Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 29.09.2016.


Goksim

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Sparta Praha - inter Milano

Icardi (2.85) 4u unibet

Inter nakon senzacionalnog poraza kuci protiv Hapoela mora traziti 3 boda u Pragu. Glavni adut im je tko drugi vec Mauro Icardi strijelac 6 gola u 5 zapocetih utakmica. Uz ofanzivan Inter vidim jako dobru priliku za mladog Icardia da se upise u strijelce. Teca predstavlja dobar value po meni. U slucaju da ne zapocne susret osigurali smo se povratom uloga.

Link to comment
Share on other sites

Popis sudaca za Europsku ligu:

 

17:00

Quabala - Mainz

Sudac: Gediminas Mažeika (LTU)

 

Astana - Young Boys

Sudac: Lee Evans (WAL)

 

19:00

Ajax - Standard Liege

Sudac: Paolo Mazzoleni (ITA)

Vmlxoco.png

 

Celta - Panathinaikos

Sudac: Luca Banti (ITA)

 

Gent - Konyasport

Sudac: István Vad (HUN)

 

Shakhtar - Braga

Sudac: Tobias Stieler (GER)

 

Schalke - Salzburg

Sudac: Serdar Gözübüyük (NED)

uWbX6AQ.png

 

Krasnodar - Nice

Sudac: Ivan Bebek (CRO)

 

Fiorentina - Quarabag

Sudac: Oliver Drachta (AUT)

 

Liberec - PAOK

Sudac: Tamás Bognar (HUN)

 

Sparta - Inter

Sudac: Artur Dias (POR)

lsTXTC9.png

 

H.Beer-Sheva - Southampton

Sudac: Stefan Johannesson (SWE)

yi6sBv9.png

 

Zurich - Osmanlispor

Sudac: Aleksei Eskov (RUS)

 

Steaua - Villareal

Sudac: Yevhen Aranovskiy (UKR)

 

21:05

St.Etienne - Anderlecht

Sudac: Vladislav Bezborodov (RUS)

 

Zenit - AZ

Sudac: Javier Estrada (ESP)

 

Dundalk - M.Tel-Aviv

Sudac: Andris Treimanis (LVA)

eR3OJUp.png

 

Austrija Beč - Plzen

Sudac: John Beaton (SCO)

 

Roma - Astra

Sudac: Aliyar Aghayev (AZE)

 

Atletic Bilbao - Rapid Beč

Sudac: Tony Chapron (FRA)

CYLCzq4.png

 

Genk - Sassuolo

Sudac: Liran Liany (ISR)

 

Fenerbahce - Feyenoord

Sudac: Jonas Eriksson (SWE)

fPNeUfP.png

 

Manchester United - Zorya

Sudac: Orel Grinfeld (ISR)

DHq1JeR.png

 

Olmypiacos - APOEL

Sudac: Pawel Gil (POL)

Link to comment
Share on other sites

Jedan singl za nocne ptice:

Groth-Smyczek, Groth @2.40 unibet

 

2 igraca dosta suprotna po stilu. Groth neprepoznatljiv ove sezone, nista mu ne ide od ruke vec nekoliko meseci ali ovaj post Grotha mora prestati kad-tad. Mislim da moze napokon povezati 2 pobede zaredom. Inace, Groth bazira svoju igru na servisu koji je dosta jak i kad ga posluzi tesko ga je brejknuti. Smyczek isto u li-la formi pa tu vidim sansu Grotha. Nema neki bog zna kakav servis, ali je tip igraca koji zna igrati na dugim razmenama. 

Verujem da je vreme da i Groth proigra a tesko da ce imati lakseg protivnika na ovom turniru nadalje. 


EDIT: Nikad vise na Grotha, propao covek, ne moze 2 pobede sastaviti i popusi 10 set lopti  -_-

Link to comment
Share on other sites

Od mene EL za sutra, opet imam osjećaj da ce pomicat margine:

Sparta Prag-Inter over 5,5 kornera Inter 2,20
Inter igra na jako puno kornera ovu sezonu, redovito dvoznamenkasta brojka i nisu je prošli tipa protiv Empolija kad su rano poveli 2-0 sto mislim da sutra nece bit slučaj, Sparti su momčadi poput Dukle i Mlade Boleslave otišle u over i mislim da ce i Inter i pogotovo po ovoj kvoti to moram uzet.

