Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 15.4.2015.


Goksim

Recommended Posts

Analize sa SK portala

 

 

Paris SG - Barcelona (GREŠKA KLADIONICE I OGROMAN VALUEBET!!!)

Ovdje se definitivno radi o valuebetu tj. krivo postavljenoj granici od strane kladionice, a k tome i previsokom koeficijentu... ;)

http://www.svijetkladjenja.com/analize/paris-sg-barceolna-lp-15-4-2015/

 

 

Porto - Bayern Munchen

http://www.svijetkladjenja.com/analize/porto-bayern-munchen-lp-15-4-2015/

 

 

Također pozivam sve članove i posjetitelje da postave svoju prognozu, jer mogu samo dobiti...  I da, ako netko dobije glavnu nagradu, dužan mi je pivo  ;)

 

Glavna nagrada je Škoda Superb40.000€, Ipad mini 3 i druge razne nagrade.  (pravila na http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/2777-sportingbet/#entry20682)

 

SP U HOKEJU PROGNOZA

 

gXJswvl.png

Link to comment
Share on other sites

Robredo-Granollers 1 1.35 SS

U drugom kolu Mastersa u Monte Carlu snage će odmjeriti Robredo i Granollers. Tommy Robredo trenutno je 20. tenisač svijeta. Sezonu je započeo na AO gdje predaje kod rezultata 3:2 za njega i pauzira mjesec dana. Vraća se u Sao Paulo gdje je imao težak ždrijebi ispada u osmini od Almagra 7:6 7:6. U Riu bez većih problema dobija Ymera, ali zatim igra možda jedan i od najgorih mečeva u karijeri protiv Haider Maurera i ispada lagano sa 3:6 2:6. U Buenos Airesu dobija Oliva, a zatim ispada opet od Almagra sa 2:0. Na IW dobija Golubeva, zatim pravi iznenađenje izbacivši Dimitrova, a u osmini finala ispada od Raonića. U Miamiju je ispao u prvome meču od Dolgopolova u tri seta. Ni ovdje ga ždrijeb nije mazio jer je u prvom kolu za protivnika dobio uvijek neugodnog Seppia. Tommy dobija prvi set 6:3, Seppi je dosta prijetio i u tom setu ali u drugom još pojačava i uzima ga sa 6:1. Seppi je i u trećem setu imao 4:2 ali Robredo se nije predavao i sa odličnom igrom na kraju meča uzima 4 vezana gema i prolazi dalje. Marcel Granollers Pujol trenutno je 63. tenisač svijeta. U Chennaiu ispada u prvom kolo tj predaje Haider Maureru u trećem setu, na AO ispada od Simona u drugom kolu. U Zagrebu je za sada odigrao turnir sezone, dobio Melzera, Sijslinga i Dodiga a ispao u polufinalu od Seppia. Nakon toga slijedi crna rupa od 2 mjeseca. Gubi redom od: Stakhovskog u Rotterdamu, Matoševića u Acapulcu, Johnsona na IW, Chunga u Miamiju (tu tek uzima set) i prošli tjedan predaje Džumhuru u Casablanci. Na ovom turniru napokon prekida taj niz pobjedom nad Mannarinom 6:3 6:0. Iako bi po rezultatu rekli da je odlično igrao, realno gledajući nije odigrao ništa posebno. Mannarino je jako loše izgledao na terenu, poslije je izjavio da je imao velikih problema i da nije htio otkazati u zadnji tren. Iako ove sezone ni Robredo nema nekih rezultata, imao je jako teške protivnike i svi porazi osim onaj protiv Haidera su opravdani. Sa druge strane Grana igra očajno, ovdje je imao i malo sreće sa ždrijebom i stanjem protivnika. Inače mi je jedna od mržih tenisača, pimpler teški a upravo to odgovara Robredu koji ima igru za takve tenisače. Robredo inače igra jako dobro u MC-u kroz godine, dok je Grana samo dva puta došao do drugoga kola i nikada nije prošao dalje.

