Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Milaneto90

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sretno nam bilo
    Milaneto90 reacted to Goksim in Petak 19.5.2023.   
    Uz to pobjeda Maritima protiv Vizele se čini kao dobra opcija. Maritimo bi pobjedom vjerojatno osigurao 16tu poziciju i doigravanje za ostanak u prvoj ligi. Zadnje golo gostuju kod Estorila gdje nisu favoriti. 
    Koeficijent u padu, oko 1,60...
  2. Pratim
    Milaneto90 reacted to deestock in Nedelja 9.10.2022.   
    Eo jedan par koji je trebao zavrsiti u PŠ, ali posto pravila ne idu pod ruku nama koji pijemo 3 dana u komadu pa mamuramo 2 pa tako masimo ove rokove sto su izmislili ovi nazovi tipsteri da bi lakse "osvajali" ova smijesna takmicenja
    Za PŠ bi najvjerovatnije igrao pobjeda WH u bilo kojem poluvremenu ili domacin daje gol ili nesto slicno
    1&over 1.5
    1&over 2.5 
    takodjer dobre opcije
     

  3. Pratim
    Milaneto90 reacted to KoiSaran in Subota 3.9.2022.   
    Ovi mecevi su izanalizirani ali posto ih ima dosta, analizu cu napisati u najkracim crtama...
    📍Brentford-Leeds p1+&2+ @1.46....Brendtford je za svoje standarde vise nego dobro poceo sezonu.Do sada je najvise zapamcena po 4 gola koja su postigli protiv Junajteda u svega 35 minuta.Nalaze se na sredini tabele uz gol razliku 10:7 , sto je u prosjeku preko 3 gola po mecu.Danas im u goste dolazi Lids, koji takodje gaji ofanzivan stil fudbala, predvodjen Rodrigom koji se nalazi u odlicnoj formi.Ocekujem sjajan mec i mislim da bi ova dva gola trebali vidjeti bez problema...
    📍Aston Villa - Man.City p1+&3+ @1.64...Haaland je usao ponovo u brutalnu formu i trenutno je sam postigao vise golova nego dosta timova.U dosadasnjih 5 kola postigli su cak 19 golova, sto je skoro 4 po mecu ali su i primili 5,sto je za njihove standarde lose.Ocekujem da krenu jako od samog starta, a vjerujem da i domacin ovde moze do gola, znamo svi da je City sklon primanju golova, pa kasnije jurenju rezultata.Ocekujem  da ovaj mec ode u 4+,5+...
    📍Nantes-PSG Tim2 pp1+&2+..@1.50.....Mislim da je ovde manje vise svima jasno.Istina je da Parizani imaju odredjenih problema i mislim da ukoliko to brzo ne rijese, prvi ozbiljniji duel u Ligi Sampiona mogao bi jako lose zavrsiti po njih.Ipak, u sastavu imaju tri madjionicara...Nejmara,Mbappea i Messija i svoj trojici je dovoljno nekoliko sekundi da ni iz cega postignu gol.Razlika u klasi je ogromna i mislim da ce ovdje Parizani postici dva gola cak i u prvom dijelu susreta...
    📍Frankfurt-Lajpcig p1+&2+ @1.36...Oba tima sa dosta neatabilnom odbranom ali i jakom ofanzivom.Werner se vratio u redove gostiju i vrijeme je da ponovo pokaze sta umije posle one neuspjesne epizode u Celziju.Ocekujem brz fudbal i mec sa dosta sansi...
    📍Fiorentina - Juventus WIN2 @1.70 (ukoliko bude nerijeseno kvota 1)...Dosta tesko gostovanje za Juventus ali su realno dosta jaci.Ne igraju bas leprsavo i napadacki ove sezone ali predvodjeni Vlahovicem, Kosticem i Kvadradom mislim da bi ovaj mec trebali rijesiti u svoju korist.Ova kvota za ovaj tip mi se cini itekako dobra, jer kako sam i gore naveo, ukoliko bude nerijeseno, kvota za ovaj tip ce se racunati 1....
     
    ‼️‼️‼️‼️Sada cu vam ispisati jos nekoliko tipova bez pisane analize, jednostavno mecevi gdje ocekujem dosta golova.....📍Lacio - Napoli 3+ @1.70......📍Austria Vienna-Lustenau p1+&3+ @1.65...📍Club Brugge - Beerschoot W. 3+ @1.45📍...Slovan Liberec-Plzen 3+ @2.00..📍Debrecin -Mol Fehervar 1+1 (gol u oba pol.) @1.60...📍UMF Selfoss -UMF Grindavik p1+&3+ @1.55..📍Morton - Ayr p1+&2+ @1.65...📍Airdrieonans - Edinburg City p1+&2+ @1.42...📍East Five - Dumbarton p1+&2+ @1.52....
    Proberite ili odigrajte sve na mali ulog, ili podijelite po tiketima, ja  cu vjerovatno svaku kombinaciju, ako vam treba kakav savjet ili neko misljenje, dublja analize, pisite 😎
  4. Pratim
    Milaneto90 reacted to IzudinB in Ponedjeljak 16.5.2022.   
    Sampdoria - Fiorentina 2 (1.83) bet365
    Fiorentina se nalazi na sedmoj poziciji na tabeli što joj na kraju sezone omogućuje ulazak u sljedeće izdanje Konferencijske lige. Imaju savršenu priliku osigurati šesto mjesto koje će im donijeti ulaznicu za Europsku ligu sljedeće sezone, jer imaju utakmicu manje i bod manje od Rome koja je napravila ogroman kiks protiv Venezije u subotu.
    Zbog toga će ova posljednja dva susreta biti najvažnija ove sezone. Fiorentini ide u korist i to što igraju protiv Sampdorije koja je u katastrofalnoj formi i koja se nalazi na donjem dijelu tabele. Pored toga imaju loše rezultate u međusobnim susretima sa Fiorentinom.
    Sampdoria je izgubila sa 2-0 na gostovanju u posljednjoj utakmici protiv lazija. Također su bez pobjede u 15 od posljednjih 20 utakmica, dok su čak prošli i niz od pet poraza tijekom tog perioda.
    S druge strane, Fiorentina ima veliko samopouzdanje nakon što je upisala pobjedu od 2-0 protiv Rome, koja je jedan od konkurenata za šestu poziciju. Momčad će sada biti odlučna da maksimalno iskoristi taj kiks tima iz Rima, tako da ovdje očekujem pobjedu i nova tri boda po kvoti 1.83 u bet365 kladionici koja nam također daje Early Payout, te ako Fiorentina povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Sretno!
    Sampdoria: Audero; Bereszynski, Ferrari, Colley, Augello; Vieira; Candreva, Rincon, Thorsby, Sabiri; Caputo
    Fiorentina: Terracciano; Venuti, Milenkovic, Igor, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Duncan; Gonzalez, Cabral, Saponara

    Izvor: bet365
  5. Pratim
    Milaneto90 reacted to Goksim in Nedelja 7.11.2021.   
    Evo jedan odličan info!
    U nedjelju u 22:25 igraju Kansas City i Green Bay (NFL). QB, dakle daleko najbitniji igrač, Green Baya Aaron Rodgers je pozitivan na koronavirus i preskočit će utakmicu. Green Bay je bez njega slabiji barem 50%. 
    Koeficijent na Kansas je u nekim kladionicama i dalje 1,90. Druge koje su ovo korigirale na temelju informacije daju oko 1,25 na Kansas. Uglavnom, ako nađete oko 1,90 na Kansas City po tom koeficijentu se itekako isplati riskirati jer je očiti valuebet. 
     
