Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 18.10.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Slabo se piše nešto o tekmi Sporting - Borussia D. ... vjerojatno izvjesno dosta golova, a sam ishod bi mogao na bilo koju stranu...
Međutim, vidim da je u Dortmundu poprilična bolnica:

Clipboard01.jpg

Vrijedi li probati možda na domaćine, tečaj je više nego sjajan... sad koliko je ovo sve provjereno i sigurno... da li netko nešto više možda zna?

Vezano za Leicester...

mislim da su i oni sami svjesni bili i kad su osvojili Premiership lani da to više ne mogu ponoviti, a i da će teško biti u samom vrhu. No Liga prvaka je njima novo ratište, tu se mogu pokazati i dokazati, pa je možda i politika kluba od samog početka ''idemo u LP što dalje i što bolje'', prvenstvo kako bude, zlatna sredina i super. A tako zasada sveukupno i djeluje, u prvenstvu ni blizu onog Leicestera od lani, a u LP su ipak oni realno superiorniji u odnosu na neke ekipe i tu će vjerojatno tražiti neki rezultat. Iskreno mislio sam da će teško odigrati prvo kolo na gostovanju u Bruggeu i možda izvući neku tijesnu pobjedu... kad ono oni su zbilja zagrizili i visokom pobjedom se krenuli dokazivati i u Europi. Doma protiv Porta opet, težak meč, iskusan protivnik koji redovno gura daleko u LP, no i tu se pokazuje jak domaćinski Leicester, i evo ih u dva kola Lige prvaka su stopostotni, gol nije primljen, reklo bi se to je ona ekipa koja je lani čvrsto stajala protiv svih, teško primala golove i rješavala utakmice u svoju korist pod svaku cijenu. Stoga ipak uz dužno poštovanje prema Kopenhagenu i njihovoj formi, mislim da čvrstina Leicestera i domaći teren daju ipak prednost Lisicama. 

Kažem to je samo moje mišljenje i viđenje situacije oko te ekipe. :)

Slabo se piše nešto o tekmi Sporting - Borussia D. ... vjerojatno izvjesno dosta golova, a sam ishod bi mogao na bilo koju stranu...

Međutim, vidim da je u Dortmundu poprilična bolnica:

Clipboard01.jpg

Vrijedi li probati možda na domaćine, tečaj je više nego sjajan... sad koliko je ovo sve provjereno i sigurno... da li netko nešto više možda zna?

Vezano za Leicester...

mislim da su i oni sami svjesni bili i kad su osvojili Premiership lani da to više ne mogu ponoviti, a i da će teško biti u samom vrhu. No Liga prvaka je njima novo ratište, tu se mogu pokazati i dokazati, pa je možda i politika kluba od samog početka ''idemo u LP što dalje i što bolje'', prvenstvo kako bude, zlatna sredina i super. A tako zasada sveukupno i djeluje, u prvenstvu ni blizu onog Leicestera od lani, a u LP su ipak oni realno superiorniji u odnosu na neke ekipe i tu će vjerojatno tražiti neki rezultat. Iskreno mislio sam da će teško odigrati prvo kolo na gostovanju u Bruggeu i možda izvući neku tijesnu pobjedu... kad ono oni su zbilja zagrizili i visokom pobjedom se krenuli dokazivati i u Europi. Doma protiv Porta opet, težak meč, iskusan protivnik koji redovno gura daleko u LP, no i tu se pokazuje jak domaćinski Leicester, i evo ih u dva kola Lige prvaka su stopostotni, gol nije primljen, reklo bi se to je ona ekipa koja je lani čvrsto stajala protiv svih, teško primala golove i rješavala utakmice u svoju korist pod svaku cijenu. Stoga ipak uz dužno poštovanje prema Kopenhagenu i njihovoj formi, mislim da čvrstina Leicestera i domaći teren daju ipak prednost Lisicama. 

Kažem to je samo moje mišljenje i viđenje situacije oko te ekipe. :)

Dortmund zaista ima brdo povredjenih igraca, ali oni su tako od pocetka sezone, svi sa te liste su bili povredjeni i protiv Reala (mislim da jedino Guerrero nije bio). Ipak, i dalje su tu Aubemeyang, Gotze, Kagawa a svi oni imaju iskustva igranja u Evropskim takmicenjima. Samo hocu reci da ovaj hendikep nije nov za Dortmund, ovako guraju vec neko vreme.

Sto se Leicestera tice, ne mozda nego sigurno je glavni fokus zasad na LS. Leicester je klub koji nema toliko para ko top 5 klubovi u Engleskoj, plasiranje u sledecu fazu bi im donelo fine novce pa jos ukoliko izvuku neki veliki klub to je jos para. Realno, ni u PL kod kuce nisu toliko losi ove sezone a to sto gube od Chelsea Uniteda Liverpoola itd to je ocekivano. Kao sto si i rekao, niko od njih ne ocekuje da ponove onu sezonu, Leicester je usao u istoriju fudbala onom titulom i napisao bajku, to je to. Copenhagen je mozda duze vreme bez poraza, ali da se razumemo, nije to tim istog kvaliteta i ne igra u jednoj od najjacih liga na svetu (po meni i najjaca). Znam da pare nisu apsolutno merilo kvaliteta ali evo radi komparacije:

Au7Jrvc.png?1

vs:

L1Rg60P.png?1

Pozz,

upala mi je u oko tekma Cibona - Tenerife.....

