Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Transferi

crnamamba

Recommended Posts

Mislim da nam je potrebna jedna ovakva tema, bit će dosta prijedloga što se tiče igrača, menadžera i ostaloga pa da se ne gubi po dnevnim temama.

Kvota 8 koju daje Betfair da će Klopp biti sljedeći Realov trener mi je jednostavno prevelika. Ancelotti odlazi, Klopp traži novi posao i mislim da će ga Perez probati dovesti pod svaku cijenu. Neki dan je na ovo bila kvota 1.50 a odjednom je Benitez uskočio u ulogu glavnog favorita a za Kloppa se veže Liverpool. Navijači žele Kloppa, mislim da će i to utjecati, neki dan je rekao i da uči španjolski, meni dovoljno.

Vp4HWrY.png

Još nešto zanimljivo po meni. Jackson Martinez ide iz Porta najvjerojatnije ovo ljeto. Dosta klubova je zainteresirano a prednjače Arsenal, Tottenham i Liverpool. Posljednjih dana engleski i portugalski mediji su bombardiraju sa vijestima da je Martinez prihvatio ponudu Arsenala i da prelazi za 35 milijuna, a neki prenose da je potpisao i predugovor. Kvota i više nego dovoljna, mislim da se isplati probati.

10bet

bSakYgs.png

Još nešto zanimljivo po meni. Jackson Martinez ide iz Porta najvjerojatnije ovo ljeto. Dosta klubova je zainteresirano a prednjače Arsenal, Tottenham i Liverpool. Posljednjih dana engleski i portugalski mediji su bombardiraju sa vijestima da je Martinez prihvatio ponudu Arsenala i da prelazi za 35 milijuna, a neki prenose da je potpisao i predugovor. Kvota i više nego dovoljna, mislim da se isplati probati.

10bet

bSakYgs.png

Samo da napomenem i Milan se spominje kojeg ovdje uopće nema u ponudi. Navodno Galliani otišao obaviti razgovore. Pisati ćemo o tome i na portalu narednih dana 

Mislim da nam je potrebna jedna ovakva tema, bit će dosta prijedloga što se tiče igrača, menadžera i ostaloga pa da se ne gubi po dnevnim temama.

Kvota 8 koju daje Betfair da će Klopp biti sljedeći Realov trener mi je jednostavno prevelika. Ancelotti odlazi, Klopp traži novi posao i mislim da će ga Perez probati dovesti pod svaku cijenu. Neki dan je na ovo bila kvota 1.50 a odjednom je Benitez uskočio u ulogu glavnog favorita a za Kloppa se veže Liverpool. Navijači žele Kloppa, mislim da će i to utjecati, neki dan je rekao i da uči španjolski, meni dovoljno.

Vp4HWrY.png

Ipak sačekati s ovim, Klopp je navodno dao intervju Bildu u kojemu je rekao da pauzira sljedećih 6 mjeseci što se trenerskog posla tiče

O ovome smo pisali i prije tjedan dana kada je koef bio preko 3,50... Mislim da je jako izgledno da će Bilić u West Ham. Koeficijent više nije toliko velik, pogotovo od kada se Benitez povezuje sa Real Madridom, ali za spojiti sa još 2-3 oklade čini se i dalje ok...

Jasno je da odlazi iz Bešiktaša, želja mu je raditi u Engleskoj gdje dobro kotira, pogotovo u West Hamu. Eventualni kandidati su Moyes koji je izjavio da ne želi još napustiti Španjolsku i Unai Emery...

3RVQ479.png

wIdWNnQ.png

Sunderland je u potrazi za novim managerom i koeficijenti izgledaju kod bet365 ovako:

zryqkGC.png

Dakle prema njima, trenutno, Sam Alladyce je glavni favorit, iako ima još kandidata i pitanje kako će se sve razviti ali koef. na Sama je trenutno samo 2,25. Zašto samo? Zato što sve kladionice drže taj koef. osim Betfaira koji daje čak 8,20 za identičnu okladu!

Naravno, ne znači da će oklada i proći, međutim odigrati na Sama po 8,20 definitivno je valuebet u ovom trenutku i oklada vrijedna rizika.

ZHgyn3b.png

William Hill trenutno daje samo 2,00 da će Sam Alladyce biti novi Sunderlandov manager tako da je 8,20 definitivno previše, iako kada su transfer i treneri u pitanju sve se može lako izokrenuti i promjeniti...