    Packers QB Aaron Rodgers tests positive for COVID-19, will not play in Week 9 vs. Chiefs
    The NFL's hottest team will be without its most important player Sunday.
    Aaron Rodgers tested positive for COVID-19 and is out for Green Bay's showdown with the Kansas City Chiefs, NFL Network's Tom Pelissero reported. 2020 first-round pick Jordan Love will start in place of Rodgers.
    Despite telling reporters in August he'd "been immunized," Rodgers is not vaccinated against COVID-19, NFL Network Insider Ian Rapoport and NFL Network's Mike Garafolo reported. Rodgers must spend a minimum of 10 days away from the team according to the league's COVID-19 protocol, ruling him out for the Packers' Week 9 game against the Chiefs. The earliest Rodgers can rejoin the team is Nov. 13 -- the day before their Week 10 matchup against the Seahawks.
    Rapoport also reported that Rodgers has been following the NFL's protocol for unvaccinated players while inside the team facility this season.
    The Packers also will be without practice squad quarterback Kurt Benkert this week as he tested positive for the virus earlier this week.
    There's certainly much more to unpack related to Rodgers' summer response, but for now, the Packers must look toward Week 9 with Love as their man. The second-year passer saw his most action during the preseason and impressed in a limited amount of snaps, teaming with Devin Funchess and Kylin Hill to move the ball effectively in Weeks 1 and 3 of the exhibition slate. Love also entered during garbage time of Green Bay's Week 1 loss -- the Packers' lone defeat this season -- completing 5 of 7 passes for 68 yards.
    Love's replacement of Rodgers should lower expectations for offensive production for the Packers, but that might not change the minds of those expecting Green Bay to win. Kansas City has found itself in an offensive rut for much of the season and needed a late field goal to beat the now 2-6 Giants at Arrowhead Stadium on Monday night. A much stronger Packers team should present a greater challenge to the Chiefs, even if Rodgers isn't involved.
    Love will have the rest of the week to prepare to make his first regular-season start of his career in the hostile confines of Arrowhead. Rodgers, meanwhile, will spend it recuperating at home.
    Izvor: nfl.com
     
  6. Sviđa mi se
    Milaneto90 reacted to Goksim in Subota 25.9.2021.   
    Nacionalna prvenstva se lagano zahuktavaju i mislim da imamo dosta dobru sliku gdje je koja momčad. To će se kroz 10ak dana i potpuno iskristalizirati. 
    Imajte na umu da se kroz tjedan igraju utakmice Lige Prvaka i Europske lige pa je za očekivati kalkuliranja oko sastava u nekim utakmicama. 
    Za ozbiljnije uloge ću se strpiti svega još par dana - do Listopada. 
    Biti će izuzetno zanimljivo pogledati utakmicu Chelsea i Manchester Cityja, momčadi koje ne treba posebno najavljivati. Biti će prilika sa obje strane i teško je predvidjeti pobjednika. Ovdje bi čak išao sa specijalnim okladama poput udaraca prema ili u okvir gola. City igra korektno što je i razlog izuzetno niske granice za kartone za ovaj tip utakmice - svega 3,5 na betbuilderu se i over 2,5 može naći za sasvim pristojan koeficijent. 
    Manchester United bi trebao rutinski slaviti protiv Aston Ville kao i Leipzig protiv Herthe. 
    U Italiji će itekako zanimljiv biti sudar Intera i Atalante i vjerujem da Inter neće do sva 3 boda danas. Juventus ima užasan start sezone međutim duga je sezona i brzo će se stara dama krenuti penjati na ljestvici. 
  7. Pratim
    Milaneto90 reacted to Irving89 in Četvrtak 27.5.2021.   
    Davis over 25,5✅✅✅
    Gordon over 12,5✅✅✅
    3,33
    2/10
    ADMIRALBET
    Cim AD dobro odigra i Lakersi pobedjuju. Tako, ako zele da slave veceras, treba njegova dobra partija sa 30+poena .Uz uzetih 20+ suteva, plus sl.bacanja, ocekujem ga na 30+ poena.
    Denver je u deficitu napadacki, odsustvom Jamala Murraya i Bartona. Tako da je sve spalo na Jokica i Portera i mora neko jos da se pridoda njima dvojici, a to je Aron Gordon, koji je odlican u ovoj seriji, te je upisao na dva meca protiv Portlanda 16 i 13 pts. Trebace Nuggetsima konstantan Gordon, ako misle da budu u igri u ovoj seriji.
  8. Sretno nam bilo
    Milaneto90 reacted to Goksim in Nedelja 25.4.2021.   
    Rezime jučerašnjeg dana je da je moglo i puno bolje. Liverpool si nije smio dozvoliti primiti gol u 96'minuti i ne uzeti tri boda, pogotovo ako uzmemo u obzir broj stvorenih prilika u prvom poluvremenu. Real je kiksao na koeficijentu 2,50, kao i prijašnjeg vikenda, što sam i jedno i drugi hrabro najavljivao na forumu. Nažalost suđenje je bilo kriminalno i unatoč kiksu a rekao bi najviše zahvaljujući neshvatljivom kriteriju suca ostao je under kartona. Do sudačke nadoknade imali smo 35 prekršaja i svega jedna kartona. Oprostio je minimalno 3-4 starta za koja bi svaki normalan sudac dao karton bez imalo razmišljanja ali što je tu je.
    Danas...
    Fiorentina je samom srećom izvukla bod protiv Atalante, Atalanta ih je nadigrala u svim segmentima igre. Danas im dolazi Juventus i mislim da je slaviti, kao i Inter o kojem je @popo64 već pisao u posljednjoj šansi. 
    Villarreal - Barca - jučer je Real kiksao i ako danas i Barca i Atetico Madrid slave vjerojatno ispao iz utrke za naslov. Barca ima sve u svojim rukama, nemaju Ligu Prvaka i mogu se fokusirati na prvesntvno. Villarreal ima sličan stil igre Barceloni što Barci ide na ruku jer ih gotovo uvijek zbog stila igrea a veće kvalitete i dobiju. 
    Dinamo - Hajduk igram pobjedu Dinama barem u jednom poluvremenu kod bet365 jer je mala razlika između 1 i toga (1,40 vs. 1,28). Inaće, kada je izašla ponuda koeficijent je bio i 1,57 na Dinamo i očekivano je pao. Dinamu pobjeda treba za naslov, vidjet ćemo što će Osijek protiv Rijeke danas napraviti. Kvaliteta jasno na strani Dinama kao i igra i fizička pripremljenost, ne vidim razloga zašto bi Hajduk ovdje do bodova. 
    Navečer imamo prave poslastice - Lyon - Lille i Atletic Bilbao - Atletico Madrid. U prvoj utakmici navijam za 1X zbog oklade da PSG uzima naslov a over 3,5 kartona bet65 plaća sa lijepih 1,50. Druga mislim da je odlična za live klađenje
    Sretno!
  9. Sviđa mi se
    Milaneto90 reacted to Goksim in Subota 26.12.2020.   
    Danas je na rasporedu Boxing Day, najpoznatije kolo Premier League te tradicionalno kolo na koje se u cijeloj sezoni uplati najviše novaca na kladionicama! 
    Ponuda je zanimljiva, kako danas tako i sutra. Moj izbor za utakmicu Leicester - Manchester United je više od 8,5 udaraca u okvir gola. Manchester United je imao 4:1 na poluvremenu protiv Leedsa što dovoljno govori o napadu. Leicester ima fantastičnu kontru i tranziciju iz koje će sigurno stvarati probleme Unitedu te nadam se biti precizni. Prilika će sigurno biti... 
    9 udaraca u okvir odnosno jedan svakih 10 minuta ne bi trebalo biti previše.



