Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.10.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Ligue 1

Petak1.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Petak2.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 14.10. u 17:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Dijon - Rennes | Više od 2.5 gola + oba tima daju gol (2.30) bet365

Dijon je posljednji tim na tabeli u Francuskoj, nakon što su postigli samo tri gola u dosadašnjih šest odigranih utakmica. Primili su čak 13 golova, te imaju četiri poraza u posljednjih pet susreta.  Nakon teškog početka sezone Dijon se našao na posljednjoj poziciji kao najgori tim u prvih šest odigranih kola. Poraženi su u posljednjem meču prije međunarodne stanke sa 3-0 protiv Bordeauxa. Dijon je do sada uspio ostvariti samo jedan bod koji je došao u remiju od 2-2 protiv Montpelliera.

Što se tiče Rennesa, oni su trenutno lideri tabele u Ligue 1 sa 14 osvojenih bodova, međutim, Lille ima isti broj osvojenih bodova sa istom gol razlikom, ali Rennes je postigao pet golova više, te su zbog toga iznad njih. Ispod Lillea se iznenađujuće nalazi Lens sa 13 bodova, te PSG sa 12. Vrlo je tijesno na vrhu tabele, tako da ovdje Rennes mora jurit pobjedu. Ispustili su bodove u prošlom susretu protiv Reimsa, gdje su igrali 2-2.

S obzirom da je Rennes primio gol u svakoj utakmici ove sezone, osim u pobjedi od 3-0 protiv St. Etiennea, mislim da bi i Dijon ovdje mogao postići barem jedan gol. Dijonu je prijeko potrebna pobjeda i oni će joj se nadati na domaćem terenu na kojem Rennes nije pobijedio od 2011. godine, tako da Dijona ovdje definitivno ne treba tako lako otpisivati. Zbog toga očekujem golove na obje strane i više od 2.5 na ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_8.jpg

(Koeficijenti 15.10. u 17:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Derbi Kaunti - Votford

Iako su ih pred start sezone bukmejkeri videli među kandidatima za mesto koje vodi u Premijer Ligu, Derbi Kaunti ne može biti zadovoljan startom sezone. Ovnovi su i prethodnog puta propustili šansu da obezbede plejof nakon veoma loše završnice. U istom ritmu su nastavili i u novoj kampanji, te su prve bodove ubeležili tek u prošlom kolu, zahvaljujući tesnoj pobedi od 1:0 na gostovanju Noriču. Ekipa Filipa Kokua se muči u realizaciji svojih šansi, te su do sada postigli samo dva gola. Sa druge strane, zadnja linija je poprilično porozna, jer ekipa sa Prajd Parka prima u proseku dva gola po meču. I prošle sezone su imali problema u odbrani, primivši 64 gola, dok su mrežu rivala zatresli dva puta manje. Moraju domaći igrači pružiti mnogo bolje partije u nastavku sezone, ne da bi se približili nekom od prvih 6 mesta, već, pre svega, da bi pobegli iz opasne zone.

Votford želi da se što pre vrati u Premijer Ligu posle ispadanja na kraju prethodne kampanje. Troj Dini i momci su solidno startovali sezonu, i nalaze se na sedmom mestu sa isto toliko bodova. U nove poduhvate Stršljenovi su krenuli sa novim trenerom, Vladimirom Ivićem. Za razliku od prethodnih sezona, gostujući tim igra veoma tvrdo. Zanimljivo je da ni na jednoj njihovoj utakmici u prva četiri kola nismo mogli videti više od jednog gola. Votford je doživeo prvi poraz u prošloj rundi i to protiv Redinga koji sedi na čelu tabele, i za kojim sada zaostaje pet poena. Gosti žele da se vrate na pobedničku stazu, iako ih ne očekuje lak zadatak na Prajd Parku.

Šta mi igramo na golove?

