Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Cantona

Članovi
  • Posts

    189
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by Cantona

  1. Danas idem opet sa tri para na tiketu ako ne prođe ide pauza. Već sam spomenuo Dimitrova da je ispadao od Tsitsipasa na zadnja dva turnira i danas se opet sastaju koliko god da se Dimitrov diže u formi još uvijek igra toplo hladno tako da će i danas teško do pobijede. Djere igra ovu sezonu zaista izvanredno i jednostavno mu zemlja odgovara. Sa druge strane Wawrinka igrač koji je nekada bio u samom vrhu tenisa ali nakon ozljede je daleko od starih igračkih dana. U ovoj je  godini odigrao 3 meča i 2 izgubio i trajat će puno da vrati pravu formu. Goffin još uvijek mašina iako je zagazio u 30te vjerujem da još dugo nastavlja da igra na vrhunskom nivou. U Madrid namučio Nadala jučer nadigrao Hurkacza jednostavno ne odustaje. Danas protiv Brooksbya igrača koji preferira tvrdu podlogu i na zemlji se ne snalazi najbolje. 

    Dimitrov-Tsitsipas  2  1.25

    Djere-Wawrinka  1  1.40

    Goffin-Brooksby  1  1.35 

    Kv. 2.35     SRETNO SVIMA 🍻

  2. prije 11 sati, Cantona said:

    Danas se nastavlja prvo kolo turnira u Rimu meni najzanimljiviji mečevi su Dimitrov, Kecmanovic i Siner. Dimitrov igra u sjajnoj formi dva prethodna turnira je ispao od Tsitsipasa u osmini finala i očekujem da ovde prođe prvo kolo protiv Nakashime. Kako je ždrijeb čudan opet ga čeka meč protiv Grka u šesnaesti finala. Schwartzman protiv Krajinovica za očekivati je izjednačen meč jer su obadvojica u odličnoj formi tako da ovde idem na zbroj gemova prvog seta. Martinez mi je iskreno mala nepoznanica jer ga nisam pratio do sad. Zadnja 3 susreta na zemlji ima 3 poraza od lošijih igrača od Sinera i teško da ce danas prekinuti taj negativni niz protiv domaćeg igrača. 

    Dimitrov-Nakashima  1  1.35

    Schwartzman-Kecmanovic   1.set više od 8.5 gemova   1.30

    Martinez-Siner   2   1.25 

    Kv. 2.20    SRETNO SVIMA 🍻

    Šteta jedan gem ruši tiket Kecman u prvom setu izgubi 4 servisa za nevjerojat a štaš. Idemo dalje 🍻

  3. Danas se nastavlja prvo kolo turnira u Rimu meni najzanimljiviji mečevi su Dimitrov, Kecmanovic i Siner. Dimitrov igra u sjajnoj formi dva prethodna turnira je ispao od Tsitsipasa u osmini finala i očekujem da ovde prođe prvo kolo protiv Nakashime. Kako je ždrijeb čudan opet ga čeka meč protiv Grka u šesnaesti finala. Schwartzman protiv Krajinovica za očekivati je izjednačen meč jer su obadvojica u odličnoj formi tako da ovde idem na zbroj gemova prvog seta. Martinez mi je iskreno mala nepoznanica jer ga nisam pratio do sad. Zadnja 3 susreta na zemlji ima 3 poraza od lošijih igrača od Sinera i teško da ce danas prekinuti taj negativni niz protiv domaćeg igrača. 

    Dimitrov-Nakashima  1  1.35

    Schwartzman-Kecmanovic   1.set više od 8.5 gemova   1.30

    Martinez-Siner   2   1.25 

    Kv. 2.20    SRETNO SVIMA 🍻

  4. Djere-Coric Djere osvaja set 1.20  ✔️

    Khachanov-Zeppieri  1  1.30  ✔️

    Carreno B.-Delbonis  1  1.25  ✔️

    Kv. 1.95  ✔️✔️✔️  SRETNO SVIMA 🍻

    Konačno jedan NoStress tiket sve prošlo lagano Djere odma uzeo prvi set a Khachanov i Carreno rutinski po 2:0 Nadam se da je neko ispratio i nešto zaradio. Sutra je ponuda  odlična nastavljam ujutro🍻

  5. Preskačem nogomet u širokom luku od sada pa nadalje. Vraćam se tenisu i prvom kolu Rima nemam puno toga danas pametnog za napisat igram da Djere osvaja set i pobjede Khachanova i Carrena. Djere rutinski odradio kvalifikacije u zadnje vrijeme igra odlicno. Prvo kolo igra protiv Corica i mislim da može i do pobijede. Khachanov me je zadnji put srušio kad je izgubio od Poullia ali dosta puta me ispoštivao zato ide opet na listić protiv  talijana. @LeonardoDrugije već spomenuo Carrena kojem igranje na zemljanoj podlozi itekako odgovara.

