Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 22.03.2015.


Goksim

Recommended Posts

Kao prvi dobrodošli na novi, redizajnirani i znatno bolji, forum i portal SvijetKladjenja. Stranica je zamrla zadnjih godinu dana, što zbog mojih privatnih obveza, što zbog drugih razloga. Sve je redizajnirano, napravljeno znatno funkcionalnije i bolje, i naravno filozofija ostaje ista, a to je da je sve APSOLUTNO BESPLATNO, te da je cilj portala i foruma naći što kvalitetnije analize i parove, te zaraditi što više novaca na kladionici  ;)


 


Oni koji me duže prate znaju za neke od mojih listića i dobitaka, koje sam nekad objavljivao na forumu, a zadnje vrijeme iz više razloga to sve rijeđe radim, međutim dio sredstava sam preusmjerio kako bi imali potrebne licence za portal i forum koji su napravljeni na odličnim platformama, te se nadam da djelite moje oduševljenje.  ;) 


 


Inaće, na forumu je integriran i CHAT s ciljem komentiranja utakmica, kao pomoć za LIVE KLAĐENJE, te mjesto gdje se korisnici foruma mogu družiti kada požele. Naravno, molim sve da poštuju pravila foruma.


 


Molim sve da budu aktivni te podijele svoja razmišljanja i informacije o utakmicama. Također pozivam sve posjetitelje da se registriraju, svatko je DOBRODOŠAO, te smo jači što nas je više  ;)


 


http://www.svijetkla...ection=register


Link to comment
Share on other sites

Greška u Tonybet kladionici.. Daju hendikep na domaćina s granicom 24,5 po 1.87, a u većini kladionica je granica 30 poena uz takav tečaj.
http://www.oddsportal.com/basketball/europe/vtb-united-league/nizhny-novgorod-krasnye-krylya-MBfKJl6N/#ah;1;-24.50;0

 

Basketball » Europe » VTB United League

Nizhny Novgorod - Krasnye Krylya
Today, 22 Mar 2015, 15:30
TIP: 1 (Asian handicap -24.5 , FT including OT)
7 out of 7 users predict this (100%)
Average ROI of users who predict this: 6.66%

Tonybet link na događaj: https://tonybet.com/event/622237

 

Sretno! :)

Link to comment
Share on other sites

16:50 Kolding (-4.5) - Zagreb 1 @ 1.85

 

Nema tu previse filozofije , Kolding mora nadoknaditi 5 razlikeiz zagreba...rekao sam vec sinoc zagreb doma i u gostima nije ista momcad...

 

Ta obrana nije tako cvrsta kao u areni , sa druge strane kolding je totalno podbacio nesto kao i vardar kod wisle te ce danas ici totalno nabrijani i punom snagom...zagreb  je imao 8 razlike nakraju je ponestalo snage i koncentracije te je kolding jako zadovoljan sto je izgubio samo 5 razlike sto govore i njihova zadovoljna lica nakon utakmice u areni...

 

Danci su puno iskusnija ekipa sa prekaljenim Hvidtom na golu imaju puno prekaljenim reprezentativaca te mislim da nece propustiti ovakvu sansu koju im je zagreb dao svojim greskama...

danci doma igraju brzo na eksplozivnost te ce ganjati nase decke 60 min.ocekujem rutiniranu pobjedu kao i vardar . Sretno svima!!!

Link to comment
Share on other sites

halep-jankovic 1 u super tipovima se moza naci po kvoti 1,40 sto je prihvatljivo, halep iako nije u top formi po meni dosta kvalitetnija od jankovic koja je iznenadila sve plasmanom u finale i misljenja sam da halep ovo uzima danas

 

sulivan-trump 1 1,50 raketa pomeo sve protivnike do finala binghama sinoc posebno a vjerujem da nista bolje nece proci ni trump danas, po ovoj kvoti moram odigrat na sulivana

 

jos cu probati 

napoli 1

laboral kp2

zaragoza kp1

Link to comment
Share on other sites

Kastela - Dubrava 2 (2.10) Na bet365
Neznam kako moze bit tako visoka kvota na dubravu. Kvalitetniji su i bore se za naslov, ali mozda postojo sansa da puste kasteli jer se bori za opstanak ali ne vjerujem.

Cluj - Petrolul
Prije 2-3 tjedna sam igrao protiv Cluja doma ali su igrali protiv Pandura koji su isto jako losi. Mislim da ih Petrolul mora razbit a kvota je velika svugdje 2.20 odprilike

Link to comment
Share on other sites

Liverpool(zžk5,5)-ManUtd  SS ima over 1,85 što je ok?!