    Uz to mislim da vrijedi probati 2:0 na poluvremenu za Rangers, Celtic i Manchester City. Koeficijenti oko 5,00 kod bet365 su primamljivi a kako je na favorite koeficijent oko 1,20 za očekivati je vodstvo na poluvremenu, vrlo vjerojatno i veće od 1:0... Već sa jednom pogođenom utakmicom od ove tri imamo plus... 







    Od kasnijih utakmica sigurno najviše pozornosti će plijeniti susret Arsenala i Chelsea. Arsenal igra izuzetno loše ove sezone i Chelsea je definitivno favorit ali mislim da je ovo odlična utakmica za klađenje uživo, kada se vidi kako će tko stajati na terenu. I kartoni kao i udarci mogu i ovdje doći u obzir...
  10. Sviđa mi se
    Milaneto90 reacted to IzudinB in Nedelja 6.12.2020.   
    Schalke - Leverkusen 2 (1.45) bet365
    Bayer Leverkusen je jedna od dvije momčadi u ligi ove sezone koja je neporažena u prvih devet kola. Trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji sa četiri boda iza prvoplasiranog Bayerna, te samo 2 iza drugoplasiranog Leipziga. S obzirom da su Bavarci odigrali remi protiv Leipziga u ovom kolu (3-3), ovo je savršena prilika za Petera Bosza da se popne na drugu poziciju, te preskoči Leipziga i Dortmunda na drugoj i trećoj – pogotovo jer igraju protiv Schalkea, koji je apsolutno najgora momčad u Bundesligi ove sezone.
    Schalke je izgubio protiv M’gladbacha (4-1) u posljednjoj utakmici u Bundesligi, dok je Leverkusen remizirao protiv Herthe (0-0).
    Ne samo da su domaćini jedina momčad koja nije ostvarila pobjedu do sada, već su postigli i najmanji broj golova, te primili najviše. Pored svega toga, Leverkusen je mnogo bolji u međusobnim omjerima protiv Schalkea posljednjih godina. Iz tog razloga očekujem da Bayer Leverkusen ove nedelje zabilježi veliku pobjedu i pruži oštru konkurenciju najboljim momčadima u ligi. Koeficijent u bet365 kladionici iznosi 1.45. Svakako računajte da bet365 kladionica smatra okladu dobitnom kada Leverkusen povede sa dva gola razlike.
    Schalke također ima veliki problema sa izostancima, gdje im fali dosta igrača. Bentaleb, Harit, Ibišević, Paciencia, Sane, Fahrmann, Kabak, Kutucu, Matondo i Ronnow su van terena. Leverkusen će biti bez Aranguiza, Ariasa, Palaciosa, Paulinha, Alarija i S. Bendera.
    Schalke (3-4-1-2): Langer – Thiaw, Stambouli, Nastasic – Ludewig, Mascarell (c), Serdar, Oczipka – Uth – Skrzybski, Raman
    Leverkusen (4-3-3): Hradecky – L. Bender (c), Tah, Tapsoba, Sinkgraven – Wirtz, Baumgartlinger, Amiri – Bailey, Schick, Diaby

    (Koeficijenti 6.12. u 1:55 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
  11. Pratim
    Milaneto90 reacted to IzudinB in Nedelja 6.12.2020.   
    Tottenham - Arsenal 1 (2.00) bet365
    Tottenham ima veliku misiju ove sezone. Nakon niza godina koje su bile promašaj, odlučni su konačno donijeti trofej u svoj kabinet. Glavni i odgovorni čovjek za odličan početak sezone bio je niko drugi nego Jose Mourinho. Držeći se tradicije, portugalski stručnjak opravdava svoje sjajne ‘druge’ sezone u klubovima koje je vodio, a tako i sa Tottenhamom, koji se nalazio na vrhu tabele, ali ih je Chelsea preskocio sa pobjedom protiv Leedsa u subotu. Imaju najbolju obranu u ligi nakon što su primili najmanji broj golova. Oni su i dalje jedina momčad koja još nije primila dvocifren broj golova u prvih deset kola. U isto vrijeme su samo Liverpool i Chelsea postigli po više od njih.
    Ovog vikenda igraju protiv Topnika koji se muči ove sezone. Ekipa Mikela Artete se nalazi na 14. poziciji sa 13 osvojenih bodova. Ovo je odlična šansa za Josea i njegovu momčad da uspostave nadmoć nad svojim gradskim rivalima, koji su im trn u oku posljednjih nekoliko godina. S obzirom na impresivnu formu Mourinhovog tima i njihovu nedavnu povijest međusobnih susreta sa Arsenalom,  očekujem da će Tottenham biti bolja momčad na terenu ove nedelje sa koeficijentom 2.00 koji je u padu. 
    Lamela neće nastupiti za Tottenham ovog vikenda, dok je Carlos Vinicus pod znakom sumnje. Na drugoj strani za Topnike neće biti Luiza, Martinellija, Ozila, Sokratisa i Thomasa.
    Tottenham (4-2-3-1): Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilon; Sissoko, Hojbjerg; Son, Ndombele, Bergwijn; Kane
    Arsenal (3-4-3): Leno; Holding, Gabriel, Tierney; Bellerin, Ceballos, Elneny, Saka; Willian, Lacazette, Aubameyang

    (Koeficijenti 6.12. u 1:49 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
  12. Odličan tip!
    Milaneto90 reacted to Goksim in Subota 5.12.2020.   
    Lagano, naravno uz malo sreće ćega uvijek treba kod oklade na točan rezultat. Nadam se da ste ispratili