    Djere-Coric Djere osvaja set 1.20

    Khachanov-Zeppieri  1  1.30

    Carreno B.-Delbonis  1  1.25

    Kv. 1.95      SRETNO SVIMA 🍻

     

  6. Danas na rasporedu Hrvatske lige dva zanimljiva derbija koja mogu donijeti rasplet ili komplikaciju do sljedećeg kola. Rijeka dočekuje Hajduk neopterećeni sa ishodom danas igra čisto radi podizanja samopouzdanja jer ih očekuje utakmica u finalu kupa protiv splićana ali to je sad neka druga priča. Hajduk u zadnjem kolu protiv Dragovoljca malo reći da su izgledali bezidejno i pristupili lako ćemo a tako bas i neide pogotovo ekipi koja se oslanja na individualnost Livaje i Kalinica. U zadnjim četiri susreta Rijeka je zabijala bijelima pa ne vidim razloga da tako ne bude i danas. 

    Bjelica se vraća na Maksimir gdje pamti i dobre i loše trenutke svoje karijere. Malo je poljuljano povjerenje uprave i navijača nakon poraza od Rijeke i neriješenog rezultata protiv Istre jer svi su vidjeli Osijeka u borbi za prvo mjesto. Protiv svih ekipa igraju otvoreno napadački zabijaju i primaju jedino protiv Dinama to se pretvori u taktiziranje i nadmudrivanje. Sobzirom na ulog sutra za očekivati je igru bez rizika i malo pogodaka.

    Rijeka daje gol 1.30

    Dinamo-Osijek manje 2.5 1.65

    Kv.2.10

    Danas sam iskreno preskočio igrat pobjedu Alcaraza uzeo sam da osvaja set  po kvoti 1.40 šta mi je bilo najlogičnije mada Đokovic nije u formi ali s njim se nikad nezna. Gledam Zverev lagano pegla Grka  smiren precizan i neobično da se danas nije cijeli meč posvađao sam sa sobom šta me iznenadilo vjerojatno i sve druge koji su gledali . Tako da nas sutra čeka još jedno finalo koje po meni ide u 3 seta i u kojem je teško prognozirati pobjednika jer trenutno i jedan i drugi igraju vrhunski tenis. 

    Alcaraz osvaja set kv. 1.25

    Alcaraz-Zverev više 2.5  kv. 2.35

    SRETNO SVIMA 🍻

  7. prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

    Majko moja... Nadal vs Alcaraz... posle 23 minuta igre, rezultat tek 2:1 ... devet minuta igre za treci gem ... ne postoji zena koja vam moze priustiti orgazam poput ovakvog kao sto je gledanje teniskog meca ova dva spanca 

    Učenik je nadigrao učitelja 💪 nadam se da je bar neko odlučio da prepiše ovo i odigra na odličnu kvotu 🍻

  8. Evo jedna teniska poslastica da je tako nazovem. Finale prije finala u četvrtfinalu 😊 vjerojatno bi Alcarazu bilo lakše da je Gofin jučer izbacio Nadala koji nakon ozljede rebra i pauze ne pruža očekivanu igru na najdražoj podlozi zemlji. Nakon maratona jučer u kojem je Nadal spašavao meč u tiebreaku vidi se da Rafa nije na 100% svojih mogućnosti. Danas idem u glavu pobjedu na mladog Alcaraza čije vrijeme tek dolazi a već sad pokazuje zavidnu razinu igre za svojih tek napunjenih 19 godina jučer mu je bio rođendan ako nekoga zanima😊. Primjera radi prije godinu dana na istome turniru u šesnaestini finala na 18ti rođendan Alcaraza Nadal je prelagano osvojio meč 6:1 6:2 i tada je kvota bila 1.10 na Nadala naravno opravdano a 8.0 na Alcaraza. Šta se promijenilo u ovih godinu dana ostaje nam da vidimo i  uživamo u tenisu danas od 16:00 sati. Ima li ljepšeg poklona za rođendan nego proći u polufinale i to protiv protivnika kao što je Rafa mislim da to treba pitati samo jednu osobu danas. 