 

http://www.svijetkladjenja.com/analize/liverpool-manchester-united-premier-league-22-3-2015/

 

Napomena: Zemaljske odnosno obične kladionice eventualni crveni karton ne računaju kao dva kartona, pa stoga ovu okladu ne sugeriramo uplaćivati u tim kladionicama budući da pravila kladionice ne idu na ruku okladi za više kartona, odnosno šanse su puno veće ako istu okladu uplatimo kod npr. Bet365 kladionice.

Link to comment
Share on other sites

Mainz - Wolfsburg više od 2.5 gola (1.65)

 

Mainz u zadnjih 5 nastupa je uvijek postizao najmaje 2 pogotka, dok je Wolfsburg jedna od najefikasnijih momčadi nakon zimske stanke, a što je važno zabijaju u gostima i kod kuće. Jedina stvar koju ne treba zaboraviti je da su igrali EL, pa moguće da će biti malo iscrpljeni, ali imaju pogotovo ofenzivno vrlo jak kadar (vraća se  i Perišić).

 

Fenerbahce - Besiktas 1 (1.80)

 

Fener nije previše uvjerljiv ove sezone, ali imaju veoma iskusan kadar i pobjedom mogu do vrha. Doma pobjeđuju (nisu uvjerljivi), ali s druge strane je Besiktas koji je u gostima veoma loš. Umorni su od EL, a vjerojatno i razočarani nakon ispadanja od Bruggea. Besiktas igrom kakvu je prikazao u četvrtak teško će parirati Feneru. Očito je da su  vrlo iscrpljeni od ritma EL/ Tursko prvenstvo, te konstantno padaju u drugom dijelu. Iako je ovo derbi pa je sve moguće, Fener bi tebao slaviti.

Link to comment
Share on other sites

Smith John Patrick   Dancevic Frank

 

http://awesomescreenshot.com/0014oshe71

 

Evo ovo je moja prva objava mog prijedloga, pa ne cu puno duljiti. U Kanadskom Drummondville challengeru sastaju se domaći redstavnik Dancevic i Australac Smith. Razlika u reikingu je 30tak mjesta na ATP ljestvici. No Dancevic pamti i bolje dane kada je igrao vaznu ulogu u top 100(bio 66. igrac svijeta) dok je Smith kao nerazvijen talent u kaljenju te mu je svakako ovao jedan od najvecih rezultata karijere, igranje finale CH-a u Kanadi. U ovom trnentku sve ide na stranicu Franka. 

 

http://awesomescreenshot.com/0964osi706

Oba igraca dolaze na ovaj CH nakon Indian Wellsa i kvalifikacija. Razlika u kvaliteti se i vidi iz te činjenice da je Smith ispao u 1. kolu kvalifikacija dok je Dancevic prošao kvalifikacije i izgubio od Dolgopolova. Dancevic je na ovom turniru izgubio smao jedan set i to od Wolmarans, s druge strane Australac je s puno muke prosao Nguyena, Fallu i Kinga dok je jedino "lakše" bez izgubljenog seta dobio Gigounona. 

 

Dakle zakljucak. Dancevic je igrac sa puno više iskustva, trenutno je u boljoj formi, te igra na domačem ternetu u svojoj "domovini" što bi trebao biti dovoljan razlog za pobjedu. A koeficjent na pobjedu od 1,60 uopcem nije loš! Uz To spomenuo bi da se radi o igracima dobrih servisa, pa uz taj tip, nekako over 9,5 prvi set mi se cini isto izgledan. 

Link to comment
Share on other sites

 

Pih od kada nisam bio ovdje... :D

Szolnoki-Cedevita (ki) 2 1.47
Szged-Lowen 2 1.38
Kolding-Zagreb 1 1.20

 

Cedevita je svakako kvalitetnija ekipa od Mađara a danas imaju i motiv više. Danas se igra posljednje kolo regularnog dijela ABA lige a računica je jasna, Cedevita mora dobiti Szolnoki da bi izbjegla Crvenu Zvezdu u polufinalu, znači pobjedom idu na treće mjesto i na pobjednika duela Budućnost-Partizan. Kvalitetniji su i mislim da će to i prikazati večeras.