Iako nijedan od ova dva tima ne može biti zadovoljan realizacijom, mi ćemo ovoga puta poslušati tradiciju. Dueli ovih rivala su bili veoma zanimljivi poslednjih godina, i sedam puta uzastopno smo mogli da vidimo golove na obe strane. Verujemo da isto mogu da ponove i ovoga puta.

Naš drugi predlog se takođe oslanja na tradiciju. Barem tri gola je padalo na poslednjih sedam utakmica ova dva tima, i nadamo se da mogu da nastave niz. Derbi Kaunti je veoma loš u odbrani, a to bi Votford mogao da iskoristi. Kvota je takođe veoma primamljiva za ovu igru.

GG @1.83

UG 3+ @ 2.05

Izvor: https://www.3plus.rs/derbi-kaunti-votford-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze/

Link to comment
Share on other sites

On 14. 10. 2020. at 17:37, IzudinB said:

 

Slaven Belupo sutra s Istrom 1961, Stipić: “Moramo biti strpljivi, smireni i kontrolirati svoje emocije”

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 8. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš, s početkom u 18 sati, ugostiti Istru 1961. Bit će to utakmica koja će se nakon dugo vremena igrati pred publikom u Koprivnici, a najavio ju je trener naše momčadi Tomislav Stipić.

– Nakon dugo vremena ponovno igramo u našoj kući, ponovno pred našom publikom. Stvarno se veselimo utakmici i pozivam sve naše navijače da dođu na stadion i da nas podrže jer smo ih se zaželjeli i jer su nam potrebni da nam pruže potporu, da osjetimo da se netko uz nas bori na terenu. Igramo u Koprivnici i želimo se nahraniti bodovima i zabaviti našu publiku.

U Koprivnicu stiže Istra 1961 koja nije poražena u posljednja tri kola te je u tom razdoblju osvojila pet bodova.

– Istra je jako dobro organizirana momčad. Teško ju je probiti, a naprijed ima jako brze igrače. Moramo biti strpljivi, smireni i kontrolirati svoje emocije, ali trebamo i vjerovati u dobre izvedbe naših igrača do sada na terenu koje nisu bile adekvatno nagrađene bodovima. Pružit ćemo sve što je u našoj moći i konačno doći do te prve pobjede.

Atmosfera u momčadi pred utakmicu je jako dobra.

– Atmosfera u svlačionici je jako bitna jer utječe na izvedbu na terenu koja daje rezultat. Mi smo ovu stanku iskoristili kako bismo se dodatno zbližili. Momčad je između sebe birala kapetana i još jednom potvrdila Parackog kojem čestitam na tome. Sve su to mali detalji s kojima se preispitujemo kako bismo bili čiste duše i iz nje crpili zajedničku energiju potrebnu da igramo kao jedan, kao tim.

Podsjetimo, sukladno odluci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva, bit će to prva utakmica nakon dugo vremena na našem stadionu na kojoj je omogućeno prisustvo gledatelja uz pridržavanje određenih mjera:

– Kapacitet stadiona bit će 760 mjesta

...

Izvor: Slaven Belupo

 

NAJAVA | Slaven Belupo-Istra 1961 | Sve osim poraza bio bi lijepi rezultat!

Istra 1961 sutra igra utakmicu osmog kola protiv Slaven Belupa. Reprezentativna pauza sigurno je dobro došla treneru Faustu Budicinu koji je dobio malo vremena da si „naštima“ neke segmente igre po njegovoj želji i stilu, odnosno da momčadi prenese dodatne informacije koje želi infiltrirati u način igre.

S druge strane, Koprivničane vodi jedan od najspecifičnijih trenera u ligi, Tomislav Stipić. Nedvojbeno veliki znalac trenutno je na čelu jedine momčadi u ligi koja nema pobjedu, iako je odigrala nekoliko sjajnih utakmica, prije svega na Maksimiru (3:3) i na Poljudu (2:2).