  13. Sviđa mi se
    Milaneto90 reacted to IzudinB in Skrill (moneybookers)   
    Imaš na ovom linku https://www.skrill.com/en/support njihov live chat sa desne strane sajta u donjem uglu ali razgovaras sa virutalnim asistentom i ako ti on ne moze pomoci imas na ovom linku https://support.skrill.com/1048967012/Contact-us.htm gdje mozes izabrati mail opciju nakon čega ti izbaci formu u kojoj im se možeš javiti. 
  14. Sviđa mi se
    Milaneto90 reacted to Goksim in Petak 16.10.2020.   
    Slaven Belupo sutra s Istrom 1961, Stipić: “Moramo biti strpljivi, smireni i kontrolirati svoje emocije”
    Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 8. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš, s početkom u 18 sati, ugostiti Istru 1961. Bit će to utakmica koja će se nakon dugo vremena igrati pred publikom u Koprivnici, a najavio ju je trener naše momčadi Tomislav Stipić.
    – Nakon dugo vremena ponovno igramo u našoj kući, ponovno pred našom publikom. Stvarno se veselimo utakmici i pozivam sve naše navijače da dođu na stadion i da nas podrže jer smo ih se zaželjeli i jer su nam potrebni da nam pruže potporu, da osjetimo da se netko uz nas bori na terenu. Igramo u Koprivnici i želimo se nahraniti bodovima i zabaviti našu publiku.
    U Koprivnicu stiže Istra 1961 koja nije poražena u posljednja tri kola te je u tom razdoblju osvojila pet bodova.
    – Istra je jako dobro organizirana momčad. Teško ju je probiti, a naprijed ima jako brze igrače. Moramo biti strpljivi, smireni i kontrolirati svoje emocije, ali trebamo i vjerovati u dobre izvedbe naših igrača do sada na terenu koje nisu bile adekvatno nagrađene bodovima. Pružit ćemo sve što je u našoj moći i konačno doći do te prve pobjede.
    Atmosfera u momčadi pred utakmicu je jako dobra.
    – Atmosfera u svlačionici je jako bitna jer utječe na izvedbu na terenu koja daje rezultat. Mi smo ovu stanku iskoristili kako bismo se dodatno zbližili. Momčad je između sebe birala kapetana i još jednom potvrdila Parackog kojem čestitam na tome. Sve su to mali detalji s kojima se preispitujemo kako bismo bili čiste duše i iz nje crpili zajedničku energiju potrebnu da igramo kao jedan, kao tim.
    Podsjetimo, sukladno odluci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva, bit će to prva utakmica nakon dugo vremena na našem stadionu na kojoj je omogućeno prisustvo gledatelja uz pridržavanje određenih mjera:
    – Kapacitet stadiona bit će 760 mjesta
    ...
    Izvor: Slaven Belupo
     
    NAJAVA | Slaven Belupo-Istra 1961 | Sve osim poraza bio bi lijepi rezultat!
    Istra 1961 sutra igra utakmicu osmog kola protiv Slaven Belupa. Reprezentativna pauza sigurno je dobro došla treneru Faustu Budicinu koji je dobio malo vremena da si „naštima“ neke segmente igre po njegovoj želji i stilu, odnosno da momčadi prenese dodatne informacije koje želi infiltrirati u način igre.
    S druge strane, Koprivničane vodi jedan od najspecifičnijih trenera u ligi, Tomislav Stipić. Nedvojbeno veliki znalac trenutno je na čelu jedine momčadi u ligi koja nema pobjedu, iako je odigrala nekoliko sjajnih utakmica, prije svega na Maksimiru (3:3) i na Poljudu (2:2).
    Zbog toga, jasno je da Puljane čeka zahtjevan zadatak, čak bi i motiv mogao biti na strani domaćina jer Istri 1961 više ne „gori“ kao što je prije. Odsustvo Einara Galilee i Petra Bosančića znači da će Budicin morati „kemijati“ u posljednjoj liniji, ali dolaskom Koreanca Kima iz Dinama, možda je i taj problem lako rješiv.
    Prema kladionicama, Slaven Belupo je favorit, a i ne čudi ta informacija kada se zna da Koprivničani u svom sastavu imaju Bogojevića u odličnoj formi, iskusne Lulića, Glavčića, Bačelić-Grgića i pulskog kapetana Gorana Parackog. Sve u svemu, i bod bi Puljanima bio lijepi uspjeh.
    Na koprivničkom gradskom stadionu „Ivan Kušek Apaš“ sutra, u petak od 18 sati, utakmicu Slaven Belupa i Istre 1961 sudi Zdenko Lovrić iz Đakova, dok su mi pomoćnici Tomislav Keglević iz Našica i Ivan Janić iz Iloka. Osječanin Ivan Matić je četvrti sudac, a Mario Zebec iz Cestice je VAR sudac. Delegat je gosp. Jure Zečević iz Knina.
    Izvor: Istrasport
    -----------------------------------------
    Naslov sve govori...
    Istra je godinama jedan od najgorih gostiju lige, već po pravilu igraju kvalifikacije za 1HNL u kojima su godinama uspješni. 
    Pobjeda Slaven Belupa u barem jednom poluvremenu kod bet365 ili pobjeda, možda i hendikepi te 1/1 nameću se kao logičan izbor.
  15. Pratim
    Milaneto90 reacted to bjorn in Utorak 13.10.2020.   
    Cedevita Olimpija - Gran Canaria - Gran Canaria ML @1.71 bet365
    Treće kolo Eurocupa, Cedevita dočekuje ekipu iz Španije. Slovenačka ekipa izašla iz karantina, nisu trenirali 7 dana. Utakmicu drugog kola su službeno izgubili 20-0 od Burse, a Gran Canaria već ima dvije pobjede (vs Nanterre 94-82, vs Promitheas 75-86). Mislim da protiv Olimpije mogu i treću utakmicu slaviti.

    Valencia - Barcelona - over 152.5 points @1.61
    Mislim da bi ovdje mogli vidjeti efikasnu utakmicu. Valencia fenomenalno počela euroligašku sezonu - dvije pobjede, prvo protiv Lyona 65-63, a onda i protiv Real Madrida 77-93. Barça polovična, prvo pobjeda protiv CSKA kući 76-66, a zaitm poraz protiv Zenita u gostima 74-70. Obje ekipa znaju dobro odigrati napadački, tako da vjerujem da će Valencia sutra nastaviti u dobrom napadačkom ritmu, a Barça sa igračima poput Mirotića, Daviesa, Higginsa i ostalih može dati veliki broj poena uz solidan procenat šuta. 
  16. Pratim
    Milaneto90 reacted to Goksim in Nedelja 4.10.2020.   
    Od mene danas više prijedloga budući da je ponuda odlična a također budući da nam slijedi i reprezentativna stanka pa treba iskoristiti ponudu i ritam...
    Utakmice kronološkim redom
    Atalanta - Cagliari 1 bet365
    Kao i kod Sassuola jučer, radi se o velikoj razlici u kvaliteti. Atalanta igra netipičan ofenzivni nogomet za momčad Serije A i zbog Early Payouta očekujem ovdje isplatu još tijekom utakmice. Ne bi se iznenadio da vidimo isto već do poluvremena. 
    Atalanta (3-4-1-2): 57 Sportiello; 17 Romero, 6 Palomino, 19 Djimsiti; 33 Hateboer, 15 De Roon, 11 Freuler, 8 Gosens; 10 Gomez; 9 Muriel, 91 D. Zapata. All.: Gasperini.
    Cagliari (4-3-3): 28 Cragno, 24 Faragò, 2 Godin, 19 Pisacane, 22 Lykogiannis, 18 Nandez, 8 Marin, 6 Rog, 33 Sottil, 9 Simeone, 10 Joao Pedro. All.: Di Francesco.
    Di Francesco još uigrava momčad koja će sigurno izgledati bolje tijekom sezone. Danas će im nedostajati Ciocci, Pereiro, Cerri, Ceppitelli i Carboni.
    Zanimljivo za spomenuti da je Atalanta izgubila zadnja dva domaća susreta protiv Cagliarija pa se nadam se danas tom nizu (2017 i 2018) dolazi kraj. 