    Nadal – Alcaraz  2  1.90

    SRETNO SVIMA 🍻

  9. prije 6 sati, Cantona said:

    Od današnje LIGE LOPOVA  😂 zanjimljivi su mi mečevi Atalante i Rome za over kartona. Prihvatljive su granice over 4.5 po kvotama od 1.75. Atalanta ima otvoren rezultat i poraz od Sassuola im neide pod ruku dok je Leipzig lagano odradio zadnje kolo bundes lige. Roma mora stizati prednost neugodnih norvežana koji su uspijeli izbaciti Alkmaara iz natjecanja. Zabije li Bodo samo jedan gol biće dovoljno za nervoznu utakmicu. U prilog idu i španjolski sudci Lahoz i Martinez koji znaju odraditi posao kako treba. Više o ovome naravno kad izađu sastavi i završi tenis🍻

    Kako je oprostio bar 2 kartona po meni u prvom poluvremenu već sam prekrižio kartone ali onda Lahoz bez problema odrađuje posao za samo 13 min u drugom poluvremenu i ide WIN laganini  😎💪🍻

  10. Šteta za tenis nakon 13 gemova u prvom setu ipak se vidilo da Ramos pada u igri i ne može parirat Hurkaczu. 

    Idemo dalje znači ostajem pri kartonima za Atalantu i Romu.Koliko vidim svi su u najjačim sastavima tako da nema kalkulacije ide se na prolaz u polufinala. 

    Atlanta-Leipzig over 4.5 

    Roma-Bodo over 4.5   kv. 3.0  

    Još ću probat spojit Psv pobjedu i Bodo prolaz dalje odlična kvota na Psv a šta reći za norvežane osim da će bit zanimljiva utakmica. 

    PSV-Leicester 1

    Roma-Bodo prolaz Bodo   kv. 5.5

    SRETNO SVIMA 🍻

  11. Od današnje LIGE LOPOVA  😂 zanjimljivi su mi mečevi Atalante i Rome za over kartona. Prihvatljive su granice over 4.5 po kvotama od 1.75. Atalanta ima otvoren rezultat i poraz od Sassuola im neide pod ruku dok je Leipzig lagano odradio zadnje kolo bundes lige. Roma mora stizati prednost neugodnih norvežana koji su uspijeli izbaciti Alkmaara iz natjecanja. Zabije li Bodo samo jedan gol biće dovoljno za nervoznu utakmicu. U prilog idu i španjolski sudci Lahoz i Martinez koji znaju odraditi posao kako treba. Više o ovome naravno kad izađu sastavi i završi tenis🍻

  12. Hurkacz je igrač  koji ima fenomenalan servis i izuzetno je agresivan sa osnovne linije te mu stoga više odgovaraju brže podloge ali da može odigrati vrhunski i na zemlji mogli smo vidjeti u prva dva meča ovdje u kojim je savladao Delliena i Martineza.Sa druge strane Albert Ramos je veteran koji već neko vrijeme većinu svojih ATP poena skuplja na turnirima Challenger serije dok na turnirima ATP kategorije i nije imao isuviše uspjeha. Na početku ove godine je igrao nešto bolji tenis i uspio je osvojiti Cordobu. Ramos je igrač koji obožava igrati na zemlji, ljevoruki je tenisač i sigurno će Hurkacz imati ogromnih problema danas sa njegovim kick servisom. Stoga sam mišljenja da je pred nama jedan neizvjestan dvoboj koji bi trebao da ide u over gemova.

    Hurkacz – Ramos over 22.5 1.80 

    SRETNO SVIMA 🍻

  13. prije 39 minute, IzudinB said:

    Pratim ovo kolega, nadam se da će proći baš kao što je prošlo sinoć. Samo na bet365 online kladionica" rel="external">bet365 nema ovog hendikepa od -4.5, samo -6.5, što misliš da li je realno ili predlažeš nešto drugo na ovaj meč ili neki drugi meč?