Zbog toga, jasno je da Puljane čeka zahtjevan zadatak, čak bi i motiv mogao biti na strani domaćina jer Istri 1961 više ne „gori“ kao što je prije. Odsustvo Einara Galilee i Petra Bosančića znači da će Budicin morati „kemijati“ u posljednjoj liniji, ali dolaskom Koreanca Kima iz Dinama, možda je i taj problem lako rješiv.

Prema kladionicama, Slaven Belupo je favorit, a i ne čudi ta informacija kada se zna da Koprivničani u svom sastavu imaju Bogojevića u odličnoj formi, iskusne Lulića, Glavčića, Bačelić-Grgića i pulskog kapetana Gorana Parackog. Sve u svemu, i bod bi Puljanima bio lijepi uspjeh.

Na koprivničkom gradskom stadionu „Ivan Kušek Apaš“ sutra, u petak od 18 sati, utakmicu Slaven Belupa i Istre 1961 sudi Zdenko Lovrić iz Đakova, dok su mi pomoćnici Tomislav Keglević iz Našica i Ivan Janić iz Iloka. Osječanin Ivan Matić je četvrti sudac, a Mario Zebec iz Cestice je VAR sudac. Delegat je gosp. Jure Zečević iz Knina.

Izvor: Istrasport

-----------------------------------------

Naslov sve govori...

Istra je godinama jedan od najgorih gostiju lige, već po pravilu igraju kvalifikacije za 1HNL u kojima su godinama uspješni. 

Pobjeda Slaven Belupa u barem jednom poluvremenu kod bet365 ili pobjeda, možda i hendikepi te 1/1 nameću se kao logičan izbor.

Link to comment
Share on other sites

Skromnija prodaja ulaznica Veleža u odnosu na ranije mečeve

FK Velež već neko vrijeme pred svaku domaću utakmicu organizuje prodaju donatorskih ulaznica. 

Rođeni će sutra na svom stadionu dočekati Slobodu, a zarada pred duel sa Tuzlacima će biti nešto skromnija u odnosu na neke ranije mečeve.

Naime, iz Veleža su saopštili da je zaključno sa današnjim danom prodato 635 ulaznica te da će se prodaja nastaviti sutra.

Za posljednja dva domaća duela odziv je bio puno veći. Protiv Tuzla Cityja je prodato 4627 ulaznica, a za meč protiv Radnika 4623 ulaznica.

I u za duel protiv Krupe broj prodatih ulaznica je nadmašio četiri hiljade, ukupno je tada prodato 4.128 ulaznica.

Izvor: https://sportsport.ba/fudbal/velez-ulaznice/378971

Mustafa Kodro: Za Slobodu imamo veliki respekt, no mi spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu

Mostarski FK Velež sutra će nakon reprezentativne pauze na svom stadionu dočekati tim tuzlanske Slobode.

 

Iza Rođenih je utakmica protiv Borca u Banjaluci iza koje se diglo dosta prašine zbog suđenja Miloša Gigovića poslije koje je Velež osim bodova za sutrašnju utakmicu izgubio i dvije izrazito važne karike u timu, Samira Zeljkovića i Brazilca Ubiratana Brandaa De Souzu. Sutrašnji meč koji se igra u 20h na stadionu Rođeni za SportSport.ba najavio je Mustafa Kodro, pomoćni trener Rođenih.

"Evo poslije teškog poraza u Banja Luci koji je dosta psihološki slomio ekipu zbog svih dešavanja kakva su bila na toj utakmici i gdje smo pored izgubljenih bodova izgubili i dva igrača koji su nam izuzetno bitni, sutra dočekujemo Slobodu" - kazao je Kodro i dodao:

