Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

43. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 9.2. - 12.2. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @nuki01, @josip123, @nenosk, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Joker93, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @tome1993, @sestincan, @CarlosBacca70, @Leedsfan

POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 43. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE!

Tema PŠ-a će biti otvorena do subote do 15 sati!

Tablica Posljednje Šanse 2023/2024:

Prema Članku 10. molimo da parovi u sezonni 2023/2024 budu prijavljeni u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

Obrazloženje

TRENUTNO STANJE NA TABELI. UKOLIKO UOČITE GREŠKU MOLIM VAS JAVITE SE U INBOX I SVE ĆEMO REGULISATI. HVALA SVIMA I SRETNO!

Screenshot_14.png

Kolege @CarlosBacca70 i @risretto imaju pravo postaviti dva para ovo kolo, s obzirom da je njihov par iz prošlog odgođen.

Petak 18:00 Velež-Tuzla City 1 @1,25 Lutrija BiH

Od večeras se u BiH ponovo igra takmičarski fudbal i ovaj vikend je rezervisan za utakmice osmine finala kupa. U Vrapčićima Velež dočekuje Tuzla City. Domaćin se bori za Evropu i kroz kup, ali i kroz ligu i daleko ozbiljnije izgledaju od Tuzle, koju čeka grčevita borba za opstanak pa samim tim vjerujem da će ovo Mostarci rutinski proći

kl.png

10.02/Nogomet/Premier

Zvezda-Voždovac / Zvezda 4.5 manje  (1.27)

Zvezda muku muci sa povrijedjenim i odsutnim igracima,tako da ce ovo biti sareni sastav.U bliskoj proslosti smo vidjeli kako Vozdovac umije na naudi Zvezdi.Ocekujem pobjedu Zvezde,ali pod novim starim Milojevicem mislim da nisu u stanju da zabiju 5 golova mladoj ekipi Vozdovca pogotovo ovako osakaceni.

Screenshot (63).png

prije 7 sati, Joker93 said:

Aalborg.png.0d5cb0395e87f3b296763110efa1a19b.png

Koji je ovo sport? Kada se igra susret? Zasto si jedino ti pametan, a mi svi ostali glupi jer se iz nasih tekstova ili screenshota moze vidjeti kada se igra susret i koji je sport u pitanju a iz tvojih prijedloga ne? Zasto se bar donekle ne drzis pravila i tako olaksas robotu? Zasto ti taj isti robot uredno iz kola u kolo priznaje prijedloge cije postavljanje nije sukladno pravilima? Zasto te se boje @IzudinB i @Goksim? Jesi li ti brat ili rodak od @LeonardoDrugi pa tako zaobilazis pravila i radis sve po svome bez ikakve opomene, kazne ili ne daj Boze ponistavanja dobitnog tipa ili tipova? 

100je pitanja, a odgovora nema..odgovor je benzin :D zivjela demokracija i ovaj smjesni forum

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Izbjegao sam sva tri kluba koja su naveo i odigram doma Fener protiv Oly i dodam  Panathinaikos protiv Milana i to padnem, taj poraz Panathinaikosa doma od Milana u EL mi je nejasan i nakon toga reko ma odmoriti ću malo, kad sutra dan vidim Napoli doma protiv Verone, reko zicer, dodam još Bayern protiv Baskonie di Bayern okrene i dobije zadnju četvrtinu 15 razlike i ubaci skoro 40poena i Newcastle prođe u 100min, ali zato žabari odradili svoje kao i uvijek kad se nečemu nadaš..🥶
    • Umesto da na ovom mestu postavljamo predloge za kladjenje, ja bih iskoristio ovu priliku da pozdravim i ohrabrim sve kolege sa Foruma da nastavimo da rusimo svi zajedno ovog kolegu mesrine. To je pravi takmicarski duh, samo tako mozemo biti prava liga, najbolje i najteze takmicenje na svetu. Ne dozvoliti mu da mu prodje nijedan sut ili nijedan korner ako nije po Pravilima. Svi zajedno, kao hijene, u grupi, u coporu, desetorica ako treba, protiv jednoga. Samo neka je po Pravilima, ko ga yebe. Ako Opta kaze jedno, rezultati. com drugo, a zvanicni sajt Premier League trece, a kod nas nije definisano Pravilima sta se racuna, onda cemo uzeti ono sto njemu pravi stetu. A uvek postoji i opcija da mu se oduzme pet pogodaka, ko ga yebe. Tako sam i ja u prvoj, istorijskoj sezoni Poslednje Sanse, na kraju imao isti broj pogodaka sa administratorima, a posto takva situacija nije bila definisana Pravilima, lagano sam bez ikakvog stida sebe proglasio prvim i jedinim, istorijskim pobednikom. Ko ih yebe, neka sledeci put srede Pravila. Bas kao sto smo pre dve godine, desetorica na jednoga, kidisali na nutriju, pa sada u prvoj, elitnoj ne moze nista da pogodi, a pritom je tada kolega mesrine bio sa nama u coporu, tako mozemo i mi danas svi zajedno da mu oduzmemo svaki korner ili udarac na gol koji se ne priznaje.    
    • Vrlo jednostavno znači. Treba vidjet koju statistiku gleda bet365 u ovom slučaju te se vodit po njoj. 
    • Nisam hteo da se ukljucujem u raspravu izmedju dvojice kolega koje ne mogu da smislim, oko toga da li je bilo sest ili sedam udaraca Brightona na utakmici, jer nisam hteo da trujem nas Forum. Ali sada kada je sve proslo, hocu samo da kazem, da sam utakmicu gledao svojim ocima, i kada bih pokusao da vam objasnim kada i kako mu je prosao taj poslednji udarac Brightona, rekli biste da to nije moguce. Zato cu vam samo reci da je bila nadoknada nadoknade vremena, i da treba svi kolektivno da se polijemo benzinom i samozapalimo kako predlozi prolaze onima kojima ne treba da prodju. I jos sam morao da gledam kada i kako mu je prosao taj sedmi sut … cccccccc Ako nekako ne uspem da zaboravim taj horor, Brighton bi veoma lako mogao da postane meni najodvratniji klub.  
    • Evo sad sam prosao malo kroz pravila trazeci koje su to oficijalne stranice na kojima moze da se vidi da li je nesto proslo ili nije, i nasao sam samo ovo. Članka 22. Obračunavanje oklada Oklade se obračunavaju na temelju pravila kladionice u kojoj su i igrane.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use