 

Barcelona-Olympiakos (ki) 1.35 Marathon

Barcelona i Olympiakos večeras igraju prvu utakmicu četvrtfinala Eurolige. Barcelona se očekivano našla ovdje, oni su i jedni od glavnih kandidata za naslov. U prvoj fazi natjecanja završili su na prvome mjestu ispred Fenera, Panate, Milana, Turowa i Bayerna. Upisali su 9 poraza i samo 1 poraz, od Fenera na produžetke. U top 16 su završili na drugome mjestu iza svojih najvećih rivala Reala, a ispred Maccabia, Panate, Albe, Žalgirisa, Zvezde i Galate. Barca po meni ima finu ekipicu počeviši od Tomića, Navarra, Doellmana, Pleisa, Olesona itd. pa sve do mladoga Hezonje. Barceloni u goste večeras dolazi uvijek neugodni Olympiakos. Grci su svoj put započeli u grupi D u kojoj su završili na prvome mjestu ispred Zvezde, Laborala, Galate, Neptunasa i Valencije. U top 16 su završili na trećem mjestu iza CSKA i Fenera a ispred Efesa, Laborala, Milana, Unicaje i Novgoroda. U posljednje vrijeme nisu baš uvjerljivi, tj. u ligi jesu a u Europi malo manje. Spanoulis, Hunter, Lojeski, Dunston, Printezis, 'rvatima Lafayette.. mogu svakome napraviti problema. Ipak, danas očekujem pobjedu Španjolaca. Što se ozljeda tiče, kod Barce je upitan Doellman, a kod Olya Spanoulis i Hunter. Ako kod Grka spomenuti ne budu igrali, Barcelona ne bi trebala imati problema ali i ovako očekujem pobjedu. Ove sezone su gubili skoro sva malo jača gostovanja osim kod Fenera. Barca igra jako dobro u svojoj dvorani, mislim da neće kiksati odmah u prvoj utakmici jer će biti problema to nadoknaditi, znamo kako se igra u grčkim dvoranama.. Sve u svemu mislim da Barca dobija prvu utakmicu u seriji.

 

Crvena Zvezda-Partizan 1 1.40 SS

Kako sam pisao jučer analizu o istom paru, kopirat ću njen prvi dio.
Jedan od najvećih derbija u sportu je ovaj između Zvezde i Partizana, a upravo se ove dvije ekipe susreću u polufinalu ABA lige. Što se Zvezde tiče oni su drugi svijet ove sezone u ABA ligi. Prelagano su osigurali prvo mjesto što je ove sezone još važnije radi prednosti domaćeg terena. Ove sezone su se pokazali i u finome svjetlu u Euroligi, nekoliko dobrih ekipa je padalo ove sezone u Beogradu. U ABA ligi su skinuli i rekord po utakmicama bez poraza. Regularni dio su završili na prvome mjestu sa 24 pobjede i 2 poraza. Za protivnika će večeras imati ljutitog rivala, Partiza. Crno beli su loše ušli u sezonu, sjećam se da su imali mislim jednu pobjedu u 8-9 utakmica, ali su se počeli dizati oko nove godine. Tada su imali 10 vezanih pobjeda, a taj niz prekinula je upravo Zvezda. Na kraju su odlučivali sami o svojoj sudbini točnije hoće li igrati protiv Zvezde ili Cedevite ali su izgubili u posljednjem kolu od Budućnosti i tako idu na Zvezdu. Jučer je prvu utakmicu dobila Zvezda sa 73:64. CZ je odlično ušla u meč i odmah stvorila dvocifrenu razliku ali brzo dolazi do pada u igri što koristi Partizan i vraća se u utakmicu. Nakon „gonjanja“ u trećoj četvrtini Partizan dolazi na samo -1 ali Zvezda opet radi solidnu seriju i na kraju bez problema završava utakmicu. Igram pobjedu kao i jučer. Zvezda je po meni kvalitetnija ekipa, posebno u svojoj dvorani dok kod Partizana može biti svašta. Jučer je bilo nekoliko padova u igri i malo opuštanja, očekujem danas da odrade posao barem malo lakše nego jučer.

 

Vjerojatno ću napraviti jedan tiket košarke kao jučer samo ću uz Zvezdu umjesto Fenera i CSKA staviti Real i Barcu, a teniski bi trebao biti Robredo + Bautista.

Link to comment
Share on other sites

Cela javnost ce danas biti uz jedan od derbija cetvrt-finala Champions League PSG-Barcelona neki od bitnih igraca nece da nastupe veceras za PSG nece biti tu suspendovani: Aurier, Ibrahimovic, Verratti te povredjeni Luiz i Motta. Barcelona nece moci da racuna na suspendovanog Alves-a i povredjenog Vermaelen. U dosadasnjem delu takmicenja dali su ukupno 31 gol (PSG 13; Barcelona 18) tako da ja predlazem over 1.5 goals.