"Reprezentativnu pauzu iskoristili smo najviše da ekipu podignemo psihički i svakako osvježimo za nastavak prvenstva. Sloboda je sigurno jedna čvrsta ekipa, neugodna, ekipa koja je agresivna i radna, s nekoliko mladih potentnih igrača i individualcem kakav je Said Husejinović može svakoj ekipi zadati probleme i svakako se radi o momčadi koju moramo maksimalno ozbiljno shvatiti. Nama će sigurno nedostajati suspendirani Zeljković i Brandao s tim da još tu imamo problema, jučer nije trenirao Radović zbog povrede , te Anđušić koji je radio slabijim intezitetom odvojeno od ekipe tako da ćemo danas imati nešto jasniju sliku sto se tiče njih dvojice. Svakako veliki respekt ide za ekipu Slobode, a mi smo pauzu iskoristili na najbolji mogući način i spremno dočekujemo sutrašnju utakmicu" - kazao je Kodro.

Izvor: https://sportsport.ba/fudbal/mustafa-kodro-za-slobodu-imamo-veliki-respekt-no-mi-spremni-docekujemo-sutrasnju-utakmicu/378936

Velež - Sloboda 1 (1.61) bet365

Igra se 11. kolo u bosanskoj Premier ligi. Velež u ovaj susret ulazi nakon teškog poraza protiv Borca i ovdje će definitivno imati samo jedan cilj, a to je da se vrate na pobjedničke staze. Oni nakon deset odigranih kola imaju 15 osvojenih bodova i nalaze se na šestoj poziciji. Velež bi sa pobjedom u ovom susretu mogao napredovati čak dva mjesta iznad, a ove sezone jure Europu, tako da motiva ne nedostaje.

Na drugoj strani imamo Slobodu koja je u prošlom kolu ostvarila vrlo važnu pobjedu protiv Olimpika i odaljila se od zone ispadanja, što im je i glavni cilj ove sezone. Oni sada imaju 13 bodova osvojenih u Premier ligi i nadat će se nekim bodovima iz ove utakmice, jer bi sve osim poraza ovdje bio dobar rezultat za goste. Mislim da će ovdje Velež ostvariti pobjedu, s obzirom da su motivirani i žele se vratiti nakon tog razočaravajućeg poraza protiv Borca. Sloboda je od osvojenih 13 bodova, deset osvojila na domaćem terenu i zbog toga mislim da oni ovdje nemaju što tražiti. Velež je prodavao jeftinije svoje ulaznice za ovu utakmicu, tako da se očekuju domaći navijači i podrška sa tribina. Po meni je ovdje najrealnije igrati na pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_9.jpg

(Koeficijenti 16.10. u 08:50 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Borac znatno oslabljen u Bijeljini

U okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Bijeljini će snage odmjeriti domaći Radnik i Borac iz Banja Luke.

Utakmicom u Bijeljini trenutno drugoplasirana ekipa Premijer lige ulazi u seriju gostujućih susreta, a u Semberiji će Vlado Jagodić biti bez svog ponajboljeg igrača.

Naime, za Bijeljinu nije otputovao Stojan Vranješ, koji ima određenih problema sa koljenom i prema preporuci doktorskog tima, odlučeno je da preskoči duel sa Radnikom.

"Osjetio je bol u koljenu, imao je želju da igra i stvarno mu svaka čast. No, primio je plazmu u koljeno i odlučili smo da ne igra u Bijeljini. Razgovarali smo sinoć i mislim da bismo napravili veću štetu da smo ga poveli u Bijeljinu. Potreban nam je u narednim utakmicama. Svjesni smo šta nam znači Vranješ ali moraju i momci shvatiti da se i bez njega mora igrati", istakao je šesf stručnog štaba Borca, Vlado Jagodić, uoči polaska u Bijeljinu.

Podsjetimo, Borac je u seriji od tri pobjede, dok je s druge strane Radnik u prethodna dva duela pretrpio poraze.

