Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

13. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2025/26 - 24.10. - 27.10. (Pet - Pon)

Recommended Posts

Pozivam sve natjecatelje 2. Lige Posljednje Šanse da postave svoj tip u 13. kolu iz  ponude u periodu od 24.10 do 27.10. Tema će biti otvorena 24h, do subote do 15:00h. Sretno svima.

@Goksim, @IzudinB, @Dejvid, @McGarrett, @ante16, @zeko1088, @pena29, @josip123, @prlito, @Ajnud, @misterija @darko56, @jansavc, @vjekos @ForzaItalia, @Leedsfan, @mesrine, @ara008, @furyshaa, @tome1993, @Kiks77, @mester, @zmaj6, @blacky44 @s256s9.

Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: 

bet36522betunibetWilliam HillBetfairpinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Toplo preporučujem svim natjecateljima da izdvoje nekoliko minuta i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2025/2026. Ona su nastala kao rezultat sugestija članova SvijetKladjenja foruma tijekom prošle sezone, na čemu se još jednom iskreno zahvaljujem.

Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

4.4. | Nogomet | Chelsea - Liverpool 1X (1.33) bet365

Primjer posljednja sansa.png

U sezoni 2025./2026. igrat ćemo ukupno 73 kola, a Prva i Druga Liga Posljednje Šanse završit će s 73. kolom 25. svibnja 2026.

Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja

Screenshot 2024-09-09 at 21.44.11.png

TABLICA

Kolega @majstorchina je diskvalificiran.

KLIKNI ZA POGLED NA TABLICU

Ukoliko uočite grešku na tabeli, javite mi se u inbox i sve ćemo ispraviti.

Screenshot_44.jpg

Nedjelja, nogomet, premiership

Arsenal - Crystal Palace, barem 5 kornera domacina, 1.20, bet365

Arsenal nakon velike pobjede protiv Atletica docekuje Palace koji je sinoc izgubio 0-1 od Aek-a i to ne grckog nego ciparskog majko moja. Ocekujem svakako da standardno cvrst i zategnut, ustiman Arsenal koji nikome ne daje nista i djeluje kao najbolji kandidat za titulu u ligi dode do barem 5 kornera sto bi po svim statistikama i morao. Samo u prva dva kola nije dosao do 5kornera a to je bilo protiv Uniteda gdje su rano zabili i povukli se, te kuci protiv novajlije Leedsa kojeg su nabili 5-0, a sve ostale susrete su isli debelo preko 5kornera cak i protiv puno jacih ekipa. Palace je ozbiljniji protivnik i sigurno ce se bolje braniti, i Glasner ce se sigurno orijentirati na cvrscu obranu i ne ocekujem da rano prime gol, nego tvrdu borbu sto ide u prilog tipu, mada i u svim drugim scenarijima vidim ovdje minimum 5 kornera domacih. Ukoliko ne naide nesto bolje, sretno mi bilo i onom tko me prati! :D

Screenshot_20251024_130327_Chrome.jpg

petak 24.10.>Football>Italy>Serie A> AC Milan – Pisa> Milan to win @ 1.32 Mozzart

Prvi protiv poslednjeg na tabeli, pravi dumb public bet. 
Po broju pikova publike dostigao Bayern od srede. Sta bi moglo da krene po zlu, da ovo ne prodje?

022.png

24.10. | FUDBAL | Milan - Pisa | Milan vodu na poluvremenu ili pobjeđuje na kraju meča (1.22) Mozzart

Milan u naletu dočekuje Pisu koji su zadnji na tabeli. Gost svakako može da bude težak protivnik, naročito ukoliko bude potcijenjen od strane domaće ekipe, ali pred domaćom publikom mislim da ovdje pobjeda ne bi trebalo da bude upitna uopšte i da će u Milanu pretegnuti motivacija da ostanu na vrhu tabele. 

Htio sam da pišem čistog keca i taman završio objavu, dolazi obavještenje da je kolega s256s9 napisao isto to hahah, tako da sam ja svoju preformulisao u pobjedu Milana na poluvremenu ili na kraju meča.

image.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use