Goksim 5342 Prijavi objavu Objavljeno November 4, 2015 Više o pinnacle kladionici saznajte ovdje LINK ZA REGISTRACIJU => http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/pinnacle/ Slobodno podijelite svoja iskustva sa pinnacle kladionicom... Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
plutonium 78 Prijavi objavu Objavljeno November 9, 2015 Iskustva sa pinnacleom su samo pozitivna. Nikad ni jedan problem. Najbolja kladionica za singl igru. Za multiple oklade ipak bet365. 1 Goksim reacted to this Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Galacticos 28 Prijavi objavu Objavljeno December 12, 2015 napravio sam racun u ovoj kladionici, da li ima netko kakvih iskustva s njima? Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Galacticos 28 Prijavi objavu Objavljeno December 12, 2015 Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
marsovacc 349 Prijavi objavu Objavljeno December 12, 2015 najjača online kladionica ako igraš singlove. s njima nećeš imat nikakvih problema 1 Goksim reacted to this Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Goksim 5342 Prijavi objavu Objavljeno December 13, 2015 najjača online kladionica ako igraš singlove. s njima nećeš imat nikakvih problema Potpisujem Sve o njima piše na http://www.svijetkladjenja.com/online-kladenje/pinnacle-sports/ Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
traljaviplayer 8 Prijavi objavu Objavljeno September 14, 2016 0 Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Bernard031 4 Prijavi objavu Objavljeno September 14, 2016 Pozdrav, uplatio sam 50 funti na račun, odigrao na hendikep Lyona i zaradio 74 funte. Pokušao sam cijeli iznos isplatiti na Neteller račun, znači 124 funte i stiže mi ovaj mail. Nažalost, baš i najbolje ne razumijem. Molim pomoć/prijevod. Moram tri puta okrenuti depozit (50 funti), trenutno mi nude isplatu 74 funte, a ukoliko bih zatražio da mi isplate svih 124 funte onda će mi uzeti na to 3% ?? Hvala prijevod ti je da su te odbili zato sto maras barem 3 puta odigrat (da se novac vrti) Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
MysticMac 0 Prijavi objavu Objavljeno April 1, 2017 Ljudi trebam malu pomoć, treba mi netko sa pinnacle računom i da ima minimalno jednu uplatu(uplata listica) u 3. mjesecu...? hvala unaprijed Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
MysticMac 0 Prijavi objavu Objavljeno April 2, 2017 Ljudi bilotko, častim ga sa 50kn, Bilotko tko ima pinnacle račun...??? Treba mi mala pomoć... Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
zeko1088 154 Prijavi objavu Objavljeno April 3, 2017 reci, sta treba? Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Phantom 2 Prijavi objavu Objavljeno June 25, 2017 Pozdrav, registriran sam na pinnacle kladionici i sada sam skupio neku lovu ali je ne mogu prebaciti na skrill dok ne verificiram adresu, sve neke dokumente koje bas i nemam me traze, a osobnu, vozacku, pasos mi odbijaju. pa me zanima ako je neki imao slican problem, traze npr racun od telefona, (a telefon nije na meni) i tako te stvari neke Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Phantom 2 Prijavi objavu Objavljeno June 28, 2017 Može li netko bar napisati koje dokumemte ste vi slali pa da probam nesto i ja. Hvala svima Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
bjorn 793 Prijavi objavu Objavljeno June 28, 2017 Traže vjerovatno dokument na kojem piše tvoja kućna adresa? Račun ti nije problem prepraviti, u photoshopu ti za to ne treba ni dva minuta a izgledat ce 100% isto. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Phantom 2 Prijavi objavu Objavljeno June 28, 2017 Tako je, ja sam osobnu poslao i tamo je i ime i adresa i sad kao ime je ok ali za adresu treba poseban dokument, a racuni su mi svi na starog i tako te stvari koje oni navode ja nemam, probao sam im slat razne dokumente od DHL, pasosa, vozacke itd ali nista oni i to ne priznaju pa cu sutra skenirat racun i nekako promjenit njegovo ime u svoje i tjt, valjda prodje. Silver level imam na Skrillu jos par dana pa mi je bitno da si sad to rjesim pa da mogu bez provizije si povuc pare na racun. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
General22 3 Prijavi objavu Objavljeno January 8, 2020 Pozdrav svima ! Jel ima netko mirror link ( koji radi ) za pinnacle sport ? Do prije dva tri gjedna sam mogao normLno otvofit njihovu stranicu, a sad ne mogu. Pronašao sam mirror linkove ali mi ni jedan ne radi. Hvala. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Goksim 5342 Prijavi objavu Objavljeno January 8, 2020 prije 19 minute, General22 said: Pozdrav svima ! Jel ima netko mirror link ( koji radi ) za pinnacle" rel="">pinnacle sport ? Do prije dva tri gjedna sam mogao normLno otvofit njihovu stranicu, a sad ne mogu. Pronašao sam mirror linkove ali mi ni jedan ne radi. Hvala. Jesi probao instalirati VPN? https://www.svijetkladjenja.com/sto-je-vpn-kako-ga-koristiti/ Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
General22 3 Prijavi objavu Objavljeno January 10, 2020 On 08. 01. 2020. at 9:09, Goksim said: Jesi probao instalirati VPN? https://www.svijetkladjenja.com/sto-je-vpn-kako-ga-koristiti/ Hvala Goksim ! Tako ću napraviti. VPN - om. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
maxi 39 Prijavi objavu Objavljeno January 10, 2020 Instaliras Opera web browser koji ima u sebi vpn i preko njega ti otvori 1 Goksim reacted to this Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Jela09 7 Prijavi objavu Objavljeno March 26, 2020 Pozdrav svima, Vidim gore je netko spomenio mirror stranicu, ali nije bilo odgovora...eto i mene zanima postoji li mirror stranica. Naime preko VPN-a se bez problema može otvoriti stranica, ali problem je pri registraciji ne želi otvoriti stranicu. Kontaktirao sam i njihovu službu koja je potvrdila da se VPN mora ugasiti. Tražio sam nešto po netu, ali nigdje ništa nisam pronašao.. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites