer i iskustva koje je na strani Overalder/Overlander. Sretno tko isprati!
     
     
                     (Koeficijenti 14.6. u 10:0 CET)  
           Koeficijenti su podložni promjenama
     

     

     
     

    Izvor: https://diebeachliga.de/teams/
    EDIT: Overlander/Overlander lost 0:2
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use