Sparta-Inter corner Match 2 1,72
Ovo isto moram uzet, jednostavno ne vjerujem da ce Inter rano rijesit utakmicu, nakon poraza od Hapoela sigurno ce htjeti ovdje pobjedu i napadat i mislim da ce Napravit vise kornera.

Link to comment
Share on other sites

Evo malo jutarnji tenisa

Lu Y.H - Ramos 1 @ 1.53

U drugom dijelu sezone lu je prikazao solidne partije. Zapazeni rezultati su mu 1/4finale winston salema i proslotjedno polufinsle challangera u kaohsiungu. U prvom kolu je pobjedio radeka stepaneka 6:4,6:3 i tako izborio mec sa ramosom u kojem isto je favorit za prolaz. Ramos je u prvome kolu pobjedio berrera sa 4:6,7:5,3:6. U H2H ramos vodi 2:0. Na pocetku 2015 dobio je 2:0 u aucklandu na tvrdoj (ipak je to pocetak sezone i nisu svi na razini na kojoj zele), te 2011 na challangeru u ceskoj je ramos slavio 2:0 na zemlji koja je ipak njegova prva podloga. Ramos je ipak zemljas (svega 6 pobjeda na hardu u sezonu) tako da mislim da lu odnosi pobjedu jer ipak je na svom terenu(azija), odgovaraju mu uvijeti i u boljoj je formi.

I evo hvatamo jedno iznenadjenje

Bellucci - Fabbiano 2 @ 3.00

Bellucci izuzev OI koje su igrane u brazili nije spojio 2 hard pobjede ove sezone. Osim pobjeda na OI ima svega 2 pobjede na hardu. Na AO protiv thompsona i jucer protiv eliasa koji je ionako ziva katastrofa u zadnje vrijeme. Bellucci se ipak bolje znalazi na zemlji sto je pokazao rezultatima u 7 mjesecu. Fabbiano nije u tako katastrofa formi. Nakon OI (nije sudjelivao), prolazi kvale sa US open pa ispada u prvome kolu, zatim u teskom mecu ispada u finalu kvala metza, te nakon toga u finalu kvala shenzena(ali ipak ulazi u turnir radi odustajanja cini mi se). to je dobro iskoristio tako sto je u prvome kolu dobio nishikoyu , koji je slovio za favorita, i to nakon sto je japanac otisao na set prednosti. S obzirom da brazilac nemoze na hardu povezati nista a gubio je i od puno laksih protivnika od fabbiana ja cu probati na talijana po ovoj kvoti.

Link to comment
Share on other sites

 

Krasnodar - Nice

Sudac: Ivan Bebek (CRO)

 

 

H6LI82z.png

 

Sumnjam da bookmakeri znaju stil suđenja Bebeka a ne znam na temelju čega su odredili granicu. Za Bebeka ovo je smješna granica. Vjerujem da se forumaši još sjećaju njegove zadnje europske utakmice kada nas je oduševio sa 10ak žutih i 2-3 crvena kartona. Neće baš tako biti danas ali opet trebao bi podijeliti barem 4 kartona prema onome kako sudi...

 

Kladionica: Unibet (računaju crveni kao dva kartona)

Link to comment
Share on other sites

Vezano za ovu utakmicu: Krasnodar - Nice  1,95 - 3,30 - 3,90 (PSK)

 

- Mozda neko zna ili je uoucen zasto je tako veliki koef. na Nicu?

 

Po meni je tu X2 @ 1,79 siguran bet. Naravno ako nije nesto drugo u pitanju?

 

Krasnodar je nezgodna ekipa koja zadnjih godina u Rusiji kotira sve bolje i bolje, ima puno iskusnih igrača i dosta su tvrd orah... evo tu malo detaljnije i vidjet ćeš rezultate koje postižu:

http://int.soccerway.com/teams/russia/fk-krasnodar/

S druge strane Nica kolko je god hit u Francuskoj, ne znam kakve su im ambicije za EL ove sezone... kraj toga prvo kolo su doma izgubili od Schalkea, o kojem ne treba puno riječi trošit, jer nije osvojio još ni boda u prvenstvu. Zato tu sa oprezom, jer da i Nica igra full na Europu, što nisam siguran, oni tu mogu imat problema svakako, a kamoli ako im Europa nije prioritet... Može doć sve, samo oprezno, svakako onda bolje X2, nego čisto, pristojan je tečaj :)

