Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 19.10.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Taj ni ne zna za drugo

Ma seljacina bio i ostao 

Majke mi ti si retardiran, otkada si na forumu nisi napisao jednu jedinu koristu stvar..Uplatiš ono što netko ovdje predloži i onda zmizdriš satima kada par ne ide tebi u koristi. Vrijeđaš igrače koji su među najboljima na svijetu, zarađuju više nego što ti nečeš u 10 svojih života, bolji su karakter i osobe od tebe također nekoliko puta i ti svejedno drilaš po svome ??

Stvarno mi ideš već tjednima na ku***, da ne spominjem kako ljudima šalješ privatne poruke i drkaš ih svojim djetinjarijama.

Molim te, makni se sa foruma ili bi zamolio admine da te bannaju jer nema niti najmanje koristi od tebe, kao niti od jednog idiota u civilnome društvu. 

Hvala

Imas pravo, zao mi je  ;)  

Edit: ne šaljem ljudima poruke niti ih zamaram 'djetinjarijama', znaš i sam zašto sam ti poslao pp i gotovo. Okej, ti nisi za razgovor, nema problema.

Vrijeđati domaće sportaše nije razgovor, kao niti puno toga šta ti radiš, reći žao mi je a onda drugi dan opet raditi ista sranja..I za to postoje nazivi.

Nisam vidio da je netko spomenuo Rostov - Atl. Madrid sudi Orsato (over 4,0 kartona)

Mislim da je ona tekma između Leverkusena i CSKA bila samo anomalija.
Jednostavno momčadi su igrali bez duela i realno ni ta dva nije morao dati.

U sljedeće dvije vratio se na svoj prosjek.

E sad, jedini problem da ovaj tip ne prođe je ako bi Atletico u prvih 60 min otišao na 0:3 ili slično.

Raspucali su se za vikend, ali opet nisu ni oni u gostima uvjerljivi kao doma.

Hmm, definitvno za razmisliti u sljedeća dva sata.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use