    Screenshot_51.png

    Mislim da ti je rezultat 2:0 slicna kvota  tako da dođe na isto a ne vjerujem da ce izgubit set. Ja igram u Unibetu tamo imaju dobre ponude za hendikepe. Na Coriu je 4.75 da uzima set. 

  14. Jenson Brooksby je 21-godišnji domaći teniser koji je prethodne godine napravio veliki napredak i od igrača van top 200 je došao do 50 najboljih. Igrač je koji obožava igrati na hardu gdje i bilježi najbolje rezultate a igranje pred domaćim navijačima će biti dodatni vjetar u leđa.Igrač je koji igra sjajno sa osnovne linije, odlično se kreće i čvrst je sa obje strane. Dolazi nakon sjajnog Indian Wellsa te je sigurno apsolutni favorit u ovom meču.Sa druge strane Federico Coria je igrač koji većinu svojih poena skupi igrama na zemljanoj podlozi. Nikada u karijeri nije završio na hardu na pozitivnom omjeru a na početku ove godine je na omjeru 1-2. Tako da očekujem pobjedu u hendikepu. 

    Sebastian Korda je 21-godišnji domaći teniser koji ima fantastičnu godinu iza sebe u kojoj je došao i do prve ATP titule. Igrao je prethodne godine najbolji tenis u karijeri a solidan je i na početku ove godine. Igrač je koji na hardu može odigrati na zaista visokom nivou što smo se mogli uvjeriti prethodne ali i na početku ove godine te u ovaj meč ulazi kao favorit.Sa druge strane Alejandro Davidovich Fokina je igrač koji se nalazi u top 50 već nekoliko godina. Igrač je koji najbolje partije pruža na zemlji ali može odigrati solidnu i na hardu. Ipak, na početku ove godine nije u najboljoj formi, trenutno je na omjeru 4-7.

    Mikhail Kukushkin je igrač koga smo dugo gledali među 100 najboljih igrača. Ipak, jasno je da godine čine svoje te polahko njegova forma pada. Prethodnu godinu je završio na omjeru 11-24 te je trenutno 159 igrač svijeta. Na početku ove godine je na pozitivnom omjeru ali sve pobjede su došle na Challengerima ili kvalifikacijama ATP turnira.Sa druge strane Botic Van De Zandschulp je igrač koji ima fantastičnu godinu iza sebe u kojoj je uspio ući u top 50 igrača te završiti na omjeru 53-23. U solidnoj je formi i na početku ove godine. Igrač je koji je izuzetno kvalitetan u razmjenama sa osnovne linije i sigurno će danas u svakoj dužoj razmjeni biti ogromni favorit. 

    Brooksby H (-4.5) – Coria  1  1.20
    Korda – D. Fokina  1  1.42
    Kukushkin – Zandschulp  2  1.32

    Kvota  2.25    SRETNO SVIMA 🍻

  15. prije 10 minute, Cantona said:

    Kako čudan meč McDonalda toliko brejkova nije bilo neznam kad u jednome meču. Čak sam se mislio odigrati hendikep na njega ali bolje da nisam. Valjda će bit još koji brejk do kraja da osvoji meč. 🍻

    Taman kako je napisano brejk za 5-3 servira za meč i izgubi servis i opet na brejk osvaja meč. Uglavnom kako je počelo dobro je završio 🍻

  16. prije 6 sati, IzudinB said:

    S obzirom da je ponuda danas mizerna što se tiče nogometa, ispratio sam kolegu @Cantona. Hvala ti kolega i idemo po novce danas :D

    Screenshot_44.png

    Kako čudan meč McDonalda toliko brejkova nije bilo neznam kad u jednome meču. Čak sam se mislio odigrati hendikep na njega ali bolje da nisam. Valjda će bit još koji brejk do kraja da osvoji meč. 🍻

  17. Thanasi Kokkinakis je 25-godišnji teniser koji je prije šest godina bio velika teniska nada. Ipak, teška ozljeda mu je usporila karijeru ali Kokkinakis ove godine igra sjajno, vratio se među top 100 igrača a sigurno ćemo ga brzo vidjeti i u top 50.Igrač je koji obožava igrati na hardu, ove godine je osvojio jedan ATP turnir na ovoj podlozi, u kvalifikacijama Miamia je bio sjajan i bez izgubljenog seta je prošao u glavnu rundu te je sigurno u ovom meču favorit.Sa druge strane Richard Gasquet je igrač koji je svojevremeno bio top 10 igrač ali godine polako čine svoje i trenutno je tek top 100 igrač. Prošle godine je bilo vidljivo da njegova forma pada a ni u ovoj nije impresionirao.