     
    Groningen - Ajax - Ajax dobiva barem jedno poluvrijeme bet365
    Ajax je glavni favorit za osvajanje Eredivisie i ove sezone i jasno je da bi kod jednog Groningena trebali uvjerljivo slaviti. Groningen je sezonu otvorio loše, sa dva poraza iz tri utakmice i vjerojatno će osigurati ostanak u prvenstvu međutim očekujem ih u donjem domu Eredivisie.
    Ajax je pak stopostatona, 9 bodova iz tri kola. Daleko kvalitetnija momačad koja bi danas trebala tresti mrežu više puta. Sigurnosti radi, pobjeda u barem jednom poluvremenu pa ako nešto pođe krivo u prvom, tu je i drugo poluvrijeme...

     
    Leicester - West Ham - Leicester pobjeđuje barem jedno poluvrijeme
    Nakon prikazanog protiv Cityja i nevjerojatnog preokreta i slavlja jednostavno ovo moram odigrati. Leicester igra odličan nogomet koji se zasniva na brzim kontrama i polukontrama te konkretnosti u napadima. Ne kruže previše sa loptom oko gola već idu frontalno na isti kada je isto iole moguće. 
    Ne očekujem laganu pobjedu ali ako su mogli okrenuti City mislim da mogu slaviti i protiv West Hama, barem jednom poluvrijeme. Koliko sam gledao nekih problema sa sastavima nemaju...

     
    Arsenal - Sheffield United 1 bet365
    Arsenal je u ponedjeljak protiv Liverpoola izgledao užasno. Poveli su iz ogromne greške Liverpoolove obrane ali koliko su bili u podređenom položaju dovoljno govori to da su uputili 6 udaraca i ako se dobor sjećam svega 3 u okvir. 
    Sheffield pak nije impresionirao protiv Leedsa prošlu utakmicu. 
    Jasno je da je Arsenal bolja momčad od Sheffielda i da su danas favoriti. Protiv Arsenala ću kao i prijašnjih godina često igrati u derbijima sa momčadi iz vrha. Ne znam znate li ali Arsenal je godinama najgora momčad (od boljih momčadi Premier League) kada je u pitanju skor sa "Big Six" momčadima. 
    Očekujem da danas maksimalno motivirano uđu u susret te da dođu do pobjede. Bodove će gubiti kada im protivnici budu nešto jači...


     
    Aston Villa - Liverpool
    Liverpool bez dileme igra najljepši nogomet na otoku a ako City nastavi kiksati kao u zadnja dva kola brzo će se odlijepiti na osjetnu predost. Ako je suditi prvenstvo na temelju prvih par kola i prikazane igre Liverpool će bez premca biti favorit broj 1. Prije početka sezone mnogi su na toj poziciji vidjeli City ali sa ovakvom igrm City neće daleko.
    Liverpool je protiv Arsenala pokazao svu svoju moč i snagu. Čim su primili gol su izjednačili, na kraja slavili ali dojam koji su ostavili je bio itekako dobar. Stvorili su jako puno prilika, bili konstantno ispred gola Arsenala, imali posjed, kontrolirali utakmicu...
    Sumnjam da im Aston Villa može napraviti probleme a sigurnosti radi pobjeda u barem jednom poluvremenu...

     
    Barcelona - Sevilla 1 bet365 - pobjeda Barcelone u barem jednom poluvremenu
    Unatoč svim problemima Barcelone sa upravom, potencijalnim odlaskom Messija o kojem je bilo ranije govora očekujem dobor sezonu Barcelone u La Ligi te mislim da imaju jako dobre šanse uzeti naslov. Duga je sezona i vidjet ćemo kako će Real izgledati ali ovo što je Barcelona prikazala na otvaranju sezone je izgledalo dosta dobro. Pobjeda protiv Villarreala 4:0, a gostovanju kod Celte 3:0 sa igračem manje.
    Na oprez poziva rast koeficijenta na Barcelonu ali za skeptičnije možete uzeti pobjedu u barem jednom poluvremenu, sigurnija opcija...

  17. Sretno nam bilo
    Milaneto90 reacted to Goksim in Petak 25.9.2020.   
    Nakon jučerašnjeg ispodprosječnog dana koji je dobro krenuo ali završio ispod očekivanja nadam se da ćemo danas završiti sa boljim rezultatima. Igra se ATP u Hamburgu kao uvertira u Roland Garros koji slijedi sljedećeg tjedna.
    Odmah da se ogradim, nisam najveći svjetski ekspert za tenis međutim znam ga odigrati na prijedloge drugih sa foruma ili za turnire koje više pratim. Kako je Roland Garros uskoro onda je mnogima ovaj sport i više u fokusu jer svi gledaju tempirati formu za ovaj period...
    Sve uplaćeno kod bet365 i unibet kladionice. 
    Caspred Ruud je prikazivao jako lijep tenis ovaj tjedan. 

    Lajković je pomeo Khacaanova koji je odigrao užasan meč i teško će takav nešto napraviti sljedeći tjedan... Tsitsipas je šesti tenisač svijeta i sa razlogom favorit ovdje. Ja sam odabrao čudniju razradu, da Tsipas ne gubi u hendkipemi sa više od jednog na kraju meča. Tehnički može se desiti da dobije meč a da oklada padne ali i obratno. Njega je teško brejknuti dok to kod Jakovića nije slučaj, jadni Khachanov je uzimao brejk u drugom setu dva puta...

    Bublik je dogurao nevjerojatno daleko. Dbio je Ramosa A da bi Auger-Aliassime sam sebe pobijedio nakon što je poveo brejkom u prvom setu. Garin je 22. igrač svijeta i mislim da bi lagano ovo trebao odraditi...