Izvor: https://sportsport.ba/fudbal/borac-vranjes-povreda/378909

Radnik Bijeljina - Borac Banja Luka | Oba tima daju gol (2.00) bet365

Očekuje nas vrlo zanimljiv susret u Bijeljini, gdje će Radnik dočekati Borca, koji ima potpuno drugačije ambicije od njih u ovom trenutku. Radnik ima sedam bodova osvojenih do sada ove sezone i oni će se boriti isključivo za opstanak, dok je Borac sa 21 bodom trenutno jedan od kandidata za titulu.

Prednost naravno dajem gostima, koji su u nizu od tri pobjede, dok je domaćin pod velikim pritiskom nakon dva uzastopna poraza. Njihov trener bi definitivno mogao dobiti otkaz ako se dogodi još jedan poraz, stoga mislim da će se i domaćin ovdje boriti, jer nemaju mnogo izbora, te zbog toga očekujem barem jedan gol sa njihove strane. Borac u ovom susretu neće moći računati na kapetana Vranješa, dok su pod znakom sumnje Lukić i Marković. Očekujem da oba tima daju gol u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_10.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.10. u 08:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

On 14. 10. 2020. at 17:37, IzudinB said:

Koeficijent na Slaven Belupo je narastao na 1,75 iako ne znam zbog čega i isto me neće previše uplašiti. Pobjeda Slaven Belupa u prvom poluvremenu se plaća fantastičnih 2,60. Nije mi jasno zašto je bet365 dao baš toliki koeficijent a još mi je manje jasno zašto bet365 i unibet daju koeficijent 10,00 da će biti 2:0 na poluvremenu za Slaven Belupo. Misliš da su šanse za isto daleko veće od 10% koliko koeficijent govori...

Link to comment
Share on other sites

prije 22 sati, IzudinB said:

Dijon - Rennes | Više od 2.5 gola + oba tima daju gol (2.30) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Dijon je posljednji tim na tabeli u Francuskoj, nakon što su postigli samo tri gola u dosadašnjih šest odigranih utakmica. Primili su čak 13 golova, te imaju četiri poraza u posljednjih pet susreta.  Nakon teškog početka sezone Dijon se našao na posljednjoj poziciji kao najgori tim u prvih šest odigranih kola. Poraženi su u posljednjem meču prije međunarodne stanke sa 3-0 protiv Bordeauxa. Dijon je do sada uspio ostvariti samo jedan bod koji je došao u remiju od 2-2 protiv Montpelliera.

Što se tiče Rennesa, oni su trenutno lideri tabele u Ligue 1 sa 14 osvojenih bodova, međutim, Lille ima isti broj osvojenih bodova sa istom gol razlikom, ali Rennes je postigao pet golova više, te su zbog toga iznad njih. Ispod Lillea se iznenađujuće nalazi Lens sa 13 bodova, te PSG sa 12. Vrlo je tijesno na vrhu tabele, tako da ovdje Rennes mora jurit pobjedu. Ispustili su bodove u prošlom susretu protiv Reimsa, gdje su igrali 2-2.

S obzirom da je Rennes primio gol u svakoj utakmici ove sezone, osim u pobjedi od 3-0 protiv St. Etiennea, mislim da bi i Dijon ovdje mogao postići barem jedan gol. Dijonu je prijeko potrebna pobjeda i oni će joj se nadati na domaćem terenu na kojem Rennes nije pobijedio od 2011. godine, tako da Dijona ovdje definitivno ne treba tako lako otpisivati. Zbog toga očekujem golove na obje strane i više od 2.5 na ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_8.jpg

(Koeficijenti 15.10. u 17:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Iako nekako rennes mi djeluje kao zicer dana , dali su 14 golova do sad ,dijon popusio 5od6 

Ja ne vidim sta oni imaju tu traziti ..Al da poznavajući Francuze...sve je moguće.  Neki glupi rani crveni i jebat ga..