    Mackenzie McDonald je 26-godišnji domaći teniser koji ima fantastičnu godinu iza sebe u kojoj je od 193 igrača svijeta došao nadomak 50 najboljih. Igrao je prethodne godine najbolji tenis u karijeri a solidan je i na početku ove godine. U ovoj godini je na omjeru 7-8 ali porazi su dolazili od igrača iz samog vrha ATP ljestvice.Sa druge strane Dominik Koepfer je igrač koji se nalazi u top 100 već nekoliko godina. Prethodnu sezonu je završio na negativnom omjeru ali je imao nekoliko fantastičnih turnira. U dosadašnjem toku sezone je odigrao svega tri turnira u kojim je upisao dvije pobjede.

    Juncheng Shang je 17-godišnjak koji je juniorski finalista US Opena te polufinalista Wimbledona iz prethodne sezone i igrač koji je nakon četiri osvojena turnira ITF kategorije počeo da dobija pozivnice za najjače turnire. Kvalifikacije Indian Wellsa je odradio odlično ali je nakon toga u prvom kolu gubio od Munara sa 2-0. Da je još uvijek daleko od najboljih igrača na touru najbolje pokazuje njegov meč prvog kola kvalifikacija Challengera u Phoenixu gdje je osvojio svega tri gema u meču sa Machacem. Sa druge strane Denis Kudla je iskusni domaći teniser koji obožava igrati na hardu a s obzirom na njegov stil igre nema sumnje da će danas dominirati u razmjenama sa osnovne linije. 

     

     

     

     

    Kokkinakis –Gasquet 1  1.50

    McDonald–Koepfer 1 1.35

    Shang–Denis Kudla  2  1.25

    Kvota  2.50          SRETNO SVIMA 🍻

  18. Da bude zanimljivija LP  malo da zapaprimo gledanje spomenute su već utakmice u najavi gore ja ću samo kratko napisat svoje odigrane tipove pa ko voli nek izvoli. Dva singla:

    Man.City score from penalty YES 3.0 kv

    M. Verratti yellow card YES 1.8 kv

              SRETNO SVIMA 🍻

  19. prije 4 sati, Cantona said:

    Kakve lopine od kladare sinoć je Vlahović bio dobitni tip i priznat dobitak jutros gubitni i skinut dobitak sa računa više im odgovara autogol🤣

    Rennes je trenutno na petom mjestu Ligue 1 i polako se vraćaju u život nakon nešto lošijeg starta sezone. Gostujuća momčad često je orijentirana više na napad  i upućuju velik broj udaraca prema golu ukoliko planiraju nastaviti u tom ritmu morat će ostaviti i srce i dušu na terenu protiv Parižana. PSG, s druge strane, hladne glave ulaze u ovaj susret jer su trenutno na vrhu prvenstvene ljestvice i dominiraju ligom, kako ove sezone, tako i nekoliko proteklih. Parižani su u prethodnoj utakmici svladali Lille rezultatom 5-1 i vjerujemo da pucaju od samopouzdanja uoči ove utakmice i dok napad funkcionira zadnja linija se još uvijek muči da zadrži i protivnika u napadu. Igram single udarce Renna jer mi je kvota prihvatljiva za ovu granicu. 

    Rennes total shots over 10.5  1.90 

    SRETNO SVIMA 🍻

    Lagano 61'min 11 udaraca. Hvala

  20. prije 1 sat, fic said:

    Razumijem te, šteta, ali po meni je ono čisti autgol. Totalno promjena smjera udarca nakon dodira lopte sa igračem Sassoula. Vidim da je sad i na rezultatima autogol. Ne razumijem zašto se to odmah pisalo golom Dušanu.