    I zadnje jesu kartoni na utakmica koja počinje u 14:00 danas. Razlog zašto sam isto igrao jest izuzetno niska granica te dobre informacije koje sam našao u sucu nocas kada su kartoni bili stavljeni u ponudu kod bet365



    Zanimljiva jučerašnja anegdota jest da sam napravio cashout na utakmici Bayern - Sevilla na jednom od tri aktivna listića nakon što je Bayern dao gol za 2:1 koji je bio i poništen. Međutim cashout je prošao. Ipak, i dalje ostaje okus ne tako dobrog dana jer su drugi listići sa Bayernom pali. 
    Tko razmišlja o otvaranju računa u drugim kladionicama - 22bet daje 100% bonusa do 1.000HRK za nove igrače a svakog petka imaju reload bonus gdje daju 100% bonusa do 800HRK. Dakle, svakog petka igračima koji uplate 800HRK (ili manje) isti se udvostručuje. 
    22bet- 1.000HRK bonusa
    22bet- 100% bonusa petkom do 800HRK (za postojeće igrače)

  18. Pratim
    Milaneto90 reacted to Goksim in Četvrtak 24.9.2020.   
    Hajduk i Galatasaray dva su svijeta...: sve usporedbe idu u korist Turaka, o razlici u financijskoj moći da i ne govorimo
    Nije uvijek bilo tako, pogotovo tijekom 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, ali danas su Galatasaray i Hajduk dva različita svijeta. 
    Ne samo po uspjesima u vlastitim zemljama, već i pogotovo po rezultatima po Europi. Dok je Galatasaray s 22 naslova prvaka Turske najuspješniji klub te zemlje, redoviti sudionik eurokupova, osvajač Kupa UEFA-e prije 20 godina i kao takav jedan od „teškaša” Starog kontinenta, Hajduk je posljednji put prvak Hrvatske bio prije 15 godina, a već puno desetljeće nije izborio jesen u Europi, kamoli nešto više od toga. O razlici u financijskoj moći u korist Turaka da i ne govorimo.
    Razlika između onog što danas predstavlja Galatasaray u odnosu na Hajduk u kontinentalnim okvirima posebno se ocrtava u dvojici najupečatljivijih likova Galate – Radamelu Falcau i Fatihu Terimu.
    KRALJ EUROPSKE LIGE
    Slavni Kolumbijac, nadimka Tigar („El Tigre”), jedan je od najubojitijih svjetskih napadača proteklih desetak godina. Ili je bio, budući da je s 34 godine ipak na zalazu karijere i nije na razini na kojoj je bio dok je sijao strah noseći dresove Porta, madridskog Atletica i Monaca. Galatasarayu se priključio prošle godine kao slobodan igrač nakon što mu je u Kneževini istekao ugovor.
    Iako su najbolje godine iza njega, Falcao je još „faca”, a njegovu bogatu golgetersku prošlost ništa ne može prebrisati. Nije bez razloga prozvan i „Kraljem Europske lige” s obzirom na to da je dvaput osvojio to natjecanje (Porto 2011., Atletico Madrid 2012.) i u oba izdanja bio najbolji strijelac.
    Samo u te dvije sezone postigao je 29 golova, a ukupno ih je u karijeri u europskim klupskim natjecanjima postigao 48. Za usporedbu, svi hajdukovci zajedno zabili su ih 20. Najviše Caktaš, 10, Gyurcso četiri, od toga tri za MOL Fehervar, Jairo i Jradi po dva te Jurić i Mujakić po jedan. No svi su, osim jednog Jairovog (u dresu Šerifa), postignuti u pretkolima.
    I u usporedbi trenera sve je na strani Galate. Iskustvo, rezultati, trofeji. Čuveni Fatih Terim (67), „Imperator”, ima 18 trenerskih trofeja, od toga 17 s Galatasarayem. Od 1996. do danas osvojio je osam naslova prvaka Turske, tri Kupa, pet Superkupova i Kup UEFA-e 2000. godine.
    S druge strane, 19 godina mlađi Hari Vukas nema ni jednu trenersku titulu s prvoligaškim klubovima, štoviše broj njegovih pobjeda u tom rangu tek je nešto veći od broja Terimovih trofeja – 23. Najviše ih je skupio na klupi Zrinjskog prošle godine (13), a ostatak s Hajdukom.
    Baš je sa Zrinjskim Vukas lani izbacio favorizirani Utrecht, što je bio velik uspjeh, čak i podvig, ali nema sumnje kako bi prolaz u srcu Istanbula protiv Imperatora Terima bio „highlight” njegove trenerske karijere.
    Izvor: Slobodna Dalmacija
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Grčki napadač Hajduka objasnio kako Splićani namjeravaju iznenaditi Galatasaray
    Foto: EPA-EFE
    UOČI susreta 3. pretkola Europske lige u kojem Hajduk gostuje kod turskog velikana Galatasaraya, napadač Hajduka Grk Dimitrios Diamantakos (27) istaknuo je u utorak da će biti teško, ali da su šanse za prolazak u zadnje pretkolo podjednake.   
     "Galatasaray je odlična momčad, igramo u gostima i čeka nas težak posao. No igra se samo jedna utakmica i mislim da su šanse 50-50. Moramo dati sto posto i nadam se da možemo proći dalje", izjavio je Diamantakos za internetski portal Hajduka i objasnio kako Hajduk može iznenaditi Galatasaray:
    "Moramo biti kompaktni i dobri u tranziciji, odnosno u kontranapadu. No mi smo Hajduk i znamo igrati s posjedom lopte. To bi trebao biti miks, morat ćemo igrati i jedno i drugo. Ako ćemo odigrati dobro u defenzivi, sigurno ćemo nam se ukazati prilike i te šanse moramo iskoristiti."
    Utakmica se igra u četvrtak u 20 sati na istanbulskoj Turk Telekom Areni, bez gledatelja. Nogometaši Hajduka u utorak su odradili posljednji trening uoči odlaska u Istanbul, a trener Hari Vukas na put vodi 20 igrača. Službeni trening uoči susreta igrači Hajduka odradit će u srijedu u večernjim satima.
    Ako prođu turskog velikana, Splićani će se za europsku jesen boriti protiv pobjednika susreta između nizozemskog Willem II i Glasgow Rangersa, i to opet u gostima. 
    zvor: Index.hr
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Vjerujem da nećemo vidjeti senzaciju i da će Galatasaray koji je daleko kvalietetnija momčad rutinski slaviti. Očekujem da pitanje prolaska riješe dosta rano. Bitno za napomenuti, već za tri dana čeka ih vrući derbi sa Fenerbahceom. 
    Hajduk nije impresionirao, kako u prvenstvu tako i protiv Renove.
    Galatasaray - Hajduk 1 bet365


  19. Pratim
    Milaneto90 reacted to IzudinB in Petak 21.8.2020.   
    Sevilla - Inter | Pobjeda Intera + više od 1 gola na utakmici (2.75) bet365
    Inter se nada da će osvojiti svoj prvi trofej u Europi nakon 10 godina kada budu igrali protiv Seville u finalu Europske lige u petak u 21 sat. Antonio Conte je u polufinalu projurio pored Shakhtara sa pobjedom od 5-0, dok je Sevilla morala pobijediti Uniteda sa 2-1 da bi rezervirala svoje mjesto u finalu.
    Najuspješnija ekipa u povijesti ovog natjecanja, Sevilla je u pet navrata osvajala Kup UEFA/Europsku ligu, a posljednji put su to uradili 2016. godine, što je bio njihov treći uzastopni trofej u ovom natjecanju.