 

Sto se tice druge utakmice izmedju Porto-Bayern-a, Bayern je poprilicno desetkovan neigranjem  Alaba-e, Benatia, Javi Martinez, Ribéry, Robben, Schweinsteiger, Starke nije da Bayern nema tim koji moze da pobedi Porto nego mislim da nece da jurisaju na pobedu po svaku cenu. Ja tu predlazem under 2.5 goals. I jos nesto Portu je upitan Martinez i Tello. Srecno!

Link to comment
Share on other sites

Lyon, Genoa, Maribor, Troicki, Monfils

 

Izbaci uljeza :D 

 

Lyon ima priliku barem privremeno izboriti vrh ljestvice(imat ce utakmicu vise od PSG-a i 2 boda vise). Genoa igra protiv Parme koja je dvije tekme dobila defakto ni krivi ni duzni, Parmi je prvi cilj trenutno spasiti klub od zatvaranja a ostanak u ligi je ipak realno nemoguc. Maribor je najbolja momcad u Sloveniji(vjerovatno i regiji), protiv koga god igra ako je pravi pobjeđuje. Troicki igra sasvim solidno ove godine, Isner nikad nije niti nikad nece dobro igrati na prašini, to mi je dovoljno. Monfils igra takoder odlicno na zemlji gdje svojim klizanjem i eksplozivnim kretanjem ima daleko vece mogucnosti nego na hardu, ima 2:0 u H2H-u s Dolgom, jednostavno kvalitetom i borbenoscu mora to. 

Link to comment
Share on other sites

Dubl; po meni vrlo dobar,i osobno sam ga odigrao za jedan dosta solidan ulog tako da sretno ako tko isprati  :rolleyes:

 

1.Porto-Bayern Munchen (H1:0) 1 (1.80)

2.Nottingham-Watford X2 (1.30)

 

O prvom paru svi znaju sve tako da neću biti posebno opširan..Moj tip za ovu utakmicu je da Porto neće izgubiti sa više od jednog gola razlike,Porto je jedna kvalitetna ekipa,imaju dobro igrače na svim pozicijama,od obrane do napada i svi su igrači izrvrsno tehnički potkovani..Bayern-u nedostaje par važnih prvotimaca tako da mislim da im ovaj Porto koji je u dobroj formi na svom Dragau može pružiti dobar otpor i ovaj dvomeč učiniti dosta zanimljivim.

Bayern je klasa za sebe,također su u dobroj formi ali večeras mislim da će se morati dobro namučiti kako bi ostvarili pobjedu,a teško da će ona s obzirom na izostanke,kvalitetu Porta i gostujući teren na kojem će atmosfera sigurno biti užarena što će donijeti još jedan vjetar u leđa Portu bit 2+ razlike.

 

2.Dvoboj Engleskog Championshipa između desetog Nottinghama i četvrtog Watforda.Za domaćine ova utakmica nije od nekog velikog rezultatskog značaja jer oni do play  off-a ne mogu,nalaze se tu negdje na sredini tablice tako da ni nazad ne mogu sigurno,još su i u lošoj formi,u zadnjih 5 utakmica imaju samo 1 pobjedu,3 poraza i 1 remi.U prošlom kolu su poraženi na domaćem terenu od 16.-te ekipe lige sa 1:0.

Za Watford vrlo važna utakmica jer oni se bore za play-off, a  ta borba je dosta gusta i svaki bod je iznimno važan.U dobroj su formi,upisali su dvije pobjede zaredom,a u zadnjih 10 tekmi imaju samo 1 poraz i 2 remija..

U gostima igraju dobro i u zadnjih 10 gostujućih tekmi imaju 3 poraza,2 remija te dobrih 5 pobjeda.Po svemu što znam o ovom paru mislim da bi ovaj dvoznak trebao lagano doći.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav ljudovi... :)

PEYA/SOARES - KOHLSCREIBER/MAYER 1 1.45

Kohlschreiber je upravo zavrsio iscrpan mec protiv Bautiste u 3 seta... Nisam siguran da ce skupiti snage za jos jedan maraton protiv zemljasa... Mayer iako se tek vratio na terene igra dobro ali nije uigran u parovima kao sto su njihovi protivnici...

