Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 21.10.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Green Bay Packers (h-7,5) vs Chicago Bears 1 1.90 @ bet365

7.kolo NFL-a počinje "klasikom" na Lambeau Fieldu gdje će domaći Green Bay Packers (3-2) dočekati Chicago Bearse (1-5). Za goste iz Chicaga ovaj omjer 1-5 lako je mogao biti 3-2. Imali su vodtsvo i u 1.kolu protiv Houstona, posebno su blizu bili pobjede na gostovanju kod Coltsa, a najeveće prosipanje prednosi bilo je prošlog vikenda kod kuće protiv Jagurasa gdje čak ni 16-0 nije bilo dovoljno da uzmu pobjedu. Chicago je posljednja momčad NFC Notrh divizije i večeras ih očekuje vjerojatno novi poraz. Green Bay Packers imaju 3 pobjede no napad koji vodi Aaron Rodgers ne djeluje impresivno, posebno ne protiv kvalitetnih obrana. Prošli vikend izgubili su kod kuće protiv Cowboysa, napravili su nekoliko "fumbleova" a u red zoni Packersi su postigli jedan touchdown iz četri pokušaja, te dvaputa izgubili loptu. Dolazak Chicago Bearsa je upravo ono što treba Rodgersu da poboljša svoje izvedbe. Packersi samo moraju smanjiti izgubljene lopte, a iako su Bearsi u obrani dodavanja čak 10. sa dopuštenih 233,5 yardi po utakmici, ne rade pno sackova. Sa druge stane ofezivna linija Packersa čuva dobro Rodgersa koji će imati dosta vremena za naći svoje hvatače. Rodgers će danas još više bacati loptu s obzirom da su Packersi tanki na poziciji probijača, faliti će im cornerbackovi u obrani. Bearsi pak dolaze bez Royala i White na poziciji hvatača tako da će Hoyeru glavna meta biti najbolji WR momčadi Jeffrey. Hoyer je prvi QB Bearsa u povijesti koji je u 4 utakmice zaredom bacio 300+ yardi. Problem za Bearse je što te yarde ne znaju pretvoriti u poene, a iako Pckersi imaju problema u obrani i dalje sumnjam da će Hoyer proigrati u vrućem okružu Lambeu Fielda gdje će Packersi tražiti "osvetu" za poraz prošle godine u utakmici na "Thanksgiving day". Koliko god je Cutler osporvan mislim da bi sa zdravim Cutlerom Bearsi imali šanse dobiti ili bar pokriti ovaj hendikep. Packersi su u globalu puno bolja momčad i u obrani (unatoč izostancima) i napadu iako Rodgers nije sav svoj. Rodgers u karijeri ima 12 pobjeda protiv Bearsa uzeti će i 13. Tipujem na pobjedu Packersa koji će pokriti ovaj hendikep.

Packersi pobjedili 26-10

Osasuna - Betis

Pokusat cemo iskoristiti raspucanu osasunu, par izostanaka betisa i nezavidnu poziciju u kojoj se nalaze ovi klubovi.

sqdTVxL.jpg

Sudac solidan za kartone. Cini mi se prosjek 6+. Obje ekipe su pri dnu tablice i pobjeda ovdje bi mogla biti izrazito vazna na kraju prvenstva, tako da smatram da nece biti popustanja.

Osasuna je dala 5 golova u zadnje dvije utskmice, pa posto betisu fale dva standrardna branica, a osasuna nema nekih izostanaka, vjerujem da mogu do gola.

I7k7UHT.jpg

Ovdje je samo malo hrabrija oklada na golove.

Kornere sam odabro jer je betis u gostima na prosjeku manjem od 3 kornera po tekmi, a osasuna doma na oko 6. Razmisljo sam o race to 5, ali znala je osasuna imat mali broj kornera, pa sam radje corners match po solidnoj kvoti

Jedna greska na live-u kod bet365:

Sandgrsen - Groth (tenis)

Mec je poceo i trenutno je 2:2 u gemovima a na live-u pokazuje da treba da pocne i daje rezultat 0:0. Vredi probati pa ukoliko stoniraju, nema se sta izgubiti

Ja sam ispratio sa over 22,5 kod rezultata 3:3 u prvom setu.sad je sve blokirano, over/under u prvom setu je bilo blokirano prije :D

Uredno se spajam...sve uredu kod mene

Bas cudno jer tebi radi a nama ne  <_<  Jel jos nekom radi/ne radi web supersporta?

Zeljeznicar - Olimpic Sarajevo, netko ima info više? Pad sa 1,60 na 1,20 u svim kladama, negdje i blokirano već.. Igrati ćemo hendi? :D

Pisano je danas u analizama, igraci Olimpica nisu primili platu vec nekoliko meseci, preteli da nece zaigrati. U toku dana sam negde procitao da je uprava navodno obecala da ce isplatiti dugovanja, ali u svakom slucaju Zeljeznicar je kod kuce veliki favorit. To sto je marathonbet izasao sa 1.60 je bila cista greska kladionice, cim sam video morao sam uzeti hendikepe po odlicnim koeficijentima

2evOyTE.png?1

2EGu9dV.png?1

Osasuna - Betis

Pokusat cemo iskoristiti raspucanu osasunu, par izostanaka betisa i nezavidnu poziciju u kojoj se nalaze ovi klubovi.sqdTVxL.jpg Sudac solidan za kartone. Cini mi se prosjek 6+. Obje ekipe su pri dnu tablice i pobjeda ovdje bi mogla biti izrazito vazna na kraju prvenstva, tako da smatram da nece biti popustanja.

Osasuna je dala 5 golova u zadnje dvije utskmice, pa posto betisu fale dva standrardna branica, a osasuna nema nekih izostanaka, vjerujem da mogu do gola.I7k7UHT.jpgOvdje je samo malo hrabrija oklada na golove.

Kornere sam odabro jer je betis u gostima na prosjeku manjem od 3 kornera po tekmi, a osasuna doma na oko 6. Razmisljo sam o race to 5, ali znala je osasuna imat mali broj kornera, pa sam radje corners match po solidnoj kvoti

Steta na kraju jedan gol osasune za oba listica, a bilo je prilika. Ali nije ni ovako lose, necemo se zalit :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use