Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:
-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
35. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 10.1. - 13.1. (Pet-Pon)
-
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Evo zasto si ti jedan od mojih omiljenih kolega sa Foruma. Pazi ovo, evo majke mi moje, napisao sam analizu za mec Srbija vs Engleska. Imao sam entuzijazam, imao sam ljubav, imao sam dovoljno zla i mrznje u sebi, imao sam i vremena … sve je bilo ok. Predlozio sam neki teski under golova na utakmici. A o Tuchelu i pijanom Kiksiju sam napisao deset stranica teksta. A onda sam sve obrisao. Jednostavno nisam hteo nista da vezujem u postu sa ovom jedinicom na Tursku sto mi deluje kao fix zivota i XXI-og veka. Nisam hteo da stavim zajedno u postu ovu pobedu turaka sa ovom teskom utakmicom izmedju Srbije i Engleske, da se ne bi neko syebao i kladio zajedno sa ove dve toliko razlicite utakmice. Ukratko, mislim da cemo danas gledati dva najgora trenera na svetu, od kojih je Tuchel malo manje los od pijanog Kiksija. Da Engleska ne izgleda tako lose sa Tuchelom, svasta bih predlozio na danasnjoj utakmici. A ovu utakmicu izmedju Turske i Poljske sam cak i sanjao kako turci gaze poljake, sto je bio jos jedan razlog da obrisem najavu meca Srbija vs Engleska. Za mene osobno, u Srbiji se igra najzastareliji, najsporiji i najglyplji fudbal na svetu, plus sto se zlo iz realnog zivota direktno prenosi na sport, plus sto mislim da je pijani Kiksi gori trener cak i od Pirla ili Cannavara, ali je problem sto sam odgledao gotovo sve utakmice Tuchelove Engleske koja je prava bolest za oci. Nakon sto sam odgledao umesto svih vas, da vi ne biste morali, obe utakmice Engleske sa Andorom gde su im dali tri gola iz dve utakmice, meni jedino sto pada na pamet u vezi ove utakmice jeste sledece: Prvo. Skloniti decu iz sobe za vreme ove utakmice. Drugo. Nikako ne gledati ovu utakmicu. Zivot je previse kratak da bi se gubilo vreme na ovakve meceve. Trece. NoBet cak i ako imate toliko novca da ne znate sta cete sa njim. Cetvrto. Rasprodati svu imovinu i podici kredite cak i pod nepovoljnim uslovima, do 16.00 casova i sve uloziti na Tursku, kosarka Peto. Ako bas mora da se kladi na ovu utakmicu, ili cete umreti, onda neki teski under golova, sto tezi, a ako se sa mnom ne slazete onda mi napisite ko ce sve dati te silne golove. -
Od nenosk · Objavljeno
Ima jedan iz Makedonije koji je osvojio skoro 600 000 eura... s uplatom od 15 eura. Imao je iste tikete uplaćene s različitim sistemom, tiketi su stvarni jer je moj prijatelj prijatelj s tim čovjekom. Također, na poluvremenu posljednje utakmice Mozzart mu je ponudio određeni iznos za isplatu, ali on to nije prihvatio... Evo link od te dobitke.. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/dobio-skoro-600-000-evra-ovo-je-najveci-dobitak-u-odnosu-na-ulog-zabelezen-u-evropi/287751 ps. Isto tako, na YouTubeu je bilo video kako čeka posljednju utakmicu u kladionici... -
Od mesrine · Objavljeno
Hej@LeonardoDrugi objasni cijelom forumu molim te kako to da neces po 777.put umrijeti ako ne najavis ovu utakmicu danas, a ti dobro znas o kojoj utakmici govorim. Kako to da te ne ispunjava entuzijazmom i zeljom da igras sve zivo na tu jednu ekipu kontra druge, i kako to da cinjenice oko te druge ekipe i njihovog izbornika ne izvlace ono najgore iz tebe a to najgore nam lijepo preneses ovdje i svi zajedno to naplatimo. Kako to? Znam da ces znati na koju utakmicu mislim. I da, eto ti sad tvoj nutrija u ligi pa se volite i lizite sve dok se ne otrujes, i cuvaj se lopovluka sinko. -
Od Dobardan1978 · Objavljeno