Link to comment
Share on other sites

Evo po meni solidnih oklada za danas.

Najsigurnije mi djeluju Onnereds - Skovde 2 (1.35), Nantes - Tremblay over 54-55,5 (1.70) te pobjeda Portoroža protiv Polzele, gdje gosti dolaze bez dva najbolja igrača (košarka, bilo 1.40 kod nas pa pada prema 1.20).

Odigrao sam i PSG - Barcelona više od 3,5 zaleđa po 2.05 u Unibetu po analizi sa stranice. :)

x4ahTB8.png

590w2qD.png

Link to comment
Share on other sites

 

CSM Bucuresti-Constanta 2 1.90 bet365

 

U pitanju je rukomet, playoff rumunjskog prvenstva.  Čini se da Bukurešt financijski propada. Vlasnik vodi i muški i ženski klub, duguje se dosta plaća igračima a klub je dužan preko 4 milijuna eura. Kada to sve izuzmemo opet je Constanta bolja ekipa. Igrali su prije 3 tjedna u ovoj istoj dvorani i tada je Constanta slavila 25:21. Do sada su međusobno igrali pet puta u ovoj dvorani i Constanta je svaki put slavila.

Link to comment
Share on other sites

 

Evo nešto za probati:

Sema-Siegemund 1 9.28 pinnacle

 

Radi se o sljedećem, Siegemund je otkazom Voegle upala u kvalifikacije za WTA turnir u Stuttgartu, a kvale počinju u subotu. Puno joj je isplativije ići na kvalifikacije, em radi bodova em radi love. Put je dug, preko 7500 km tako da ako danas dobije mora ostati barem do petka što znači da će teško otići u Njemačku. Ovo je sve pod uslovom da se njoj ide tamo ali ne vidim razloga zašto ne, po meni vrijedi probati.

Link to comment
Share on other sites

Jako zanimljiva vijest danas je potresla svijet nogometa...

http://www.svijetkladjenja.com/vijesti/sok-u-dortmundu-klopp-odlazi-na-kraju-sezone/

 

Naravno da su kladionice već ponudile i klađenje na to gdje će Klopp nastaviti karijeru. Budući da sam uvjeren da je Pellgerini bivši u Manchester Cityju te da će biti sretan ako na klupi dočeka i kraj sezone, najvjerojatnija Kloppova destinacija je upravo Manchester City. Drugi ozbiljniji kandidat, u što osobno sumnja, je Ancelotti.

 

Unibet daje 2,25 da će Klopp 1.9.2015. biti na klupi Manchester Cityja što mi se čini kao dobra oklada te vjerujem da će koeficijent pasti...

 

1KU9fFn.png

Link to comment
Share on other sites

jel mi neko sa bet365 ko je dulje tamo moze obajsniti sta cu ovi yankee oklade i treble itd? 

 

Ukratko sistemske oklade. 

 

jIYngBr.png

 

Za primjer sam odabrao 5 parova. Ako igraš 5 folds (u zagradi ti je 1x) i to znaći da igraš jedan listić gdje svih 5 parova mora biti pogođeno. Dakle, normalan listić. Ako igraš 4 folds, to je sistem gdje 4 para treba pogoditi, treble 3/5, double, dva para itd. Broj u zagradi tj. 10x, 5x i sl. govori koliko listića je u kombinaciji

