Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

31. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2025/26 - 26.12. - 29.12. (Pet - Pon)

Topic will be automatically locked at 14:00

Recommended Posts

Pozivam sve natjecatelje 2. Lige Posljednje Šanse da postave svoj tip u 31. kolu iz ponude u periodu od 26.12 do 29.12. Tema će biti otvorena 24h, do SUBOTE do 15:00h. Sretno svima.

@Goksim, @IzudinB, @Dejvid, @McGarrett, @pena29, @josip123, @prlito, @Ajnud, @misterija @darko56, @jansavc, @vjekos @ForzaItalia, @Leedsfan, @mesrine, @ara008, @furyshaa, @tome1993, @Kiks77, @mester, @zmaj6, @blacky44 @s256s9.

Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: 

bet36522betunibetWilliam HillBetfairpinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Toplo preporučujem svim natjecateljima da izdvoje nekoliko minuta i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2025/2026. Ona su nastala kao rezultat sugestija članova SvijetKladjenja foruma tijekom prošle sezone, na čemu se još jednom iskreno zahvaljujem.

Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

4.4. | Nogomet | Chelsea - Liverpool 1X (1.33) bet365

Primjer posljednja sansa.png

U sezoni 2025./2026. igrat ćemo ukupno 73 kola, a Prva i Druga Liga Posljednje Šanse završit će s 73. kolom 25. svibnja 2026.

Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja

TABLICA

KLIKNI ZA POGLED NA TABLICU

Ukoliko uočite grešku na tabeli, javite mi se u inbox i sve ćemo ispraviti.

Screenshot_6.jpg

Nogomet, danas, premiership

Manchester United - Newcastle, bar 23 udarca, 1.25, bet365

United je sam po sebi ekipa u vrhu po broju udaraca, a protivnik je Newcastle koji se oslanja na brzu tranziciju i zaista vjerujem da danas na boxing day zajednickim snagama idu do barem 23 bilo kakva udarca, a tu se broje i oni Casemirovi van stadiona. Spomenuti je proslu tekmu propustio zbog kartona, a danas starta, no bez ozljedenog veznog partnera Fernandesa, glavnog kreatora i mozga ekipe. Da ne duljim puno, obzirom na sve prilike i danasnji dan, ocekujem otvorenu utakmicu i golove, no isao sam s ovim tipom za svaki slucaj da se osiguram u slucaju jos jednog cudesnog dana Lammensa ili Ramsdalea, jer to je moguce ali ono sto je po meni nemoguce je da npr sam Cunha ne pukne bar 5x tokom susreta a racunajuci i ostale, te nedostatke u obrani obje ekipe, pogotovo u Unitedovoj mislim da tip ne bi smio doci u pitanje. Da moram tipovati pobjednika,obzirom ba vjetrometinu u obrani Uniteda stavio bih Newcastle, a da moram tipovati strijelca Gordon definitivno (na penalu je, a ocekujem i penal), uz Woltemadea (opasan glavom na centarsut a toga ce biti) posto imam viziju o ludoj utakmici, a koliko je tocna vidjeti cemo. Takoder, zuti karton Heavena.

Sretno tko prati! 

Screenshot_20251226_141651_Chrome.jpg

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

A tek svima nama sto nece biti zao ako padnes, to ne mozes ni da zamislis.

Urekao si kolegu, bacio kletvu,pa je promijenio Kec siguran kao kuća(oštećena u potresu)u Egipat daje gol(siguran kao kuća obnovljena sredstvima Drzavnog fonda).

Usput,Leo,tvoj Monaco baš nije siguran kao kuća.

(Sad slijedi replika kojeg vraga mi drugoligaši znamo?!)

Sam si "uletio" u drugoligaško blato i budi spreman cipele uprljati.

prije 8 minute, pena29 said:

Ko god menja predloge, to je uvek dobar znak za sve nas ostale. Kada bilo ko menja predloge, to znaci da je nesiguran i da ima neke dileme, a tada se najlakse pada. A svaki pad bilo kojeg kolege sa Foruma je uvek jedan dan zivota vise za sve nas negativne i lose osobe.

Upravo se i ja borim sa demonima, pa razmisljam da promenim svoj predlog. Srce kaze jedno, stomak drugo, a razum trece.

prije 29 minute, Ajnud said:

“Dobar sef kuhinje je onaj koji ume da napravi dobar i skup ručak bez ničega , kada nema ništa u kuhinji. “

Lako je filozofirati onima koji već pogodili par za ovo kolo. Predlažem da se prebacimo u Dnevnu temu da ne opteretimo administratore-)

petak 26.12. 18:00 >Basketball>Europe>Euroleague>
Partizan Mozzart Bet - Maccabi Tel Aviv> Maccabi Tel Aviv +11.5 @ 1.26 bet365

Ovo sam ostavio u ponedeljak misleci da se igra juce pa kada sam shvatio gresku onda sam brze bolje obrisao.
"Nastavljam protiv partizana. Dolaze im ovi drugovi u seriji 4 pobede. Mogli su da se naviknu na BG klimu tako da ne ocekujem neki njhov raspad ovde. superbet ima +12.5 @ 1.22 tako da idem na to u zivotu kad vec ne moze za takmicenje."
Zanimljivo je da se linija od ponedeljka nije ni mrdnula, do evo sad sat pred tekmu nesto jedva ali na stranu partizana. Ocito je da sira publika ne deli moje raspolozenje kontra partizana. Mozda se ocekuje pozitivna reakcija na novog trenera. 
Umesto +10.5 od ponedeljka sad ima +11.5 na bet365 pa to uzimam najvise iz razloga da ovo sve ne propadne. a na superbet ima sad +13.5. cekao sam da vidim je li bi mozda mogao uhvatiti nesto slicno za takmicenje ali nista od toga.

b365_03.png

sb_02.png

prije 7 minute, pena29 said:

Lako je filozofirati onima koji već pogodili par za ovo kolo. Predlažem da se prebacimo u Dnevnu temu da ne opteretimo administratore-)

Od jednog gospodina nisam očekivala ovakvo spuštanje već podršku jer sam očito jedini ženski igrač, a komentar se odnosio na jednog puno , puno boljeg i elokventnijeg igrača od Vas. Ne brinite osim prolazecih parova više se neću referirati ni na što, vidim da ste jalni. Lp🎄🎄

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use