O ovome smo pisali i prije tjedan dana kada je koef bio preko 3,50... Mislim da je jako izgledno da će Bilić u West Ham. Koeficijent više nije toliko velik, pogotovo od kada se Benitez povezuje sa Real Madridom, ali za spojiti sa još 2-3 oklade čini se i dalje ok...

Jasno je da odlazi iz Bešiktaša, želja mu je raditi u Engleskoj gdje dobro kotira, pogotovo u West Hamu. Eventualni kandidati su Moyes koji je izjavio da ne želi još napustiti Španjolsku i Unai Emery...

3RVQ479.png

Moram se na ovo osvrnuti jer koeficijenti divljaju zadnje dane...

Navodno je izbor sužen na četiri kandidata od koji su realno ozbiljna samo dva, Bilić i Emery.

Naime, Emery se nametnuo kao favorit, kratko, ali on čini se ide u Napoli a i mana je nepoznavanje engelskog... Koeficijenti u klad. su trenutno jako različiti pa tako neki daju 1,30 za Bilića a neki čak 2,25...

Emery isto varira od 1,85 do 5,50 koliko daje Betfair.

Iako je ovo teško predvidjeti, moj odabir je i dalje Bilić koji ostaje logičan izbor ukoliko Emery otpadne a prema svim trenutno dostupnim info tako bi trebalo biti... bet365 daje odličnih 2,25 trenutno...

Evo i jednog navodno najnovijeg infoa

http://www.london24.com/sport/football/clubs/west-ham/unai_emery_tipped_to_reject_west_ham_and_napoli_in_favour_of_sevilla_stay_1_4099620

I da imajte na umu da naši mediji prenose vijesti sa 24 sata zakašnjenja obično, kada prenose enegeske medije pa je u RH najnovija vijest da Emery vjerojatno preuzima West Ham. Dakle sutra bi mogli pisati da vjerojatno neće preuzeti...

Moram se na ovo osvrnuti jer koeficijenti divljaju zadnje dane...

Navodno je izbor sužen na četiri kandidata od koji su realno ozbiljna samo dva, Bilić i Emery.

Naime, Emery se nametnuo kao favorit, kratko, ali on čini se ide u Napoli a i mana je nepoznavanje engelskog... Koeficijenti u klad. su trenutno jako različiti pa tako neki daju 1,30 za Bilića a neki čak 2,25...

Emery isto varira od 1,85 do 5,50 koliko daje Betfair.

Iako je ovo teško predvidjeti, moj odabir je i dalje Bilić koji ostaje logičan izbor ukoliko Emery otpadne a prema svim trenutno dostupnim info tako bi trebalo biti... bet365 daje odličnih 2,25 trenutno...

Evo i jednog navodno najnovijeg infoa

http://www.london24.com/sport/football/clubs/west-ham/unai_emery_tipped_to_reject_west_ham_and_napoli_in_favour_of_sevilla_stay_1_4099620

I da imajte na umu da naši mediji prenose vijesti sa 24 sata zakašnjenja obično, kada prenose enegeske medije pa je u RH najnovija vijest da Emery vjerojatno preuzima West Ham. Dakle sutra bi mogli pisati da vjerojatno neće preuzeti...

Prema kretanju koef. unazad sat vremena da se zaključiti da je Emery ispao iz utrke... Ja sam uplacivao u bet365 jer očekujem pad koef. na oko 1,50 kroz par sati, ako ne i prije...

QAYEayn.png

Emery je navodno odlučio ostati u Sevilli, odraditi ugovor do kraja i voditi ih u Ligi Prvaka...

Bielsa čini se isto odpada...

http://www.sportsmole.co.uk/football/west-ham-united/news/report-west-ham-miss-out-on-bielsa_226414.html

Bilić mislim da je razocaran Turskom buduci da mu je jasno kako stvari sa sucima funkcioniraju, a engleska mu je želja i sigurno će prihvatiti ako ga West Ham zove, a oni nemaju previše kandidata i Bilić je trenutno najlogičniji izbor...

KOef. je svugdje osin na bet365 pao i to značajno...