Link to comment
Share on other sites

Poštovanje svima, jedan par koji mi je za oko zapeo zbog granice  (kladionica SuperSport)

 

DUNDALK - MACCABI zbroj žutih kartona 3,5   OVER   1,65

 

Svugdje su što sam vidio (bet365, Marathon, PSK) granice višlje bar za 1 karton. Pa ako se netko kladi još u našim kladionicama može možda ovo iskoristiti (trebalo bi povezati s još nečim, ali to vama ostavljam na volju). Znači sudac je Latvijac Treimanis koji ako gledamo samo europske susrete koje je sudio i nije izrazito škrt na kartonima. Ove godine je već sudio kvale za LP između BATE-a i SJK-a i tu je dao doduše samo 3 kartona, no već u kvalama za EL na susretu između Grasshoppera i Apollona je podijelio 7 žutih. Drugi razlog zbog kojeg mi se ovaj par svidio je agresivna igra koju su pokazale obje ekipe u prvim kolima. Dundalk je na gostovanju kod AZ-a dobio 4 žuta kartona (dva za jednog igrača su rezultirala crvenim), dok Maccabi nije bio pretjerano gostoljubiv prema igračima Zenita na domaćem terenu i zaradio 5 žutih (također su 2 za jednog igrača rezultirala crvenim). Mislim da bi i danas obje ekipe mogle nakupiti koji karton, pogotovo jer Maccabi ne smije mlako ući u ovu utakmicu nakon što su u prvoj prokockali čak 3:0 protiv Zenita i to u posljednjih 17-18 min, dok će Dundalk biti sigurno naelektriziran pozitivnim rezultatom iz Nizozemske i imati će želju što bolje se predstaviti domaćoj publici u grupnoj fazi EL.

 

Znam da kvota i nije nešto s obzirom na mt i poreze, ali zbog granice mi se svidio par.

 

Kasnije ide još ponešto iz EL i KHL-a :)

Link to comment
Share on other sites

Schalke 04 - RB Salzburg | Europska liga

 

U ovoj utakmici, domaći tim je onaj koji već ima tri boda i osvojio ih je u gostujućoj utakmici u prvom kolu protiv Nice. Posjetitelji iz Salzburga su bez bodova nakon poraza kod kuće od Krasnodara i jasno je da su pod određenim imperativima u ovoj utakmici. Schalke je pod većim pritiskom i to ne zbog Europa lige, ali zbog Bundeslige u kojoj su izgubili svih pet utakmica i na posljednjem su mjestu na tabeli. Salzburg stoji bolje u austrijskom prvenstvu, ali oni nisu vođe kao što je očekivano i četiri boda su iza Sturma. Izvukli su samo remi prošlog vikenda protiv Altacha, dok je Schalke izgubio 2-1 u posjeti Hoffenhaimu. Do sada se ove dvije momčadi nikada nisu susrele u europskim natjecanjima.

 

Budući da Schalke nije dobar u Bundesligi, oni će još više željeti ovu pobjedu da se dokažu i vrate u formu, barem u Europa ligi, a ja vjerujem da će to i postići u dvoboju protiv Salzburga, koji također nije vrlo dobar ove sezone, te jasno je da nemaju tako dobre kvalitete kao što su to imali u prethodnim sezonama.

 

TIP: Pobjeda Schalkea

 

Fenerbahce - Feyenoord | Europska liga

 

Još jedan zanimljiv susret drugog kola Europske lige, dvije velike ekipe, jedna iz Turske i druga iz Nizozemske, suočiti će se u skupini A. S obzirom da dvije ekipe dijele skupinu sa slavnim Manchester Unitedom, sasvim je jasno da je svaki bod vrlo važan i ta utrka za drugo mjesto, što je posljednje mjesto koje vodi u fazu ispadanja. Istina, u prvom kolu Feyenoord je iznenadio Crvene vragove kada su ih porazili kod kuće sa 1-0, dok je s druge strane Fener odigrao 1-1 sa ukrajinskom Zoryom. Dodajmo da su se ove dvije momčadi susrele prije 14 godina u ranim fazama Lige prvaka, a zatim je Feyenoord otišao dalje, nakon što su pobijedili oba meča u to vrijeme.

 

Feyenoord je sjajan ove sezone, te ima niz od devet pobjeda, ali s druge strane Fener također igra dobro u posljednje vrijeme, tako da je možda najrealnije očekivati da će biti golova sa obje strane.

