Skrill Mastercard

Skrill Mastercard kartica je još jedna od pogodnosti koje nudi popularni servis za online plaćanje, Skrill. Skrill Prepaid Mastercard karticu može dobiti svaki korisnik koji živi u državama EEA (Europski gospodarski prostor). Hrvatska je također zemlja Europskog gospodarskog prostora, i bez problema možete naručiti karticu.

Više o Skrillu

Skrill Mastercard

Skrill kartica: Prednosti Skrill Mastercard kartice?

Skrill Mastercard omogućuje momentalne isplate na gotovo svakom bankomatu u svijetu. Dodatna prednost jest i što se ovaj novac isplaćuje direktno sa Skrill računa (stanja na Skrillu) i samim tim novac nije potrebno prebacivati u lokalne banke kako bi ga onda i isplatili.

Ukoliko se kladite online te dobijete iznos koji želite isplatiti nakon podnošenja zahtjeva za isplatu kladionica će u roku od nekoliko sati dobitak isplatiti na vaš Skrill račun. Iste sekunde kada je novac sjeo na Skrill račun isti možete isplatiti na gotovo bilo kojem bankomatu na svijetu.

Budući da beskontaktnu Skrill karticu možete koristiti za plaćanja na gotovo svim prodajnim mjestima gdje je prihvaćen Mastercard, isplate na bankomatu nisu neophodne već sa Skrill karticom i PIN-om možete uredno plaćati razne proizvode u dućanima, benzinskim crpkama, kioscima, kafićima…

Mastercard je trenutno prihvaćen brend u više od 210 država i teritorija, novac možete podizati na više od 2.1 milijuna bankomata širom svijeta. Karticu također možete koristiti i za plaćanje na internetu, gdje god je prihvaćen Mastercard kao brend.

Potrebno je imati potpuno verificirani Skrill račun i minimalno 10€ na računu kako bi se mogla naplatiti godišnja provizija. Skrill Mastercard karticu moguće je imati u jednoj od nekoliko valuta: euro (EUR), britanska funta (GBP), američki dolar (USD), poljski zlot (PLN).

Kako dobiti Skrill Mastercard karticu?

Prije nego pošaljete zahtjev za dobivanjem Skrill kartice potrebno je, ukoliko već nemate, napraviti Skrill račun. Detaljan korak po korak vodič otvoriti Skrill račun

VODIČ ZA OTVARANJE SKRILL RAČUNA

Kada ste se uspješno registrirali na Skrill, potrebno je verificirati svoj račun kako bi Skrill potvrdio vaš identitet, godine i adresu prebivališta. Na računu morate imati minimalno 10€ kako bi Skrill odmah mogao naplatiti godišnju članarinu za karticu. Nakon što naručite karticu na svoju kućnu adresu potrebno je sačekati oko 10-ak dana, a često i kraće kako bi vam poštar donio karticu.

Nakon toga preostalo vam je samo da aktivirate svoju karticu na svom Skrill računu, i vaša Skrill kartica je spremna za upotrebu. Nakon što se na računalu ili mobilnom uređaju ulogirate na svoj Skrill račun na moći ćete vidjeti PIN vaše kartice, blokirati karticu u slučaju gubitka, provjeriti povijest vaših POS transakcija.

Skrill Mastercard kartica – naknade

 • Godišnja naknada – 10€
 • Plaćanje na POS terminalima – BESPLATNO
 • U slučaju zaboravljenog PIN-a, postavljanje novog – BESPLATNO
 • Podizanje novca sa bankomata (u zemljama gdje je EUR službena valuta) – 1.75% od podignutog iznosa* (ovisno o Skrill računu)
 • FX fee (konverzija valute ukoliko plaćate na POS terminalima u državama gdje EUR nije službena valuta, a vaša Skrill kartica je u EUR valuti) – 3.99% za račune koji nemaju VIP status.
 • Skrill card nova kartica u slučaju gubitka postojeće – 10€

Skrill Card – Skrill VIP Program

Skrill je za svoje vjerne korisnike pripremio VIP program gdje na temelju ukupne vrijednosti napravljenih transakcija u prijašnjem kvartalu  – periodu od tri mjeseca (Siječanj – Ožujak, Travanj – Lipanj, Srpanj – Rujan, Listopad – Prosinac) članovi dobivaju različite pogodnosti. Što veći status imate tim su provizije manje a pogodnosti i razne nagrade veće.

Skrill VIP program - Skrill card

Potreban promet u prijašnjem kvartalu (periodu od tri mjeseca) kako bi ostavarili Brončani status jest 6.000€. Ukupno u tri mjeseca zbroj svih napravljenih transakcija treba biti 6.000€ ili više.

Ukoliko ste u prošlom kvartalu napravili ukupni promet od barem 15.000€ vaš status biti će Srebrni dok je za Zlatni paket potreban promet od 45.000€.

Diamond je najveći mogući level za koji je potrebno ostvariti 90.000€ prometa u prijašnjem kvartalu.

Iako će se na prvu ovi iznosi mnogima činiti velikima i sa manjim iznosima moguće je u periodu od 3 mjeseca poprilično lako doći do Bročnanog statusa ukolliko često radite uplate i isplate sa kladionica. Naime, jedan iznos može više puta biti uplaćen, okrenut na kladionici, isplaćen pa ponovo uplaćen a samim tim se i ukupni zbroj transakcija povećava.

Skrill Mastercard Hrvatska – limiti

Skrill Mastercard karticu može dobiti svaka osoba sa prebivalištem u državama Europskog gospodarskog pojasa među kojima spada i Hrvatska. Skrill Mastercard Hrvatska izuzetno je popularna kartica koja svakim danom bilježi sve veći broj korisnika u Hrvatskoj ali i drugim zemljama gdje je voa kartica dostupna.

Dnevni limit za podizanje novca sa bankomata:

 •  900€ (za račune koje nemaju VIP status)
 • 1.200€ (Bronze VIP računi)
 • 1.500€ (Silver VIP računi)
 • 3.000€ (Gold VIP računi)
 • 5.000€ (Diamond VIP računi)

Dnevni limit za transakcije na POS terminalima:

 • 2.700€ (za račune koje nemaju VIP status)
 • 3.000€ (Bronze VIP računi)
 • 3.000€ (Silver VIP računi)
 • 5.000€ (Gold VIP računi)
 • 10.000€ (Diamond VIP računi)

SKRILL MASTERCARD!