-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
24. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 25.11. - 28.11. (Pet-Pon)
-
Od pena29 · Objavljeno
Hristos se rodi! Svako dobro svim kolegama koji slave Božić po julijanskom kalendaru ! -
Od mesrine · Objavljeno
Moj dobronamjerni savjet, probaj krace slaviti, i budi umjeren sa hranom, picem i gostima u tom slavlju. Moj primjer, slavim samo sa psom u setnji, i pojedemo obojica po komadic domace dimljene kobasice. -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Najava utakmica Napoli vs Verona (danas), Milan vs Genoa (sutra) i Barcellona vs Partizan, Euroleague (petak) Postavio sam ovde samo naslov da zauzmem sebi mesto, a kada u toku dana pronadjem entuzijazam svakako cu ubaciti tekst. Hteo sam po svaku cenu da budem koristan po Forum i napisem sta sam sve eliminisao u ostroj selekciji kada sam sebi birao predloge, i u svoj toj selekciji, na kraju izabrao pobedu Zvezde nad Valencijom, a sve ostalo odbacio. Mozda ce neko imati koristi, a ako neko od kolega nece da prati, barem cu iz sebe izbaciti svu negativnu energiju. Gledacu da najavim utakmice Napoli vs Verona i Milan vs Genoa tamo negde do rucka, pod uslovom da pronadjem entuzijazam. Trenutno sam na kolenima, od prevelike tuge nemam snage cak ni da se radujem padu onog Fitoza, a kamoli da najavim ove dve utakmice. A treba mi malo vremena i da razmislim zasto mi se uvek desava da kada se najvise radujem i podsmevam padovima drugih kolega, uvek padnem vec sutradan. Tri dana sam slavio pad prlita, i odmah sam pao vec sutradan, i to dva puta uzastopno. I za to mi treba malo vremena da razmislim o cemu se tu radi. -
Od IzudinB · Objavljeno
Everton - Wolves Everton prolazi kroz teško razdoblje. U posljednjih šest domaćih utakmica upisali su četiri poraza, a u nedjelju su izgubili od Brentforda 4:2. Problemi se gomilaju zbog izostanaka Gueyea i Ndiayea zbog Afričkog kupa nacija te ozljede Dewsbury-Halla. S druge strane, Wolvesi pokazuju znakove života. Nakon remija protiv Manchester Uniteda i pobjede 3:0 protiv West Hama, momčad napreduje, a posebno se ističe mladi Matheus Mane. Četiri od posljednjih šest njihovih utakmica donijele su najmanje tri gola, što sugerira efikasan i otvoren susret. Prognoza: X2 na Wolves, kvota 1.95. Mogući i 3+ gola, kvota 2.10 (bet365). (Koeficijenti 7.1. u 09:16 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Fulham - Chelsea Chelsea prolazi kroz velike promjene i zaostaje 17 bodova za Arsenalom, iako su u posljednjem kolu izvukli bod kod Manchester Cityja bez ključnih igrača. Fulham nastavlja igrati iznad očekivanja, neporažen u posljednjih pet ligaških utakmica, ali protiv Chelseaja ima loš međusobni skor – četiri poraza u pet posljednjih susreta. Očekuje se zatvoren derbi s malim brojem golova. Prognoza: Manje od 2,5 gola, kvota 2.00 (bet365). Chelsea može do minimalne pobjede. (Koeficijenti 7.1. u 09:13 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Man City - Brighton Manchester City je u seriji od deset utakmica bez poraza i jako dobro igra na Etihadu, gdje je slavio u 13 od posljednjih 15 ligaških utakmica. Brighton je slab na gostovanjima, ali zna biti opasan u kontranapadima i u posljednja tri međusobna susreta protiv Cityja upisao je dvije pobjede i remi. Očekuje se efikasan i otvoren susret. Prognoza: Pobjeda Manchester Cityja + oba tima daju gol, kvota 2.40 (bet365). (Koeficijenti 7.1. u 09:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Newcastle - Leeds Newcastle je u sjajnoj formi kod kuće – 11 utakmica bez poraza, uz devet pobjeda, a u posljednjih devet domaćih ligaških susreta uvijek su postigli točno dva gola. Leeds dolazi nakon niza sedam gostujućih utakmica bez pobjede i teško je očekivati da prekine Newcastleov domaći niz. Prognoza: Pobjeda Newcastlea, kvota 1.66 (bet365). (Koeficijenti 7.1. u 09:12 CET) Koeficijenti su podložni promjenama -
Od mesrine · Objavljeno
Uz link na moj tip u PS, da probam doprinjeti temi, i napisem i tu obecanu analizu. Kvota na tip je blago porasla na 1.28, no to me ne brine iako sam ocekivao cak pad a ne porast. Ono sto mi je bilo najveci faktor i u cemu sam vidio vrijednost tipa su ozljede Diasa i Gvardiola koji su se prikljucili dugoj listi izostanaka kod Citya i sigurno ne igraju danas, a na stoperskim pozicijama ce ih mjenjati Khusanov i Ake, a bekove vjv igraju Nunes i O'reilly. Klupa Citya je bas tanka trenutno i ukoliko se nesto dogodi ovoj dvojici za njih adekvatne zamjene nema. Guardiola skoro da nema uopce prostora za rotacije, i zali se i na umor koji definitivno postoji a nakon primljenog sokantnog izjednacujuceg gola u zadnjim sekundama protiv Chelseaja sigurno ni psihicki nije lako a moraju pobjediti da ostanu blizu Arsenalu. S druge strane je Brighton koji znamo kako igra, i koji je taj isti City u 3.kolu okrenuo s 0-1 i pobjedio 2-1, uz 12 udaraca. Kod njih nema nekih specijalnih problema koje bi morao navesti a da mislim da zbog njih tip dolazi u pitanje, al eto napomenut cu da vjerojatno krilo Minteh nece igrati nikako il ulazi s klupe. Brighton u zadnjih 10 utakmica (kronoloski prema posljednjoj)u udarcima ima 7, 14, 17, 16 doma protiv Aston Vile, 22, 14, 16, 8 kod Arsenala u 2-1porazu, 16 i 15. City je nekim ekipama dozvolio svakako vise udaraca, no spomenut cu da su im po golu preko ove granice pucali cak i Forrest 7, raspali West Ham 7, Sunderland 8, Leeds 9, Burnley 9 itd a sve nabrojane utakmice su domace. Ocekujem da se u ovakvoj konstelaciji snaga Brighton mora dovuci do 7 udaraca kakvih god, a obzirom da ocekujem i golove s obje strane, te greske u zadnjoj liniji Citya koja ce stajati visoko, greske u gradnji napada racunam i tu na poneki udarac iz polukontre i kontre, a nadam se da ce biti i onih u njihovoj trecini pod povremenim pritiskom gostiju pa da ovaj tip prode lakse i brze, mada bitno je samo da prode u sto i vjerujem od trena kad sam uocio ovu kvotu. Ocekujem i nadmoc u skoku te neki udarac Dunka glavom nakon kornera sto bi isto moglo doprinjeti tipu, ali tih 7 udaraca svakako bi morali sakupiti kako god susret tekao neovisno o momentumu i rezultatu. Sretno mi bilo, i svima koji prate
-
-
Teme
Bet365 - 100% Bonus Dobrodošlice
Bet at home - 300€ BONUS
Recommended Posts