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Posto sam video dva komentara ( jedan tuzan drugi  zbunjen) pa da pojasnim: Prvo  nisam prodao  zenu  i  odigrao ovo ( kao  sto preporucuje ponekad "strucnjak za sisteme") vec sam uplatio  nesto manje od 10e. Drugo,  Srbija u  basketu  3x3 dominira skoro  kao  Amerikanci kad posalju ozbiljan tim( kosarka) Za Djokovic ,mislim  da ima otvoren put do  finala a tu je sve moguce.
    • Danas cu se drzati ukupne kvote samo do 1,30 sto ako niste pohlepni, moze da bude sasvim pristojna kvota, a ako jeste, moze biti dobra osnova za narodni ili seljacki tiket, pa mozete sebi da dodajete jos pet, deset, trideset ili vise utakmica u zavisnosti od toga koliko metara zelite da bude dugacak vas tiket. Crvena Zvezda vs Mladost, srpsko prvenstvo, jedinica kao kuca, kvota 1,10 Usa vs Srbija, muska kosarka, Olimpijske Igre, jedinica, kvota 1,10 Paok prolazi dalje Borca iz Banja Luke, Liga Prvaka, kvota 1,08 (sreda) Ukupna kvota 1,30 Ja ove kvote, da sam vlasnik kladionice, ne bih ni dozvolio da se odigraju u mojoj kladionici. O Crvenoj Zvezdi u srpskom prvenstvu ne zelim ni da trosim tastaturu, ali samo da kazem ostalim kolegama sa Foruma, da je ovo tripla za kolege kojima pohlepa nije ostetila razum. Pohlepne kolege mogu umesto ciste jedinice na Zvezdu, dodati pobedu Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, i vec ce vam ukupna kvota skociti na 1,45 a da ne govorimo o nekim kombinacijama da ce Zvezda dati vise od gola, da ce prva postici gol na utakmici, da ce pobediti u kornerima, ili (mozda) i pobediti iz poluvremena. O amerima i srbima na Olimpijskim Igrama cu napisati nekoliko recenica na kraju posta, a da Paok prolazi Borca sam stavio u ovaj dobitni tiket samo da rezervisem ovu kvotu dok nije jos vise pala. Ko ima dovoljno maste, a previse pohlepe u sebi, moze ove predloge izmeniti, pa recimo dodati jedinicu na Malme protiv Siriusa, svedska prva liga po kvoti od 1,25 i vec cete dobiti ukupnu kvotu od 1,65. A ako zelite jedinicu na Malme i pobedu Zvezde samo da ne bude rezultatom 1:0, onda cete dobiti ukupnu kvotu od 1,81 (pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, jedinica na amere, Paok prolazi dalje i jedinica na Malme). Da ne govorim da ako mislite da kada reprezentacija Usa vec pobedjuje Srbiju, da ce to verovatno biti vise od 3 razlike, onda ce ukupna kvota preci cak i 2,00. Dakle, sve je na vama i tome koliko ste pohlepni, i sta zelite od zivota ili kockanja. Samo da kazem nesto o ovom mecu svedske lige izmedju Malme-a i Siriusa. Ja zaista imam vagon tiketa gde cekam ovu jedinicu koju sam napao jos tokom sedmice, kao da sutra nece biti vise kockanja. U medjuvremenu sam malo izgubio od entuzijazma, posto ovaj Malme igra kao dopingovan, vec su se odlepili u prvenstvu, a pre samo tri dana su vec odigrali evropsku utakmicu gde su se raspucali kao Arsenal, tamo gde uopste nije vazno. Ne kazem da ne verujem vise u jedinicu, naprotiv, da danas igramo svetu Poslednju Sansu, morao bih dobro da razmislim da li bi moj dobitni predlog bio pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici po kvoti od 1,22 ili cista jedinica na Malme, iako mislim da bi bilo ovo prvo. Hocu da kazem, da sam poceo i sa odbranama sa X-om, neresenim ishodom na mecu Malmea, da bih imao sta sutra da jedem, ako Malme danas slucajno ne pobedi. Samo da ponovim, da su ova dva protivnika vec igrala pre samo sedam dana u jednom neverovatnom mecu, i da je Sirius lagano poveo vec u prvom poluvremenu sa 2:0, da bi Malme izjednacio do 72-og minuta, pa su opet primili gol jer su budale, a onda za samo osam minuta rezultat od 2:3 preokrenuli u 4:3, majko moja. Ipak ne zaboravite da jedinica na Malme nije u mom osnovnom predlogu za ukupnu kvotu do 1,30 vec samo za pohlepne kolege sa Foruma, iako ih imam na cekanju u vagonu punom tiketa. Kosarkaska reprezentacija Usa ce biti