Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Koja je razlika izmedu number cards in match i asian total cards kad se u oba puta spominje 4,5 ili 5,5? Gledan sad Sevilla i Barca, obicni kartoni Over 6,5 1,66 a asian total cards isto Over 6,5 ali je 1,70. Zasto je na istu marginu različita kvota? Kod asian se crveni ne računa ili? Zna san ovo više puta vidit, zna razlika bit i za 0,15 na istu marginu.

On 03. 10. 2015. at 3:07, Hugh said:

Koja je razlika izmedu number cards in match i asian total cards kad se u oba puta spominje 4,5 ili 5,5? Gledan sad Sevilla i Barca, obicni kartoni Over 6,5 1,66 a asian total cards isto Over 6,5 ali je 1,70. Zasto je na istu marginu različita kvota? Kod asian se crveni ne računa ili? Zna san ovo više puta vidit, zna razlika bit i za 0,15 na istu marginu.

Nema razlike. :) Ranije su imali odvojene oklade na kartone pod Asian Lines i pod Cards. Sad su obje oklade pod Cards pa je lakše vidjeti razliku.. Postoji mala razlika u limitu na oklade, ali mislim da je to sve od razlika..

Ja sam se registrirao na bet365 prije nekih tjedan dana i još uvijek nisam dobio bonus, nigdje mi nisu dali offer code a verificiran mi je račun jer sam im poslao presliku vozačke dozvole,

Čak sam išao na chat sa službenim osobljem da ih pitam i odgovor im je bio da trenutno nemam bonusa i da nemaju svi pravo na bonus uvijek.

• 2 weeks later...

ekipa jel mi mogu ovi slucajno iz beta slat nesto na kucnu adresu nebi bas volio   :D

Neće ti ništa slati, osim ako sam ne tražiš, ne brini. Za verifikaciju možeš oodabrati opciju da verifikacija dođe na mail, bilo je već godovra o tome ovdje pa pogledaj po prijašnjim stranicama, uglavmom nemaš razloga za brige, meni nisu nikad ništa poslali a imam račun, hm... pa jedno 7-8 godina ;)

Registriralo se na danas. Pa imam pitanje na koji način se vrši bankovna uplata?

Bankovna uplata bi bila kada bi vršio deviznu transakciju, dakle kada bi slao novce sa svog bankovnog računa na bet365 račun. Trebalo bi mislim unjeti iban, swift i druge podatke koje imaju na bet365 stranici i treba 2-3 dana da se transakcija proknjiži i da novci budu na tvom kladioničarskom računu.

Zato je moja preporuka skrill, ili još jednostavnije skrill. Samo kupiš skrill bon na (tisak) kiosku, npr. 500kn, logiraš se na bet365 i aktiviraš kod. 

Sve je objašnjeno na http://www.svijetkladjenja.com/uplate-i-isplate-novca/paysafecard/paysafecard-uplata-novca-na-online-kladionicu/

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use