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, Goksim said:

Koeficijent na Slaven Belupo je narastao na 1,75 iako ne znam zbog čega i isto me neće previše uplašiti. Pobjeda Slaven Belupa u prvom poluvremenu se plaća fantastičnih 2,60. Nije mi jasno zašto je bet365 online kladionica" rel="">bet365 dao baš toliki koeficijent a još mi je manje jasno zašto bet365 online kladionica" rel="">bet365 i unibet" rel="">unibet daju koeficijent 10,00 da će biti 2:0 na poluvremenu za Slaven Belupo. Misliš da su šanse za isto daleko veće od 10% koliko koeficijent govori...

SVAKA TI ČAST !!

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, Goksim said:

Koeficijent na Slaven Belupo je narastao na 1,75 iako ne znam zbog čega i isto me neće previše uplašiti. Pobjeda Slaven Belupa u prvom poluvremenu se plaća fantastičnih 2,60. Nije mi jasno zašto je bet365 online kladionica">bet365 dao baš toliki koeficijent a još mi je manje jasno zašto bet365 online kladionica">bet365 i unibet">unibet daju koeficijent 10,00 da će biti 2:0 na poluvremenu za Slaven Belupo. Misliš da su šanse za isto daleko veće od 10% koliko koeficijent govori...

Što reći nego nadam se da ste ispratili :D Pogođen koeficijent 10,00 koji smo sugerirali ;)

Što nas tek sve čeka za vikend a onda i za Ligu Prvaka i Europsku ligu :)
2020-10-16-18-52-42-Unibet-Online-Bettin

2020-10-16-18-52-49-Unibet-Online-Bettin
2020-10-16-18-52-32-Unibet-Online-Bettin