    Ma znam kolega sve ali iskreno sinoć su ga priznali pa jutros poništili tip. Rekli bi napucana lopta😂

  21. Kakve lopine od kladare sinoć je Vlahović bio dobitni tip i priznat dobitak jutros gubitni i skinut dobitak sa računa više im odgovara autogol🤣

    Rennes je trenutno na petom mjestu Ligue 1 i polako se vraćaju u život nakon nešto lošijeg starta sezone. Gostujuća momčad često je orijentirana više na napad  i upućuju velik broj udaraca prema golu ukoliko planiraju nastaviti u tom ritmu morat će ostaviti i srce i dušu na terenu protiv Parižana. PSG, s druge strane, hladne glave ulaze u ovaj susret jer su trenutno na vrhu prvenstvene ljestvice i dominiraju ligom, kako ove sezone, tako i nekoliko proteklih. Parižani su u prethodnoj utakmici svladali Lille rezultatom 5-1 i vjerujemo da pucaju od samopouzdanja uoči ove utakmice i dok napad funkcionira zadnja linija se još uvijek muči da zadrži i protivnika u napadu. Igram single udarce Renna jer mi je kvota prihvatljiva za ovu granicu. 

    Rennes total shots over 10.5  1.90 

    SRETNO SVIMA 🍻

  22. prije 4 sati, Cantona said:

    Kolega @Guts1950uštedio si mi trud oko analize, hvala ti😊 potpisujem sve gore već navedeno. Liverpool  trenutno igra odlično i momčad je sa glavom i repom što su i pokazali bez zvijezda u zadnjim susretima. Ja ću probat malo ozbiljniju kvotu da malo zapaprimo današnju ponudu.

    Alexander-Arnold assist YES 2.75

    Drugi single večeras idemo u Torino osim što večeras je za očekivati velik broj golova igram na sjajnog Vlahovića da postiže gol. Malo je izmješana postava Juvea ali vjerujem da će Dušan biti na nivou i iskoristiti šansu. 

    Vlahovic, Dusan score YES 1.85

    SRETNO SVIMA 🍻

    Jeli odigrao ko Kovačića jučer 😜💣

     

    Šteta Liverpoola puno šansi malo golova ali ipak Dušan pokazuje da je klasa od napadača i zašto je došao u staru damu ⚽ 🍻

  23. Kolega @Guts1950uštedio si mi trud oko analize, hvala ti😊 potpisujem sve gore već navedeno. Liverpool  trenutno igra odlično i momčad je sa glavom i repom što su i pokazali bez zvijezda u zadnjim susretima. Ja ću probat malo ozbiljniju kvotu da malo zapaprimo današnju ponudu.

    Alexander-Arnold assist YES 2.75

    Drugi single večeras idemo u Torino osim što večeras je za očekivati velik broj golova igram na sjajnog Vlahovića da postiže gol. Malo je izmješana postava Juvea ali vjerujem da će Dušan biti na nivou i iskoristiti šansu. 

    Vlahovic, Dusan score YES 1.85

    SRETNO SVIMA 🍻

    Jeli odigrao ko Kovačića jučer 😜💣

     

  24. prije 7 sati, Cantona said:

    Svrake su promijenile gotovo cijelu zadnju liniju, potpisavši u obrani Kieran Trippiera, Dan Burna i Matt Targetta. Bruno Guimaraes je vjerojatno najveće pojačanje gdje su se mnoge jače momčadi nadale potpisivanju bivšeg igrača Lyona. Govoreći o Newcastleu, moramo spomenuti da su se već pokazali znakovi poboljšanja u nedavnim utakmicama. Svrake su tako osvojile četiri boda u posljednja dva kola Premier lige, primivši samo jedan gol u tom procesu (protiv Watforda).

    Everton je, s druge strane, pao na 16. mjesto na prvenstvenoj tablici nakon užasnog niza od sedam poraza, jedne pobjede i jednog remija u posljednjih devet ligaških utakmica. Uprava je odlučila reagirati i za novog glavnog trenera imenovati bivšeg menadžera Chelseaja Franka Lamparda.Lampard će svoj debi sa novom momčadi u Premier ligi imati u utorak kada Everton koji je van forme putuje u St. James Park gdje će igrati protiv Newcastlea koji na tablici zaostaje samo 4 boda za Evertonom, a taj će jaz pokušati smanjiti već u ovom susretu.Za očekivat je otvorenu utakmicu sa prilikama na obje strane. 

    Newcastle-Everton      both teams to score YES 1.70 

    SRETNO SVIMA 🍻

    38'ma minuta dva autogola prolaz💪

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use