Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Pozivam sve natjecatelje 2. Lige Posljednje Šanse da postave svoj tip u 38. kolu iz ponude u periodu od 20.1 do 22.1. Tema će biti otvorena 24h, do UTORKA do 15:00h. Sretno svima.

@Goksim, @IzudinB, @Dejvid, @McGarrett, @pena29, @josip123, @prlito, @Ajnud, @misterija @darko56, @jansavc, @vjekos @ForzaItalia, @Leedsfan, @mesrine, @ara008, @furyshaa, @tome1993, @Kiks77, @mester, @zmaj6, @blacky44 @s256s9.

Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: 

bet36522betunibetWilliam HillBetfairpinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Toplo preporučujem svim natjecateljima da izdvoje nekoliko minuta i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2025/2026. Ona su nastala kao rezultat sugestija članova SvijetKladjenja foruma tijekom prošle sezone, na čemu se još jednom iskreno zahvaljujem.

Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

4.4. | Nogomet | Chelsea - Liverpool 1X (1.33) bet365

Primjer posljednja sansa.png

U sezoni 2025./2026. igrat ćemo ukupno 73 kola, a Prva i Druga Liga Posljednje Šanse završit će s 73. kolom 25. svibnja 2026.

Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja

TABLICA

KLIKNI ZA POGLED NA TABLICU

Ukoliko uočite grešku na tabeli, javite mi se u inbox i sve ćemo ispraviti.

Screenshot_33.jpg

Objavljeno

Srijeda, nogomet, LP

Bayern M. - St.Gilloise, bar 3 gola, 1.30, PSK

Kada sam pripremao tip ova mi je utakmica bas visoko kotirala i samo sam cekao da izbace ponudu sa udarcima. Docekao sam i to ali margine i kvote su sou (iako mislim da prolaze) pa sam od tog odustao, stoga je jednim pogledom vec jasno sta ovdje ocekuju kladionice. 3 gola u zbroju ne volim igrati u PS, i mislio sam postavljanje tipa (vjerojatno nekog drugog) ostaviti za sutra, no bas me vuklo, i kad vidim da je to vec stavio kolega prvoligas, i kad vidim sta bookmakeri ocekuju po margini za udarce i golove, pa tko sam onda ja da se oko ovoga premisljam. Zna se tko je gazda Uniona (i Brightona i skotskog Heartsa za one koji ne znaju), kako igraju, i koliko golova je do sad bilo u LP na njihovim tekmama a o Bayernu da ne pricam. Ukratko, na prvu djeluje da ce 7 golova pasti i to do poluvremena, cak i da ce Union zavaliti jednog iz kontre, a na drugu, ne volim igrati vise od 2.5 gola u PS, tako da, neka stoji ovo, a ukoliko me nesto privuce vise, lako cu promjeniti, no trenutno je ovo broj 1.

Screenshot_20260121_132647.jpg

Objavljeno

utorak 20.01. 20:30 >Basketball>Europe>Euroleague>
Bayern - Partizan Mozzart Bet> Andreas Obst: 2+ Threes Made @ 1.23 bet365

Obst ubacuje bar 2 trojke partizanima.
Evo malo stats za EL. 64 od 159 sutnutih (40.3%) iz 22 tekme, ili 2.91 od 7.23 prosecno. ali zato na svom parketu 40 od 87 iz 11 ili 3.64 od 7.91 (46%) kada se uproseci.

b365_05.png

Objavljeno

20.01.2026.g.| NCAAF | 01:30h Miami Florida-Indiana           2         1,31            bet365

tiket.png.650d48c5ae9647320f2687dec8cb1240.png

(Koeficijenti 19.01.2026.g. u 17:11 CET)

Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno

21.1. | FUDBAL | Chelsea vs Paphos 1/1 (1.43) Mozzart

Čelzi konačno pobijedio u domaćem prvenstvu i u dobrom raspoloženju čekaju znatno slabijeg protivnika prekosutra u Ligi Šampiona, te mislim da sve osim jakog starta domaćih i ubjedljive pobjede, uključujući i to da vode na poluvremenu, bi bilo veliko izneenađenje.

image.png.ee70d35959d0b0fded5dcf6fd7589606.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use