Szged je napravio veliki podvig u Njemačkoj prošli tjedan pobjedivši Lowena sa čak 4 razlike. Lowen je loše ušao u utakmicu i već nakon 15 minuta bili su na -5, ipak se vraćaju u utakmicu i na poluvrijeme odlaze sa prednosti. U drugom poluvremenu smo imali sličnu situaciju kao u prvome poluvremenu, Lowen opet pada u igri što Szged i koristi. Nijemci su jača ekipa i siguran sam da ne mogu ponoviti onakvu utakmicu. Szged je dobar ali su oni jedno koplje ispod Lowena koji će danas jurišati pobjedu sa što većom razlikom. Mislim da bi u ovoj utakmici trebao Groetzki u over.

 

Kolding je u Zagrebu odigrao očajnu utakmicu a -5 iz te utakmice je blago za njih. Gubili su i po 9 razlike, Zagreb ih je ubijao odličnom obranom a pripomogao im je i očajni napad gostiju. Danas je drugačija priča, Danci love razliku, Zagreb je dosta lošiji u gostima nego u svojoj dvorani i sigurno će im biti teško. Imali su veliku priliku prošlu utakmicu riješiti sve ali opuštanjem pred kraj su dopustili Koldingu povratak u borbu za prolaz. Mislim da Kolding danas dobija, a nadam se da će Zagreb ukupno proći.

 

Zanimljiv par mi je i Ivanov over 14,5. Najbolji igrač Levskog, danas nas očekuje opuštena utakmica sa dosta poena i mislim da bi trebao preći.

Link to comment
Share on other sites

Za sad danas fantastičan dan...

 

Hull - Chelsea 2 (1,45)

 

Ovo ću odigrati uz ranije navedeni par na kartona za clasico. Chelsea je doživio debakl u Ligi Prvaka ali suvereno koracaju predvođeni Mourinhom prema tituli. Vjerujem da Mourinho zna kako pobjediti u ovakvo utakmici, postave su objavljene, Costa je u napadu i sastav Chelsea izgleda vrlo dobro, a nakon katastrofe sa PSGom, te samo boda protiv Southamptona,  vjerujem da će igrači biti puni motivacije i doći do tri boda...

 

Hull će igrati koliko im Chelsea dopusti, vjerujem da će ostati u ligi ali teško će do bodova protiv budućeg prvaka. 

Link to comment
Share on other sites

Za sad danas fantastičan dan...

 

Hull - Chelsea 2 (1,45)

 

Ovo ću odigrati uz ranije navedeni par na kartona za clasico. Chelsea je doživio debakl u Ligi Prvaka ali suvereno koracaju predvođeni Mourinhom prema tituli. Vjerujem da Mourinho zna kako pobjediti u ovakvo utakmici, postave su objavljene, Costa je u napadu i sastav Chelsea izgleda vrlo dobro, a nakon katastrofe sa PSGom, te samo boda protiv Southamptona,  vjerujem da će igrači biti puni motivacije i doći do tri boda...

 

Hull će igrati koliko im Chelsea dopusti, vjerujem da će ostati u ligi ali teško će do bodova protiv budućeg prvaka. 

 

Chelsea vodi 2:0 nakon 9 minuta igre  :)

 

EDIT: 2:2 nakon 28'minuta igre... dobra i zanimljiva utakmica

 

EDIT: 3:2 za Chelsea FT

Link to comment
Share on other sites

Mainz - Wolfsburg više od 2.5 gola (1.65)

 

Mainz u zadnjih 5 nastupa je uvijek postizao najmaje 2 pogotka, dok je Wolfsburg jedna od najefikasnijih momčadi nakon zimske stanke, a što je važno zabijaju u gostima i kod kuće. Jedina stvar koju ne treba zaboraviti je da su igrali EL, pa moguće da će biti malo iscrpljeni, ali imaju pogotovo ofenzivno vrlo jak kadar (vraća se  i Perišić).

 

Fenerbahce - Besiktas 1 (1.80)

 

Fener nije previše uvjerljiv ove sezone, ali imaju veoma iskusan kadar i pobjedom mogu do vrha. Doma pobjeđuju (nisu uvjerljivi), ali s druge strane je Besiktas koji je u gostima veoma loš. Umorni su od EL, a vjerojatno i razočarani nakon ispadanja od Bruggea. Besiktas igrom kakvu je prikazao u četvrtak teško će parirati Feneru. Očito je da su  vrlo iscrpljeni od ritma EL/ Tursko prvenstvo, te konstantno padaju u drugom dijelu. Iako je ovo derbi pa je sve moguće, Fener bi tebao slaviti.

 eo  ga pade wolfs  valjda ce fener proc 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use