Skrill MasterCard

Skrill MasterCard je dostupan za sve korisnike Skrill walleta. Apliciranje traje nekoliko minuta, a kartica je dostupna u četiri valute; Euro, britanska funta, američki dolar i poljski Zloty. Svoju karticu ćete dobiti u roku od nekoliko tjedana, ako vaša prijava bude uspješna.

Skrill MasterCard

Skrill MasterCard možete koristiti za plaćanje online i u svakoj trgovini u kojoj je prihvaćen Mastercard diljem svijeta.

Skrill je primarni način za online plaćanje i uplate na kladionice širom svijeta i nakon što postanete član i uzmete jednu svoju Skrill MasterCard vidjet ćete i zašto su najbolji u tome. Sa Skrill MasterCard možete obraditi svoje online transakcije, možete uplatiti novac na omiljene online web stranice – i naravno možete dizati na bankomatima širom svijeta. Također možete slati novac prijateljima i rođacima, a transakcija se obavi u samo nekoliko sekundi.

Jedna od najpopularnijih metoda isplate novca koju Skrill nudi je Skrill MasterCard, koji se sada može koristiti u 35 milijuna trgovina i bankomata širom svijeta. Skrill MasterCard vam daje pristup vašem Skrill balansu, u realnom vremenu, kad god je potrebno, što ga čini priborom koji morate imati. Skrill MasterCard je dostupan u 70 zemalja širom svijeta.

KAKO APLICIRATI ZA NOVU SKRILL MASTERCARD

Ukoliko nemate račun na Skrillu, napravite jedan (Kako otvoriti Skrill račun?). Kada ste napravili Skrill račun i potom se logirali na njega, kliknite na gumb ispod i možete aplicirati za Skrill MasterCard. Za apliciranje vam neće biti potrebni nikakvi dokumenti i odmah ćete saznati jeste li uspješno aplicirali.

SKRILL MASTERCARD!

Jednom kada ste platili i naručili karticu, ona bi vam trebala stići na kućnu adresu u roku od 10 dana. Zatim vam samo preostaje da aktivirate karticu i počnete imati mnogo veću kontrolu nad vašim novcem. Da bi podnijeli zahtjev za Skrill MasterCard, morate imati 18 i više godina i biti stanovnik EU.

Potpuno besplatno sa Skrill karticom možete: plaćati online, u trgovinama ili restoranima, raditi transakcije, primati novac, gledati online izvještaje i zahtijevati novi pin.

Skrill MasterCard će koštati 10€ i ona ima takse od 2.49% proviziju transakcije i 1.75 % provizija bankomata**.

SKRILL MASTERCARD!