Prije svega da se izvinem za jucerasnji prijedlog koji nije prosao. Hrvatska je opravdala ocekivanja no Grcka nije ali je sa tim jucerasnjim porazom od Danske sebe znatno udaljila od bilo kakavih sansi za SP jer u najboljem slucaju sada moze biti druga u toj grupi a Play Off za SP ce biti toliko okrutan i mislim da je doslovno lakse osvojiti prvo mjesto u bilo kojoj grupi nego li proci dalje iz tog play offa. Idemo dalje i okrecemo se novom danu... Moj prijedlog za danas ce bii slicna kombinacija kao i juce samo ovaj put jos vece kvote a probat cu sljedece: CIPAR - RUMUNIJA Tip 2 BIH - AUSTRIJA Double bet, 1X i over 1.5 na utakmici Ukupna kvota 4.10 Rumunima je ovo utakmica za biti ili ne biti cak i za drugo mjesto i svaki rezultat sem pobjede im pa barem za 50 % smanjuje sanse da ce zavrsiti kao drugoplasirani. Izgubili su vec kuci od BIH 0-1 i od Austraije u gostima 1-2 i bilo koji rezultat sem pobjede protiv Cipra bi znacio i kraj kvalifikacija. Realno su jaca reprezentacija od Cipra i mnogo bolje organizirana. Protiv njih imaju 4-0-0 u 4 odigrana susreta gdje je Romunija uvijek postizala 2 ili vise golova na svakoj utakmici dok je Cipar samo dao jedan gol i to kada su izgubili uvjerljivo 4-1 u Rumuniji. Cipar jako tesko postize golova a sem toga Ruminija ih je vec u ovoj grupi dobila u Rumuniji 2-0 pa tako nesto slicno ocekujem i danas... BIH - Austrrija je nekako slicna utakmica kao jucerasnja izmedju Grcke i Danske, utakmicua koja u velikoj mjeri odlucuje koja ekipa ce osvojiti ovu grupu. Za BIH je ovo zapravo ili ici na SP ili ne, jer BIH u zadnjem kolu gostuje bas u Becu a ako bi zavrsila kao drugoplasirana u grupi to bi vjerovatno znacio i kraj puta jer u Play Offu ce se naci ekipe koje su kud i kamo jace od danasnje Austrije. Uz to BIH ima jako lose iskustvo sa igranjem Play Offa, nikada nikoga nisu prosli. Sem toga BIH ovdje igra protiv Austrije koja u ovom trenu nije na svom tom nekom nivou jer ni pocemu ne predstavljaju ekipu od koje bi se trebalo pribojavati. Kuci su za vikend dobili Ciprus jedva 1-0 i to golom iz jedanaesterca. Nedostaje im samopouzdanje ali i njihov neki ponajbolji igrac za danasnju utakmicu u Zenici gdje je publika 12. igrac domacih. Sa druge strane ekipa BIH se polako slaze i oni ce biljeziti dobre rezultate tek u narednim ciklusima. U ekipi sem Edina Dzeke prakticno i nema starijih igraca. Ekipa je sastavljena od mladih talenata koji po europskim klubovima grade svoje karijere. Tako je bas za vikend protiv San Marina u pobjedi od 6-0 svoj pecat udario mladi Alajbegovic koji je ove sezone presao iz Bayer Leverkusena u austrijski Salzburg jer ce tu imati kud i kako vecu minutazu. U ekipu se nakon suspenzije vraca desni bek Dedic koji igra fenomentalno u Benfici koji je jako digao svoju formu. Na lijevoj strani nedostaje Kolasinac iz Atalante i to je trenutno najslabija karika u timu jer ce ga mijenjati Burnic koji bas nije na tom nivou. Sem toga stoperski dvojac nije uigran jer selektor Barbarez previse rotira svoj tim u nadi da ce konacno posloziti tim i pronaci dobitnu kombinaciju. Stoga ocekujem da BIH nece tako lako sacuvati svoju mrezu i ovaj put..Mislim da BIH ovo ne gubi i da ako BIH ovo ne dobije da ce u najgorem slucaju po njih zavrsiti sa nekim remijem sa golovima..Moj bet tu je 1X i 2+ na utakmici mada mislim da uz malo srece ovo BIH moze i da dobije... -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Pobeda Turske nad Poljskom, Evropsko Prvenstvo u kosarci, kvota 1,16 Norveska daje vise od jednog gola Moldaviji i pobedjuje u kornerima, kvalifikacije, fudbal, kvota 1,17 Ukupna kvota 1,36 Da pocnemo ovaj post i sedmicu pred nama veselim temama. Izgleda da je pre dva dana, ako su tacne informacije, prosao najbolji