Ako se pitate, ovih 5€ je besplatna oklada koju sam dobio kod unibet kladinice. Stalno imaju razne promocije, preporuka da si svakako otvorite račun tamo. 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
    • Belgija - Slovačka 1 (1.45) bet365 Belgija će započeti svoj Euro 2024 utakmicom protiv Slovačke koja počinje danas u 18 sati na Frankfurt Areni. Unatoč gubitku nekih ključnih igrača svoje zlatne generacije, Crveni vragovi i dalje su jedni od skrivenih favorita za osvajanje naslova. Belgija je neporažena u 15 uzastopnih utakmica u svim natjecanjima. Crveni vragovi također nisu izgubili u tri međusobna susreta sa Slovačkom. Četiri od posljednjih pet utakmica Belgije imale su barem tri gola. Belgija je završila na vrhu svoje kvalifikacijske skupine, ali samo s bodom prednosti ispred Austrije. Ipak, rekord od šest pobjeda i dva remija u osam utakmica govori mnogo. (Koeficijenti 17.6. u 11:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama S druge strane, Slovačka se tek po treći put pojavljuje na Euru. Kvalificirali su se kao drugoplasirani tim u Skupini J. Slovaci su izgubili dvije utakmice od Portugala tijekom kvalifikacija. Pobijedili su u sedam i remizirali jednu od preostalih osam utakmica protiv drugih protivnika. Četiri od posljednjih šest utakmica Slovačke završile su s tri ili više golova. Belgija ima velike probleme s obranom uoči prve utakmice turnira. Thomas Meunier se pridružio Janu Vertonghenu i Arthuru Theateu na listi ozlijeđenih, napustivši prijateljsku utakmicu protiv Luksemburga nakon samo 20 minuta na terenu. Belgija (4-5-1): Casteels – De Kuypers, Faes, Witsel, Castagne – Mangala, Onana, Trossard, De Bruyne, Doku – Lukaku S druge strane, Francesco Calzona nema novih problema s ozljedama uoči otvaranja turnira. Slovačka (4-3-3): Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Bozenik, Haraslin Ovo je jedna od posljednjih prilika za igrače poput Romelua Lukakua i Kevina De Bruynea kao jedinih preostalih članova belgijske zlatne generacije nogometaša. Ovaj duo će imati veliku pomoć od igrača poput Leandra Trossarda i Jeremyja Dokua, jer Crveni vragovi i dalje imaju vrlo snažnu napadačku liniju. Belgijanci su lagano prošli pored Crne Gore i Luksemburga u prethodne dvije prijateljske utakmice. Slovačka je također izgledala sjajno u svojim posljednjim utakmicama, ostvarivši dvije zasebne pobjede od 4-0 protiv San Marina i Walesa ranije ovog mjeseca. Ipak, nedostaje im iskustvo igranja na velikim turnirima i njihova kvaliteta se teško može usporediti s belgijskom. Možete se kladiti na pobjedu Belgije s kvotom 1.45 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Belgija povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 12:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Rumunjska - Ukrajina 2 (1.90) bet365 Rumunjska se vraća na Europsko prvenstvo nakon što je propustila izdanje iz 2020. godine. Turnir otvaraju utakmicom protiv Ukrajine danas u 15 sati na Allianz Areni u Munchenu. Rumunjska nije uspjela postići gol u dva uzastopna susreta protiv Bugarske i Lihtenštajna.  Samo jedna od posljednjih pet utakmica Rumunjske imala je tri ili više golova. Rumunjska je imala izvrsnu kvalifikacijsku kampanju, završivši na vrhu skupine i bez ijednog poraza u deset utakmica. Činjenica da su završili kvalifikacije iznad Švicarske i Izraela daje dodatni optimizam njihovim navijačima. S druge strane, Ukrajina je prošlog utorka demolirala Moldaviju rezultatom 4-0. Ukrajina ima dvije pobjede i remi u posljednja tri međusobna susreta s Rumunjskom. (Koeficijenti 17.6. u 11:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ukrajina će nastupiti na svom četvrtom uzastopnom Euru. Nakon što nisu uspjeli proći grupnu fazu u prva dva nastupa, Ukrajinci su se prije tri godine plasirali u četvrtfinale. Engleska je tada bila previše jaka za njih. Momčad Serhija Rebrova je zamalo propustila drugo mjesto u kvalifikacijskoj skupini za ovaj turnir iza Italije. Karte za Njemačku su osigurali pobjedama od 2-1 nad Bosnom i Hercegovinom i Islandom u doigravanju u ožujku. Rumunjska se suočava s utrkom protiv vremena jer su četiri njihova ključna igrača navodno ozlijeđena prije prve utakmice. Na popisu su glavni kreator igre Razvan Marin i napadač Gheorge Puscas. Iako nitko od ovih igrača nije službeno isključen, vjerojatnost je da će ova utakmica doći prerano za njih. Rumunjska (4-5-1): Moldovan – Mogos, Dragusin, Racovitan, Olaru – Man, Sorescu, Cicaldau, Hagi, Coman – Puscas Ukrajina je u utorak navečer pobijedila Moldaviju s 4-0 u prijateljskoj utakmici u Zimbru. Međutim, pobjeda je donijela veliku zabrinutost zbog ozljede. Lijevi bek Evertona, Vitaliy Mykolenko, bio je prisiljen napustiti igru u prvom poluvremenu, a njegov nastup je pod velikim upitnikom. Ukrajina (4-4-2): Lunin – Konoplya, Zabarnyi, Matviienko, Zinchenko – Tsygankov, Malinovsky, Stepanenko, Mudryk – Sudakov, Dovbyk U toj utakmici protiv Moldavije, Heorhii Sudakov je posebno inspirirao s dvije asistencije i golom, dok su Yaremchuk, Tsygankov i Dovbyk također bili strijelci. S druge strane, momčad Eduarda Iordanescua je bez pobjede u četiri uzastopna susreta u svim natjecanjima, uključujući poraz 2-3 od Kolumbije u ožujku. Konačno, Rumunjska bi mogla biti bez dva važna napadačka igrača zbog ozljeda. Prognoziram pobjedu Ukrajine po kvoti 1.90 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Ukrajina povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 11:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use