Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 52 minute, Milevski1983 said:

Zdravo na site ova e moj predlog za denes. Po moe ova e sigurica dana. Srekno

Screenshot_20211016-124019_bet365.jpg

Jučer si predložio tip i samo jedan se može predložiti za jedno kolo. Tvoj tip je bio Fremad - Fredericia 2 i pogođen je.

Objavljeno
prije 2 sati, Celikk said:

Pozdrav svima.

moj par bi bio oba tima daju gol na utakmici Leicester- Manchester United koef. je 1.65

Manchester u ovaj mec ulazi bez dva glavna stopera Megvajera i Varana ali i sa njima Manchester je imao problema i skoro svaku utakmicu u ligi je primio gol osim protiv Wolvesa gdje je bilo 0:1 za Utd

@Celikk zamolio bi te da predložiš neki drugi tip do 16 sati danas, s obzirom da je kolega @markec9 već predložio oba daju Leicestera i Uniteda prije tebe. Molim vas pregledajte sve tipove koji su predloženi prije vas kako ne bi ponovili iste, inače se neće računati.

Objavljeno
prije 1 minutu, pippen33 said:

Evo moj predlog ,prvi tip, snooker. 

Yan-Higgins 1.  Yan, dobijo Higginsa ,zadnja tri meča. Kvota na bet365 2,30 na Yan. B

Već si ranije postavio prijedlog za takmičenje. Po jedan tip ide po kolu. 

Objavljeno
prije sat vremena, Goksim said:

Ostalo je jos sat vremena (do 16:00) za postaviti prognoze onome koji se zeli priključiti natjecanju. 

Prošlo je 16:00 tako da ovime zatvaramo listu sudionika za ovosezonsku Posljednju šansu. :)

2021-10-16 16_12_16-Korean Netflix Series, 'Squid Game' Harbingers The Kick Off Of The Deadliest Kid.png

2021-10-16 16_11_03-Netflix on Twitter_ _The Squid Game cast is playing games with my heart https___.png

• Goksim locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use