tiket u istoriji Balkana. Ako su tacne informacije, neka budala iz Beograda je sastavila tiket sa Ako mi je Google dobro preracunao dinare u eure, ovaj kockar je uplatio u Mozzartu neverovatnih 29 parova za 0,17€ (sedamnaest centi) i nakon sto mu je prosao tiket sa dvadesetdevet parova zaradio oko 425.000€ Ovde sam postavio samo deo screenshota dobitnog tiketa, posto ne znam kako se smanjuje u screenshotu tiket od dvadesetidevet predloga, majko moja. Ciganske kladionice znaju da lazu, i na ovakav nacin privlace kockare, ali stvarno postoji ovaj tiket na Mozzartovom sajtu, prilicno su ga izreklamirali i izlozili javnosti, pa mozda i postoje neke sanse da je sve ovo tacno. Osim ove vesele price, uspeo sam da uhvatim na screenshotu, jedan istorijski trenutak na naslovnoj stranici naseg Foruma, a koji je trajao samo nekoliko minuta. To je istorijski screenshot na kojem se u jednom trenutku vidi poslednji postavljeni predlog naseg kolege @josip123 u prvoj, elitnoj i prvi postavljeni predlog u drugoligaskom blatu. Kakva simbolika, kakav romantizam, kakva prelepa poruka namenjena kolegama @nutrija @nuki01 i @nenosk … cccccc koji dolaze u zmijarnik zvani prva liga Poslednje Sanse. Pogledajte ovu poucnu lepoticu od screenshota Turska pobedjuje Poljsku po kvoti od 1,16 kosarka Da je sveta Poslednja Sansa pocela na vreme, ja bih imao vec devet pogodaka, iz devet pokusaja, a ova pobeda turaka bi mi bio deseti pogodak i uveliko bih vodio na tabeli sa skorom; ja pa prazno, a ostale poredjajte kako hocete. Cak sam nasao kod Mozzarta kvotu od 1,20 na pobedu turaka, a sto ne moze da se odigra ni u jednoj drugoj kladionici. Teorija kaze da kladionicarska kvota za neki mec predstavlja vizuelni oblik verovatnoce da ce se nesto desiti na utakmici. Ako je to zaista tacno, onda bih ja prognozirao u procentima da je verovatnoca da ce turci dobiti Poljsku negde oko 93,5% pa bi to i bila moja analiza za danasnji mec. Norveska daje vise od jednog gola Moldaviji i pobedjuje u kornerima po kvoti od 1,17 Deset sati sam gledao ponudu i nisam mogao da pronadjem jos jedan par za double. Spremajuci se za novu sezonu u Poslednjoj Sansi i pripremajuci se za moje nove neprijatelje u prvoj, elitnoj analizirao sam onog prevaranta, kolegu @nutrija kada je varao ceo Forum i postavljao one istorijske BetBuildere postavljajuci screenshotove tako sto ih je slikao dvadeset dana unapred. Eto, ovako bi izgledao jedan njegov predlog iz tih istorijskih njegovih lopovskih predloga, dakle Norveska daje vise od jednog gola plus pobedjuje u kornerima, samo sto sam ja ovo danas izabrao pa je kvota 1,17 dok bi kolega @nutrija to pronasao pre dvadeset dana po kvoti od 1,20 Hej @nutrija kao sto vidis, nase vecno prijateljstvo i postovanje prestaje danas. Dosta smo se ljubili u usta, dosta je bilo. Za dva dana se otvara Tema u prvoj, elitnoj ako se administratori opet ne predomisle, pa danas prestaje nase prijateljstvo. Od danas si moj najveci neprijatelj, kao i svi ostali, od danas si najveci prevarant kojeg je ovaj Forum ikada imao zajedno sa onim kolegom @unkdy U ovom trenutku ne bih mogao da se odlucim da li si ti vise varao sa onim tvojim screenshotovima slikanim dvadeset dana unapred kada si postavljao predloge da ce na utakmici Arsenala protiv Southamptona u sred Londona doci dupla sansa 1X i da ce na utakmici pasti barem jedan gol po kvoti od 1,20 kod velikog bet365 ili je ipak veci prevarant bio onaj @unkdy koji je isao u Aziju da nadje kladionice gde je gol Bayerna na utakmici mogao da se nadje po kvoti od 1,20. Dobrodosao u prvu, elitnu, svaka tebi cast, ali i tebi, kao i svima ostalima, zelim da patis tokom sezone, mnogo da patis.
-
-
Teme
Recommended Posts