 

TIP: Oba tima daju gol

 

Saint-Etienne - RSC Anderlecht | Europska liga

 

Drugo kolo dovodi do grupe C i izravnog obračuna između glavnih favorita za fazu ispadanja, s obzirom da je prije 14 dana, Anderlecht poražen kod kuće od Azerbaijani Qabala, dok je francuski St. Etienne igrao vrlo dobro u remiju protiv njemačkog Mainza (1-1). Dodajmo da će ovo biti prvi međusobni susret ova dva tima u povijesti.

 

S obzirom da oba trenera imaju dosta problema s odsutnosti, odlučio sam dati prednost St. Etienneu, zato što su do sada igrali puno bolje kod kuće nego u gostima.

 

TIP: Pobjeda St. Etiennea

 


Link to comment
Share on other sites

Krasnodar je nezgodna ekipa koja zadnjih godina u Rusiji kotira sve bolje i bolje, ima puno iskusnih igrača i dosta su tvrd orah... evo tu malo detaljnije i vidjet ćeš rezultate koje postižu:

http://int.soccerway.com/teams/russia/fk-krasnodar/

S druge strane Nica kolko je god hit u Francuskoj, ne znam kakve su im ambicije za EL ove sezone... kraj toga prvo kolo su doma izgubili od Schalkea, o kojem ne treba puno riječi trošit, jer nije osvojio još ni boda u prvenstvu. Zato tu sa oprezom, jer da i Nica igra full na Europu, što nisam siguran, oni tu mogu imat problema svakako, a kamoli ako im Europa nije prioritet... Može doć sve, samo oprezno, svakako onda bolje X2, nego čisto, pristojan je tečaj :)

 

 

Hvala ti za info.. E sad, kao sto si rekao.. Ovo je malo li-la za odigrati.. Al ne mogu da ne odigram bas zbog toga jer su ''HIT'' u prvenstvu i cini mi se da su se poslozili.. sad je samo pitanje dal ce se stabilizirati u formi i dalje igrati kvalitetno.. 

 

Probat cu za neki manji ulog ovo odigrati, jer ne mogu a da ne ispratim.. ;)

 

Hvala jos jednom.. 

Link to comment
Share on other sites

Popis sudaca za Europsku ligu:

17:00

Quabala - Mainz

Sudac: Gediminas Mažeika (LTU)

Astana - Young Boys

Sudac: Lee Evans (WAL)

19:00

Ajax - Standard Liege

Sudac: Paolo Mazzoleni (ITA)

Vmlxoco.png

Celta - Panathinaikos

Sudac: Luca Banti (ITA)

Gent - Konyasport

Sudac: István Vad (HUN)

Shakhtar - Braga

Sudac: Tobias Stieler (GER)

Schalke - Salzburg

Sudac: Serdar Gözübüyük (NED)

uWbX6AQ.png

Krasnodar - Nice

Sudac: Ivan Bebek (CRO)

Fiorentina - Quarabag

Sudac: Oliver Drachta (AUT)

Liberec - PAOK

Sudac: Tamás Bognar (HUN)

Sparta - Inter

Sudac: Artur Dias (POR)

lsTXTC9.png

H.Beer-Sheva - Southampton

Sudac: Stefan Johannesson (SWE)

yi6sBv9.png

Zurich - Osmanlispor

Sudac: Aleksei Eskov (RUS)

Steaua - Villareal

Sudac: Yevhen Aranovskiy (UKR)

21:05

St.Etienne - Anderlecht

Sudac: Vladislav Bezborodov (RUS)

Zenit - AZ

Sudac: Javier Estrada (ESP)

Dundalk - M.Tel-Aviv

Sudac: Andris Treimanis (LVA)

eR3OJUp.png

Austrija Beč - Plzen

Sudac: John Beaton (SCO)

Roma - Astra

Sudac: Aliyar Aghayev (AZE)

Atletic Bilbao - Rapid Beč

Sudac: Tony Chapron (FRA)

CYLCzq4.png

Genk - Sassuolo

Sudac: Liran Liany (ISR)

Fenerbahce - Feyenoord

Sudac: Jonas Eriksson (SWE)

fPNeUfP.png

Manchester United - Zorya

Sudac: Orel Grinfeld (ISR)

DHq1JeR.png

Olmypiacos - APOEL

Sudac: Pawel Gil (POL)

granica na krasnodr nicu neocekivano niska 3.5
Link to comment
Share on other sites

Sport Boys - Oriente Petrolero

Sport Boys -0,25 (1.83) 3u bet365

Mec iz bolivijske lige koji se igra veceras. Naime upravo dobio info i zato ovako nabrzaka dijelim ovdje. Gosti ce za ovaj mec imati poveci broj vaznih izostanaka te domacin u tom slucaju je veci favorit za pobjedu.