bolje plasirana na OI od Srbije, kvota 1,10 Kontinent sa kojeg dolazi buduci pobednik kosarkaskog turnira – Amerika, kvota 1,10 Zenska kosarkaska reprezentacija Usa osvaja kosarkaski turnir na Oi, kvota 1,08 Ukupna kvota 1,30 Izgleda da ovi iz bet365 ipak citaju postove na ovom smesnom Forumu, jer jos nisam ni zavrsio post, a vec su oborili kvotu da ce ameri biti bolje plasirani na turniru od reprezentacije Srbije, i to ne oborili, vec prepolovili sa 1,10 na 1,05 sto je i dalje fenomenalna kvota. Da ponovim da cu o amerima i srbima na kraju posta, a ovde da kazem da veliki bet365 nudi u ponudi teritoriju odakle dolazi pobednik kosarkaskog turnira gde imate 1,10 na Ameriku protiv 7,00 na Evropu. Spavajte kao bebe, proverio sam umesto vas, i to potpuno besplatno, pojam “Amerika” podrazumeva americki kontinent, znaci za svaki slucaj imate i Canadu. Sto se tice pobede zenske kosarkaske reprezentacije Usa na turniru, to je kao da se kladite na teniski mec Serene Williams protiv neke lepe teniserke, poput nekada Ane Ivanovic ili sada Emme Raducanu. I dok ove lepe teniserke imaju najveci problem na mecu da li ce jako sunce i znoj pokazati nesavrsenosti na licu, kod Serene Williams je problem da li se ona uopste racuna u ljude, a kamoli u zene, cak i ako obrije brkove pre pocetka meca. Za zensku kosarkasku reprezentaciju Usa koju sam imao prilike da vidim, pravo pitanje je da li one uopste imaju prava da igraju na zenskom ili im je mesto na muskom turniru. Drugo pitanje je kako stoje sa analizama krvi i da li bas sve igracice iz rostera obavljaju malu nuzdu sedeci, ili ima neka koja te stvari radi stojeci. I kod ove triple, ako ste pohlepni, veoma lako mozete doci do ukupne kvote od 2,00 ako recimo dodate da Rijeka prolazi rumunskog drugoligasa u Ligi Evrope ili da srpski predstavnik Radnicki 1923 prolazi dalje crnogorskog predstavnika Mornara iz Bara u Ligi Conferencije, sto je po meni fix zivota, iako je prolaz srba kvotiran sa samo 1,10. Samo ako imate zenu, a ona ima karticu, predlozio bih da odigrate sa njenim novcem double sa dve pobede domacina Olimpijskih igara u kosarci, muske i zenske kosarkaske reprezentacije Francuske po ukupnoj kvoti od 1,36 Pobeda muske reprezentacije Francuske na startu turnira protiv Brasila je kvotirana sa 1,20 i ta jedinica mi se nista ne svidja, dok je pobeda zenske reprezentacije Francuske protiv Canade (ponedeljak) vec neka druga prica. Muska reprezentacija Francuske ima dobru ekipu na papiru, ali se meni ne svidjaju jer se turnir igra na parketu, a i nemam zenu ciju bi karticu koristio, a kamoli sa njom radio neke druge stvari, pa ovaj deo posta slobodno zaboravite. Plus sto dosta analiticara Brasil pominje kao mogucu nagaznu minu, u sta nisam bas najsigurniji. I za kraj da kazem nesto o amerima i reprezentaciji Srbije na kosarkaskom turniru na Olimpijskim igrama. Ovako kako je veliki bet365 postavio kvote za konacnog pobednika turnira, isto tako bih ja postavio kvote na konacnog pobednika svete Poslednje Sanse u sezoni 2024/2025 u prvoj, elitnoj, ali sa handicapom +10,5 na mene. Dakle, kvota na mene da cu biti pobednik Poslednje Sanse sa 11 ili vise poena razlike u odnosu na drugoplasiranog bi kvotirao sa fenomenalnih 1,16 (Usa pobednik turnira 1,16), drugoplasirani @unkdy 11,00 (Canada, pobednik turnira, kvota 11,00), treceplasirani @Fitoz 15,00 (Francuska, pobednik turnira,kvota 15,00) a za ostale upisite sami kvotu koju zelite (Srbija, pobednik turnira 19,00) Moram da kazem da se odavno nisam u necemu slozio sa svetskim kladionicama, kao sa ovom neverovatnom kvotom od 19,00 da ce vicesampion sveta osvojiti turnir, a ja bih cak i ponudio da sami upisete kvotu koju zelite da ce Srbija biti pobednik turnira, ali pod uslovom da meni uplatite, a ja cu vas isplatiti ako se to i desi. Po meni Srbija u ovom trenutku ima drugu ili trecu, a najverovatnije drugu najbolju reprezentaciju