Basket znalci,šta mislite.Moje mišljenje je dvojka ko kuća.... Tenerife za sada na skorui 4-0 i jakoj španjolskoj ligi,Cibona se 2x provukla u ABI,izgubila od nejakog Partizana,čak i u našoj ligi igrala li-la.....Jest da je tu mix sastav,ali opet.... A i ako krenu sa ovima u run&gun košarku izgorit će,a obrana im je i onako slaba....

Šta mislite?

Koef je trenutno 1,7

Za Dinamo ste sve rekli već,čak je i koef na 1,6...ALi ovaj basket mi se nekako čini siguran,pa nakon njega solo na Sevillu :P

Znam da nije gotovo,ali 32 razlike 11min prije kraja...Ja mislim da je ovon ZELENOOOOOO... Hvala i pacinu,pomogo je kod odabira....

Ihaaaaaa

imam preko 230 eura na sevillu razne hendikepe (-1.0, -1.5, -2.5). A kvota i dalje raste na njih sto je suludo. sad je vec 1.65 a bila je 1.44. Ne vidim razloga. Kazu da je Sevilla losa ove sezone u gostima, a sva ta gostovanja na kojima su bili nisu nimalo lagana bila (villareal, Bilbao, Eibar pa cak i leganes), te su skupili ukupno 5 bodova na tim gostovanjima od mogucih 12. No Dinamo nije na razini tih suparnika, jednostavno bezidejno igraju napad a obrana je dosta suplja. 3-1 ili 2 - 0 i ja mislim da smo svi zadovoljni. Jos jednom kazem, pokusavam naci po internetu zasto raste kvota na sevillu (mozda nas kladionice zezaju pa misle da napravimo cashout :D :D prije utakmice). isto tako je rasla kvota na juve pred pocetak utakmice. Jos nisu izasle postava, no ja mislim da spanjolskim timovima su europska natjecanja dosta bitna zbog novaca (ne kao i kod engleza gdje za opstanak u ligi svaki klub dobije po 120 milliona funti) stoga mislim kako ce sevilla danas izdominirati pogubljeni Dinamo. Tolko od mene i SRETNO!!!  I ZAPAMTITE : nemojte loviti gubitke na kladari   :P :P :P

EDIT: Izasle postave SCHIFO I sigali stoperi.... BENKOVIC u veznoj liniji??? Fernandes i soudan dva spica.....Nema Pivarica ni na klupi

Ma svi koji se čudite zasto raste kvota na sevilju pa zato sto 22 tekme nisu imali pobjedu u gostima do ovog leganesa za vikend, i jos dinamo ima novog trenera, zadnja prilika za proljece itd. E sad lester i koef. raste zato sto i danci nemaju poraza nzm koliko vremena, al mislim da ce englezi izvuc iako je bog govnar pa bi lako moglo bit da je to par na kojem cemo mi naivci past ko kruske

Ma svi koji se čudite zasto raste kvota na sevilju pa zato sto 22 tekme nisu imali pobjedu u gostima do ovog leganesa za vikend, i jos dinamo ima novog trenera, zadnja prilika za proljece itd. E sad lester i koef. raste zato sto i danci nemaju poraza nzm koliko vremena, al mislim da ce englezi izvuc iako je bog govnar pa bi lako moglo bit da je to par na kojem cemo mi naivci past ko kruske

Ma kakav dinamo,smjjeh u lp,kakvo proljece

Pa nisu bookmakeri to sada shvatili da Sevilla nema dobar ucinak u gostima a Copenhagen ne zna za poraz vec duze vreme. Kvota kod Seville raste zato sto je Ben Yedder koji je inace starter veceras na klupi a umesto njega na spicu je Vasquez a u prvi sastav upada Mariano koji je inace rezerva. Drugim recima, Sevilla nesto manje napadacki sastav, barem na startu. 

Ne sjećam se da ni upola toliko pričalo o hendikepima i "razbijanju"

kada je Juve gostovao (valjda iz opreza zbog Arsenala prošle godine).

A sada kad je Juve svoje obavio ponovno se očekuje punjenje.

Nije slučajan taj niz od 22 tekme bez pobjede u gostima + natopljen teren + Sevilla za vikend očekuje Atl.Madrid...
Mišljenja sam da će Dinamo odigrati dobro barem 1 od 6 tekmi u grupnoj fazi.
Za sve one koji su odigrali protiv njih sretno, u nadi da to neće biti večerašnja.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use