Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 6.5.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Molim da se poštuju pravila foruma koja ne dozvoljavaju vrijeđanje drugih članova. 

Svatko u konačnici igra tipove na svoju odgovornost i nije u redu kriviti druge ako oklada ne prođe. Naravno, nije poželjno niti pisati da će nešto biti 100% jer nažalost ništa nije sigurno ili 100% ali vjerujem da je navedena informacija bila napisana u dobroj namjeri. 

Ovako, ovog bulanfera i njegove uvrede ja ne moram trpiti, ali necu uzvratiti jer nije to moj nivo.Ako vi zelite od ovog foruma da napravite mjesto gdje se skupljaju ljudi koji pljuju tuđi rad onda ok, to je do vas.A ti pogledaj, trpaj dvicu, ja ti posaljem svoj tiket kad prođe po kvoti 2.80 eto opet trpaj, kao i 4+ golove, rezultat sam fulao.

I to je to od mene, jednom sam pisao za napustan sve ovo upravo zbog ovakvih podjebaca za koje je upitno da li se znaju potpisati.

prije 55 minute, moneyhunter said:

isprike što nejdem na LIVE jer vidim neka prepucavanja tamo koja me uopće ne zanimaju, ali moram reći da je Hull j*** pola svijeta danas.... uključujući i mene... i to pošteno.... 

što je najgore, nisam ni igrao na pobjedu već hull daje gol... eto koliki baksuz... 

samo nek Swansea dobije da zadovoljstvo bude potpunije pa da dogodine igraju malo Championshipa :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use