u svojoj istoriji, od kada postoje kao samostalna drzava. Rekao bih i da su uspeli da skupe najbolje sto imaju u ovom trenutku. Da ne poverujete da je vicesampion sveta sa onakvim rosterom kvotiran sa 19,00 kao pobednik turnira, i da nije medju favoritima cak ni za medalju, cim je ulazak Srbije u Finale kvotirano sa 8,00. Pa bolje bi bio kvotiran Damir Dzumhur na ultrabrzim podlogama i servisom gorim od drugog servisa Simone Halep, nego Srbija sa Jokicem, zar ne? Ali, ja se pre svega divim sebi, zbog toga sto kladionice misle bas kao i ja. Moj najveci problem je kako da iskoristim svoje znanje da Srbija nece doci ni do medalje, a kamoli do Finala, i kako da naplatim to znanje. Veliki bet365 nudi kvotu od 2,75 da ce reprezentacija Srbije biti eliminisana u cetvrtfinalu, a 2,05 u polufinalu, a problem je sta izabrati od ovoga. Ja ne znam da li ce Srbija ikada vise moci da skupi na jednom mestu ovako kvalitetan roster na papiru, ali sam siguran da kladionice znaju sta rade kada nude kvote od 19,00 da ce Srbija biti pobednik turnira, odnosno kvotu 8,00 da ce uci u Finale. A evo i sta ja mislim da je razlog. Iako jos nije proslo ni mesec dana od kraja Evropskog Prvenstva u fudbalu, ja ne znam da li se neko uopste seca poteza Dani Olma iz 90-og minuta Finala sa Englezima, kada su englezi krenuli na sve ili nista, i kada je lopta nakon kornera engleza vec usla u gol, a Olmo “iz nigde” sa gol-linije spasao i pobedu i titulu Spanije. To mozda jeste ili nije potez celog turnira, ali onakvu radost jednog igraca, a pogotovo saigraca ja nisam video u zivotu kod postizanja golova, a kamoli spasavanja gola. Onakvu radost, onakvo grljenje ne zbog postignutog, vec zbog spasenog gola, kao najveci stepen timske igre, treba pokazivati svim polaznicima svih trenerskih skola na svetu. Selektor kosarkaske reprezentacije Srbije je izabrao da ovako slicno timsku igru reprezentacije Srbije na Svetskom Prvenstvu u Manili, podredi individualnom kvalitetu Jokica, sto bi svako uradio da je na njegovom mestu. Osim mene, naravno. Ja nikada nisam bio vecina, pa mislim da ce Jokic, a narocito Micic da sruse sve iza sebe, pa ce biti interesantno videti da li je kvota od 19,00 da Srbija osvaja turnir ili 8,00 da ulazi u Finale poklon, greska ili odlicna procena kladionica. Jokic nikada nije pokazivao entuzijazam ka igranju za reprezentaciju, vec je na to gledao razumno. Ovoga puta je, kao i uvek, intervenisao Predsednik, a ja sam siguran da kladionice cak i to znaju, pa navlace neznalice da igraju na Srbiju. Kako prolaze reprezentacije koje timski duh bespotrebno podrede individualnom kvalitetu jednog igraca mogli ste da vidite na primerima Francuske, Portugala i Hrvatske na tek zavrsenom fudbalskom Evropskom Prvenstvu, ili na primeru Slovenije sa Doncicem. Ja mislim ili procenjujem ili predpostavljam da je reprezentacija Srbije pozivom Predsednika Jokicu da ucini napor da ipak igra za reprezentaciju svoje zemlje, dosta toga dobila, ali mnogo vise izgubila, bas kao sto kazu i kvote, gde po kladionicama, vicesampioni sveta nisu ni medju prva tri kandidata za titulu, iako imaju u rosteru trostrukog Mvp Nba lige. Ali nema veze, yebes Srbiju, yebes musku kosarku, hajde da svi zajedno vidimo da li u zenskoj kosarkaskoj reprezentaciji Usa ima barem jedna zena, ili ipak sve uriniraju stojeci, posto je pobeda amerikanki protiv Japana kvotirana sa 1,01  
    • SJK - FC Lahti više od 2,5 gola @1,60 GL!
    • Uspio sam ući u račun i vratili su stanje, tj. novce...  @noja57 radi se oko 4-5 tisuća eura dobiti, ali na sport koji nije baš zastupljen ili popularan...inače isto sam godinama igrao normalno, public betove i uredno je sve funkcioniralo, dok nisam ovo krenuo... Samo ću kao i kad su mi prvi račun zatvorili reći, dok gubiš onda im valjaš 😁
    • Ove jedan dugorocan za kraj Olimpijade:
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use