Prema kretanju koef. unazad sat vremena da se zaključiti da je Emery ispao iz utrke... Ja sam uplacivao u bet365 jer očekujem pad koef. na oko 1,50 kroz par sati, ako ne i prije...

QAYEayn.png

E ovo se zove iskustvo... Bio sam uvjeren i znao kako će se koef. kretati... pao je sa 2,25 na 1,33... dobar pad ;)

ali to ne mora znaciti i da ce proci, vidjet cemo ;)

NjBu3Yc.png

EDIT: a evo i vijesti u RH objavljene prije sat vremena 

http://www.index.hr/sport/clanak/bilic-ispada-iz-igre-west-ham-nudi-emeryju-4-milijuna-eura-godisnje-kako-bi-ga-oteo-napoliju/823706.aspx

Pogledajte koef. pa zaključite koliko su vijesti relevantne...

http://hereisthecity.com/en-gb/2015/06/04/video-potential-next-west-ham-manager-slaven-bilic-mobbed-by-ado/

Kako završava sezona sve je više aktualan transferni rok, pratiti ćemo događaje na tržištu, te pokušati pronaći greške bookmakera. Upravo jednu takvu zanimljivu okladu smo Vam pripremili na portalu. Vrijedi pogledati...

http://www.svijetkladjenja.com/analize/newcastle-osigurao-prvo-pojacanje/

Kao vatreni navijač NUFC redovito pratim sve vezano uz njih...na ovo sam danas naletio pa čisto da podjelim da nije baš sigurno no možda je samo nabijanje cijene za igrača u igri:

There had been speculation suggesting Newcastle and Anderlect had already agreed a fee for Mitrovic to move to St James' Park, but Van Holsbeeck has ruled out allowing the striker to leave this summer.

"At 20, Mitrovic has scored 20 league goals this season," Van Holsbeeck said. "He scored against Arsenal, Dortmund and has also played for Serbia. This is a striker who you know can really improve a side.

"Therefore, we have decided against selling him. Mitro is aware and he wants to stay."

E ovo se zove iskustvo... Bio sam uvjeren i znao kako će se koef. kretati... pao je sa 2,25 na 1,33... dobar pad ;)

ali to ne mora znaciti i da ce proci, vidjet cemo ;)

NjBu3Yc.png

EDIT: a evo i vijesti u RH objavljene prije sat vremena 

http://www.index.hr/sport/clanak/bilic-ispada-iz-igre-west-ham-nudi-emeryju-4-milijuna-eura-godisnje-kako-bi-ga-oteo-napoliju/823706.aspx

Pogledajte koef. pa zaključite koliko su vijesti relevantne...

http://hereisthecity.com/en-gb/2015/06/04/video-potential-next-west-ham-manager-slaven-bilic-mobbed-by-ado/

Zanimljivo sa West Hamom danas... ;)

OPALA

West Ham close to manager announcement

http://westhamworld.co.uk/west-ham-close-to-manager-announcement/

Evo da malo osvježimo temu koja je zanimljiva zbog Bilića ove dane... ;)

Hrvatski trener nema ništa protiv 33 milijuna eura za pojačanja, dok je prvi kandidat za menadžera (Marcelo Bielsa) tražio 53 milijuna

Slaven Bilić iskočio je opet kao prvi kandidat za klupu engleskog premiejrligaša West Ham Uniteda, nakon što su

Nakon što je Marcelo Bielsa, trener Olympique Marseillea, odbio ponudu West Hama, jer klub nije mogao osigurati 53 milijuna eura za pojačanja, već samo 33 milijuna. Vlasnik kluba David Gold svim je kandidatima kazao da klub neće dati više novca za pojačanja.

Početkom tjedna počelo se pričati kako je novi kandidat Unai Emery, trener Seville, koji je sa španjolskim klubom osvojio posljednje dvije Europske lige. Najavljivalo se da Emery dolazi u London ovog tjedna, ali on je od utorka do četvrtka boravio u Valenciji sa sinom, nakon čega se vratio u Sevillu.

Josu Reta, Emeryjev menadžer objavio je kako će španjolski stručnjak uskoro produljiti sa Sevillom do 2017. godine.

Čini se da je Bilić postao kandidat broj 1.

http://www.goal.com/hr/news/6964/glasine-o-transferima/2015/06/05/12422632/bili%C4%87-opet-u-prednosti-za-trenera-west-hama

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use