Naknadno ako ulovim vremena podijelim vise infoa, tecaj ce past nije za cekat

Link to comment
Share on other sites

Sport Boys - Oriente Petrolero

Sport Boys -0,25 (1.83) 3u bet365

Mec iz bolivijske lige koji se igra veceras. Naime upravo dobio info i zato ovako nabrzaka dijelim ovdje. Gosti ce za ovaj mec imati poveci broj vaznih izostanaka te domacin u tom slucaju je veci favorit za pobjedu.

Naknadno ako ulovim vremena podijelim vise infoa, tecaj ce past nije za cekat

Pratimo Bobica :)

Tečaj je već pao!

Link to comment
Share on other sites

Ajax - St. Liege

 

Ajax je u pocetku ima manjih problema u domacem prvenstvu, a isto tako i u Europi di ih je izbacia Rostov. Nakon tog poraza podigli su svoju formu i postigli 6 pobijeda u nizu od kojih je jedna iz Europe u gostima protiv Panathinaikosa. Zna se da su Grci vrlo opasni kad igraju kod kuce, ali tu je doslo do izrazaja iskustvo Ajaxa i pobijedili su 1-2. Tako su nastavili nizati pobjede u domacem prvenstvu u kojoj su u zadnje 2 utakmice postigli po 5 golova u svakoj. Mislin da in je sad samopouzdanje na vrhu te nakon dobre pobjede u gostima u Grckoj uzeti 3 boda kod kuce bila bi jako dobra stvar za njih jer je St. Liege odigra 1-1 kod kuce sa Celta Vigo. St. Liege ima vrlo los omjer u gostima u domacem prvenstvu 1-2-1 i to su igrali protiv timova koji su za klasu losiji od jednog Ajaxa.

 

Tip: Pobjeda Ajax

 

 

Ath. Bilbao - Rapid Vienna

 

Oba tima su u svojin prvenstvima jaki, ali dajen prednost Bilbau. Dosta su iskusnijii i igraju kod kuce. Nanizali su 4 pobjede u prvenstvu za redon te izgledaju vrlo dobro. Izgubili su od Barcelone samo 1-0 da bi zadnju utakmicu dobili Sevillu 3-1. Lose su otvorili Europu sa porazon od Sassuola i sad bi tribali uzet 3 boda jer igraju kod kuce i triba in pobjeda. Austrijsku i Spanjolsku ligu ne mozemo usporedivati. Rapid zna "kiksati" u gostima u domacem prvenstvu tako da odigraju x te poraza skoro nemaju, ali s obziron na zelju Bilbaa da uzme 3 boda s motivon vise u odlicnoj formi pred svojin navijacima i samopouzdanjen nakon utakmice sa Sevillon smatran da bi tribali doc do pobjede.

 

Tip: Pobjeda Ath. Bilbao

Link to comment
Share on other sites

Bobic ( strucnjak za juznoamericki nogomet, moze se free pratiti preko blogabeta, a moze se uzeti i preptlata od njega ako se zele dobri koef uhvatiti) kada objavi koef pada u roku 10-20 sec. U par minuta zna pasti recimo s 2.10 na 1.50. Iz iskustva s njim mislim da je bolje ako se ne uspije uhvatiti po koef koji je poslao pricekati kretanje koef do utakmice jer jako cesto koef zna narasti.

Na poslu sam pa nemam vremena traziti, ima koja strana klad osim unibeta i 1xbeta granicu kartona na bebekoj utakmici 3.5?

Link to comment
Share on other sites

Sport Boys - Oriente Petrolero

Sport Boys -0,25 (1.83) 3u bet365

Mec iz bolivijske lige koji se igra veceras. Naime upravo dobio info i zato ovako nabrzaka dijelim ovdje. Gosti ce za ovaj mec imati poveci broj vaznih izostanaka te domacin u tom slucaju je veci favorit za pobjedu.

Naknadno ako ulovim vremena podijelim vise infoa, tecaj ce past nije za cekat

Šta si ti tu odigro na kraju?

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use