Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

19. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2025/26 - 14.11. - 17.11. (Pet - Pon)

Recommended Posts

Pozivam sve natjecatelje 2. Lige Posljednje Šanse da postave svoj tip u 19. kolu iz ponude u periodu od 14.11 do 17.11. Tema će biti otvorena 24h, do subote do 15:00h. Sretno svima.

@Goksim, @IzudinB, @Dejvid, @McGarrett, @ante16, @zeko1088, @pena29, @josip123, @prlito, @Ajnud, @misterija @darko56, @jansavc, @vjekos @ForzaItalia, @Leedsfan, @mesrine, @ara008, @furyshaa, @tome1993, @Kiks77, @mester, @zmaj6, @blacky44 @s256s9.

Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: 

bet36522betunibetWilliam HillBetfairpinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Toplo preporučujem svim natjecateljima da izdvoje nekoliko minuta i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2025/2026. Ona su nastala kao rezultat sugestija članova SvijetKladjenja foruma tijekom prošle sezone, na čemu se još jednom iskreno zahvaljujem.

Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

4.4. | Nogomet | Chelsea - Liverpool 1X (1.33) bet365

Primjer posljednja sansa.png

U sezoni 2025./2026. igrat ćemo ukupno 73 kola, a Prva i Druga Liga Posljednje Šanse završit će s 73. kolom 25. svibnja 2026.

Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja

Screenshot 2024-09-09 at 21.44.11.png

TABLICA

KLIKNI ZA POGLED NA TABLICU

Ukoliko uočite grešku na tabeli, javite mi se u inbox i sve ćemo ispraviti.

Screenshot_26.jpg

prije 10 minute, furyshaa said:

Prepisati ću ovaj tip pobjede Njemačke i više od 1.5 gola na utakmici (1.20) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Screenshot_20251114_144859_WhatsApp.thumb.jpg.8354321559e66b1060790899e461d530.jpg

Reci nam kolega, zasto kada nemas svoj predlog prepisujes od Fitoza, a ne od mene, kada sam ja bolji od njega, sto pokazuje ovogodisnja i tabela svih vremena na nasem Forumu.

@LeonardoDrugi Vrlo je jednostavno. Pobjeda Njemačke i više od 1.5 gola mi je dosta dosta ljepša opcija od košarke (BAREM U MOJOJ GLAVI). Par puta sam pratio košarku i vazda su bile prave porođajne muke (pogotovo Zvezda i Partizan) a na kraju krajeva, draže mi je da padnem na Njemačkoj nego na Zvezdi ili Partizanu.

petak 14.11. 20:45 Football>World>World Cup 2026>Poland - Netherlands> dupla sansa X2 (ds X2) @ 1.21 Mozzart

Nisam neki ljubitelj reijndersa i ekipe ali igram ovde da nece izgubiti u warsawi veceras i time se dovesti u opasnost da se zavrsi u barazu za sp. kvota taman za ps.

mozz_01.png

Kvalifikacije za SP, nogomet,petak

Luksemburg-Njemačka F2

Njemačka mora dobiti 2razlike da par prođe.

Razmišljao sam prvo poluvrijeme pa možda drugo poluvrijeme,ali nekad zna biti prvo poluvrijeme bez golova ili pak povedu 4-0 pa ostane do kraja i 2.poluvrijeme padne. Igram hendikep,ali ako Nijemci ne dobiju 2 razlike,neka i padnem,citirao bih Lea u sličnim situacijama.

Screenshot_20251114_181007_Sporti.jpg

Subota 20:45 BiH-Rumunija 3,5+ kartona @1,26 22bet

Licno, poprilicno sam ubijedjen u ovaj tip i mislim da nisam bio sigurniji ni u jedan u ovih par godina koliko sam na forumu nego sad. Prosto, prva je utakmica protekla u… svemu, ukratko 😄 i pogurancem Makkeliea je BiH odnijela 3 boda iz Bukuresta. Fast forward, uprkos svemu u i oko saveza, i dalje ovisimo sami o sebi i iako kao i skoro svi sumnjam da ima vise od par promila sanse da se direktno prodje na Svjetsko, ova utakmica je prva od dvije historijske, kakve inace igramo par puta godisnje 😂

Salu na stranu, ta utakmica u Bukurestu je prosla s 8 zutih kartona, iako je sudio Makkelie koji nije lagan na njima. Kako i napisah, ozbiljan motiv BiH ima da uzme sva 3 boda i produzi ove promile nade barem do utorka i meca u Austriji, ali i Rumuniji je ovo biti ili ne biti jer u posljednjem kolu docekuju San Marino i ako ovdje izvuku barem X, a s pobjedom je to maltene i sigurno, oni ce igrati baraz za plasman na SP a mi ostati i bez te prilike. Dakle, svi imaju za sta igrati, mene od ovog nece odbiti ni to sto sudi moj stari dusman Michael Oliver, koji se razmase kad god ne igram utakmice koje sudi a zaboravi kartone kad ih igram, ne vidim nikakav nacin kako ovo moze ostati u underu bez obzira na tok utakmice, osim ako bude neko visoko vodstvo neke od ekipa sto bi bas bio SF 😄

IMG_6520.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use