    Manchester Uniteda su mnogi smatrali favoritom u tom polufinalu protiv Seville, ali Crveni đavoli su zakazali. Poveli su u devetoj minuti te utakmice kada je Bruno Fernandes postigao gol iz penala, no ubrzo nakon toga je Liverpoolov bivši igrač Suso izjednačio rezultat, da bi zatim u 78. minuti susreta Luuk de Jong postigao pobjednički gol za klub iz La Lige.

    Julen Lopetegui je u posljednja tri meča u Europi pobijedio Romu, Wolves i Manchester United, te će u odličnom raspoloženju krenuti po svoj šesti rekordni trofej u ovom natjecanju.
    Zanimljivo je da će ova utakmica biti prva međusobna između ove dvije ekipe u europskim natjecanjima. Sevilla je pobijedila u posljednje tri utakmice protiv talijanskih ekipa, pobijedivši Romu ranije ovog mjeseca, dok su također dva puta savladali Lazija u 2018/19 sezoni Europske lige.

    Sevillin rekord na njemačkom tlu u europskim natjecanjima je također vrlo jak, gdje su pobijedili u devet od svojih 13 susreta, pretrpivši samo tri poraza. Također su pobijedili u šest od dosadašnjih 13 utakmica protiv talijanskih protivnika, dok su trijumfovali u sve tri nokaut-utakmice u Europskoj ligi protiv momčadi iz Serije A.

    Ovo je četvrti put da Sevilla nastupa u finalu Europske lige, dok su pobijedili posljednja tri, protiv Benfice 2014., Dnjepara 2015. i Liverpoola 2016.

    Sevilla će u ovaj susret ući sa nizom od 20 utakmica bez poraza, dok su pobijedili osam od posljednjih devet na svim natjecanjima. Doista, uspješan kraj sezone 2019/20 u La Ligi, nakon što su završili na četvrtoj poziciji, što znači da će sljedeće sezone da se bore u Ligi prvaka.

    Jedini problem Seville je ozljeda ključnog napadača Lucasa Ocamposa, koji je šepajući napustio teren u polufinalu protiv Manchester Uniteda. No, Argentinac će se oporaviti za finale u petak, što znači da bi Lopeteguijeva ekipa mogla biti ista kao ona koju je izveo protiv Manchester Uniteda. Jedini izostanak će biti Corchia koji je već neko vrijeme van terena zbog ozljede koljena.

    Sevilla: Bounou; Navas, Kounde, Diego Carlos, Reguilon; Fernando, Jordan, Banega; Ocampos, En-Nesyri, Suso

    Poput Seville, Interova forma je izvrsna. Pobijedili su svaku od posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima, dok su od početka ožujka izgubili samo jednu i to protiv Bologne sa 2-1 5. srpnja.

    Conteova ekipa završila je samo jedan bod ispod Juventusa na tabeli Serije A, a tu drugu poziciju u Italiji su osvojili prvi put nakon 2010/11 sezone, što je pokazatelj koliko se Inter poboljšao ove sezone.

    Crno-Plavi su bez sumnje napravili ogromne korake naprijed pod vodstvom Contea, a dobar prijelazni rok ovog ljeta mogao bi im donijeti još nekoliko trofeja sljedeće sezone.

    Inter je zapravo druga najuspješnija momčad u ovom natjecanju sa tri trofeja, a posljednji Kup UEFA su osvojili 1998. godine. Bez trofeja u europskim natjecanjima su od osvajanja Lige prvaka 2010. godine, što je predugo za jedan od najboljih talijanskih timova. Inter je 18 puta bio talijanski prvak, što dovoljno govori o povijesti ovog kluba.
    Nerazzuri su pobijedili Getafea i Leverkusena u prethodna dva kruga (osmina i četvrtfinale), dok su u polufinalu deklasirali Shakhtara. Sada u ovo finale ulaze puni samopouzdanja.

    Inter je u Dusseldorfu ostvario pobjedu od 5-0, gdje su Lautaro Martinez i Romelu Lukaku postigli po dva gola što je nastavilo njihovu nevjerojatnu formu. Martinez je sada postigao 21 gol u 48 nastupa na klupskoj razini, dok Lukaku ima 33 gola u 50 nastupa.

    Talijanska ekipa je pobijedila samo 14 od prethodna 43 susreta europskim natjecanima protiv španjolskih protivnika, iako su pretrpjeli 18 poraza u tom periodu, uključujući dva protiv Barcelone u ovosezonskoj Ligi prvaka.

    Inter će biti pun samopouzdanja nakon niza od šest pobjeda. Oni su primili samo jedan gol u tom periodu, međutim, Conte mora dobro pripremiti svoje igrače protiv Seville koja zna kako osvojiti ovo natjecanje.

    Što se tiče Intera, Conte bi ponovo mogao izvesti istu momčad kao i protiv Shakhtara. Jedini izostanak će biti Matias Vecino koji je već dugo van terena zbog ozljede koljena, ali postoji vjerojatnoća da se Alexis Sanchez, koji je nedavno potpisao stalni ugovor iz Manchester Uniteda - vrati u momčad, ali vjerojatno ostane na klupi.

    Inter: Handanovic; Godin, Bastoni, De Vrij; D'Ambrosio, Gagliardini, Barella, Brozovic, Young; Martinez, Lukaku


    Nevjerojatno je teško predvidjeti ishod ovog meča, jer povijest Seville u ovom natjecanju zaslužuje ogromno poštovanje. Forma španjolske ekipe je također odlična, ali teško je igrati protiv ove ekipe Intera koja ima Martineza i Lukakua u svom sastavu. Ovaj dvojac je zaista u impresivnoj formi, te izgledaju bolji tim u ovom trenutku. Ofanziva im perfektno radi i ovo bi trebala biti pobjeda gostiju po koeficijentu 2.15 u bet365 kladionici. Međutim, budite oprezni sa ulozima, s obzirom da povijest međusobnih susreta Intera protiv španjolskih ekipa nije baš sjajna.

    Kombinacija pobjede Intera u ovom susretu sa više od jednog gola na utakmici nam daje ukupni koeficijent od 2.75 što ima ogromnu vrijednost. Svoje kombinacije možete igrati na betbuilderu u bet365 kladionici koja također nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak. Velika prednost je također ako Inter povede sa dva gola razlike, bet365 kladionica okladu automatski računa dobitnom. Sevillu svakako ne treba podcijeniti, stoga budite oprezni sa ulozima. Sretno!

    DIREKTNI LINK ZA UPLATU!
    (Koeficijenti 20.8. u 17:30 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama



  20. Sviđa mi se
    Milaneto90 reacted to Goksim in Petak 21.8.2020.   
    Oprez sa sucem koji je izuzetno škrt na kartonima. Prva opcija mi je bila over kartona međutim nikako mi se ne sviđa što on sudi. Pročitajte više o njegovom suđenju na Danny Desmond Makkelie">Danny Desmond Makkelie
  21. Pratim
    Milaneto90 reacted to bjorn in Nedelja 12.7.2020.   
    Lewis Hamilton, vozač Mercedesa osvojio je pole position za nedeljnu utrku za VN Štajerske na stazi RedBull Ring u austrijskom Spielbergu. Odlično je odvezao subotnje kvalifikacije po kiši, a u sve tri kvalifikacijske runde je imao najbolje vrijeme. Drugi je Verstappen, treći Saniz, a četvrti Bottas.

    Styrian Grand Prix, To Win Outright - Lewis Hamilton @1.57 bet365
    Hamilton za postolje na RB Ringu ne zna od 2016. godine kada je pobijedio, a ako danas bude vozio kao na kvalifikacijama vrlo lako toj seriji dolazi kraj. Također, pokazao zašto je najbolji vozač današnjice, u ovakvim uslovima gdje je vidljivost minimalna, voda na sve strane, on ostavi vozača iza sebe za sekundi i po. Utrka starta u 15:10, kiše ne bi trebalo biti, ali temperature će biti niže nego prošlu sedmicu. Tečaj i nije neki, ali mislim da danas Hamilton dolazi do prve ovosezonske pobjede. Hamilton i Verstappen bi trebali krenuti na mekim gumama. Također mislim da bi ovdje Bottas mogao uveliko pomoći svom timskom kolegi da dođe do pobjede, ako brzo riječi Saniza trebao bi ući u borbu sa Verstappenom, što bi ovom otežalo eventualnu borbu sa Britancem za prvo mjesto.

  22. Odličan tip!
    Milaneto90 got a reaction from Goksim in Nedelja 5.7.2020.   
    https://pole-position.rs/red-bull-ulozio-zalbu-hamilton-ponovo-mora-kod-sudija/
    Hamilton kaznjen ..startuje sa 5 pozicije , tako da oprez ako ste planirali da se kladite upravo na njegovu pobedu. Ne pratim nesto puno F1 ali sam video info pa da podelim. 
    Ja sam Duele odigrao da Botas bude uspesniji @2,35
  23. Pratim
    Milaneto90 reacted to Goksim in Subota 20.6.2020.   
    Danas je fantastična ponuda a evo i mog izbora:
    Leverkusenu su bodovi potrebni i igraju dobro zadnje utakmice dok Hertha jedva čeka kraj sezone. Ne može ispasti a ni u Europe te imaju niz od 3 poraza. 
    Paderborn je otpisani drugoligaš dok M'gladbachu trebaju bodovi za Europu. U predzadnjem kolu sumnjam da će kiksati protiv fenjeraša lige. 
    Osijek je daleko bolja momčad kojoj su bodovoi neophodni u borbi za drugo mjesto. Inter je pak vrlo vjerojatno putnih u drugu ligu. U prošlom kolu je , kako su i najavljivali te predlagali čak i točan rezultat, poražen u Puli od Istre 2:0. Samim tim njihove šanse da ulove Istru i Varaždin su zbog bodovnog zaostatka i rasporeda minimalne. 
    Biti će jako zanimljivo danas u Varaždinu gdje se susreću Varaždin i Istra, direktni konkurenti za ispadanje...
    Preporuka je ovo odigrati od bet365 kladionice koja daje bonus kredite dobrodošlice. Otvorite račun i iskoristite ovu promociju ako već niste. Uz to za Bundesligu imaju Early Payout (Prijevremenu isplatu) gdje okladu smatraju dobitnom ako u bilo kojem trenutku momčad povede sa dva gola razlike što je lako moguće u obje ranije sugerirane utakmice. 

  24. Pratim
    Milaneto90 reacted to Goksim in Petak 12.6.2020.   
    Od mene danas ovaj double kod bet365
    HSV je sramotno kiksao u ponedjeljak kad je primio gol u 94'minuti i tako odigrao samo X. Imali su sve... Bore se za drugo mjesto sa Stuttgartom, mislim da im je Arminia pobjegla na ndeostižnu razliku za prvo. Uglavnom, velik ulog je u igri, prednost domaćeg terena rekao bi gotovo da i ne postoji kako nema publike. Motivacije i kvaliteta je na strani gostiju a mislim da je vrijeme i da sreća malo pomazi HSV.
    Juve je par stepenica iznad Milana koji u ovov polufinal eulazi bez Ibrahimovića i u lošoj atmosferi. Srezana su im primanja 50% i isto im je valjda rećeno tek prije par dana, Ibrahimović je odlučio otići, par igrača je van stroja. Uglavnom, blago rećeno nije idealna atmosfera. Juve je najbolja talijanska momčad što će mislim dokazati i ove sezone te ponovo osvojiti Scudetto a vjerujem da ćemo ih gledati i u finalu talijanskog kupa.

  25. Odličan tip!
    Milaneto90 reacted to Goksim in Nedelja 24.5.2020.   
    HSV - Arminia Bielefeld over 3,5 kartona - unibet
    Skrećem pažnju na ovu utakmicu koja bi inaće mnogima prošla ispod radara. Utakmica se igra u 13:30!
    Veliki derbi i utakmica ogromnog značaja za Bundeslige II je na rasporedu budući da će se susresti drugoplasirani HSV i prvoplasirana Arminia Bielefeld. Arminia ima čak 7 bodova prednosti i jasno je da bi oni bili itekako zadovoljni kada bi uzeli i bod na ovom gostovanju dok bi HSV samo pobjedom osigurao kakve takve šanse za prvo mjesto. 
    Prve dvije momčadi idu direktno u Bundesligu dok trećeplasirana igra doigravanje. Na bod od HSV-a su Stuttgart i Heidenheim o kojem je bilo riječi u petak kada su upisali mršavu pobjedu vrijednu 3 boda od 1:0. 

    Jasno je da je ulog današnje utakmice ogroman i unatoč praznim tribinama mislim da ćemo vidjeti tenzije na terenu. Granica od 3,5 kartona te 1,85 koliko unibet daje za over kartona mi se čini must take u ovoj situaciji. Iako se radi o njemcima, granica od 3,5 je stvarno mala pogotovo ako uzmemo u obzir važnost utakmice te direktni sudar koji dobrim dijelom odlučuje o putniku u Bundesligu. Bundesliga nosi ogromna financijska sredstva koja bi bila spas mnogim klubovima u cijeloj ovoj situaciji. 
    Evo i kako tablica discipline izgleda u Bundeslige II. HSV je najkorektnija momčad lige ali nekako mislim da to danas neće biti slučaj Vjeorjatno je taj podatak rezultirao ovako niskom granicom. 

    unibet računa i eventualni crveni karton kod over kartona tako da je ovo definitivno bolji izbor nego over kartona u zemaljskim kladionicama. Neke zemaljske kladionice su već postavile i granicu od 4,5 kartona za ovu utakmicu.
    Zanimljivo, iako je manje od 24 sata do početka utakmice još na službenim stranicama Bundeslige nema informacija o sucu ove utakmice. 

    UNIBET
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use